DV2022 Bekleme Odası
-
Yeni bir kullanıcı açıp bugünmü açıklanıyor,saat kaçta açıklanıyor diyesim var😜😂🤗
-
@historian, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
1 gram heyecan yok normal mi?😂 Geçen sene çok umut bağlayınca 1 hafta kendime gelememiştim😂
Bende de hiç heyecan yok. Öylesine başvurdumculardan değilim çok istiyorum ama çıkma ihtimalinin düşük olduğunu biliyorum ve açıkçası çıkmayacağını hissediyorum :)
-
@historian, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İftardan önce mi bakacaksınız sonra mı? 😂
aynı moddayım :D geçen sene hayallerim yıkılınca bu sene basvurup unuttum direk. en güzeli.
-
@bozo açıklandı az önce
-
@bozo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yeni bir kullanıcı açıp bugünmü açıklanıyor,saat kaçta açıklanıyor diyesim var😜😂🤗
O soruyu sorana cıkacak zaten. Bak gör :D
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bugün bağcılarda birini görürseniz koşarken çığlık çığlığa sakın polisi falan karıştırmayın bendirim o 😂😂🗽
@Emtee @hascerob
Bu akşam Show habere çıkan çıkana mikrofona doğru nickinizi haykırmayı unutmayın çok eğlenecüük🤣 -
@Mr-Gabriel
Uzun künyem hala ezberimde bak 10 yıl olmasına rağmen.Türk Silahlı Kuvvetleri
Kara Kuvvetleri Komutanlığı
4. Kolordu Komutanlığı
Kara Harp Okulu Komutanlığı
Lojistik Destek Kıta Komutanlığı
Karargah Bölük Komutanlığı
Muhabere Takımı
Muhabere Onbaşı
....... İhtisas Ses Yayın Cihaz İşletmeni
F.... Ö...... Orduinanmayacaksın ama 5-6 saniyede okurdum bunu :D
Batıda belli ihtisaslarda askerlik yapmak insanlık işi değil. :D
-
@nevzatyildizz bende çıkmayacağını hissediyorum. Çıkarsa güzel olur Anne-Babam orada benim için düzen kurmak kolay olacak. Çıkmazsada F2B’yi beklemeye devam😅
-
Hadi bakalım 2020 faciasindan sonra yine düştük buralara :)
-
@physicismagister
😅 -
@air_technic sizi hatırladım hoşgeldiniz
-
Hoşbuldum umarim aramizdan birilerine cikar. Yine kazananlar belli olduktan sonra yeni uyelerle dolar buralar :)
-
vaybee 3-4 saat sonra aramızdan bikaç kişi talihli olucak bunu bilmek bile çok heyecanlı
-
@Ping-PONG 😆😆😆😆😆 benim künye ad soyad memleket size destan yazdirmislar 😆 zaten 1 kere karakola albay geldi ne diye tekmil vereceğiz dedim adını soyadını memleketini şöyle yeter zaten 10 kişisiniz hepinizin ne olduğunu biliyor demişti 😅😅
-
Ben ilkkez başvurdum çıkmış haberim yoktu kuzenimin ablasının oğlunun ikici çocuğun teyzesi benim adıma başvuruda bulunmuş
-
@Mr-Gabriel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG 😆😆😆😆😆 benim künye ad soyad memleket size destan yazdirmislar 😆 zaten 1 kere karakola albay geldi ne diye tekmil vereceğiz dedim adını soyadını memleketini şöyle yeter zaten 10 kişisiniz hepinizin ne olduğunu biliyor demişti 😅😅
:D :D :D
-
Çıkmayacak sanki
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben ilkkez başvurdum çıkmış haberim yoktu kuzenimin ablasının oğlunun ikici çocuğun teyzesi benim adıma başvuruda bulunmuş
Başvurmadığı halde çıkan bile var 😄
-
Kalbimi bu video ya video yuda buraya bırakıyorum.
I have got you brother!
-
Öncelikle herkesin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun. Bugün sonuçlanacak çekilişin size hayır getirmesini diliyorum 🙂 buralarda yiyecek ekmeğiniz, içeceğiniz su olması dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun ☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum