DV2022 Bekleme Odası
-
@quikless Umarım herkesin gönlüne göre olur her şey
-
@Ping-PONG iyi geceler 🙋🏼♀️
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sonuçlara baktığınızda kutlama yaparken patlatırsınız artık 😄
Ben öylesine başvurdum. Uçak biletini onlar alıyor dediler. Tatil yapıp gelicem. Bir de devlet desteklerini felan alırım kartı kaybedene kadar. Aşı dan kelle başı 1400$ mı ne vermişler. Beni kıskanmaya devam etsinler :D
şunu yazdın ya yarın sana çıkacak bak gör.. öylesine başvurdum dedin diye disslike atmasınlar dikkat et :D :D :D
-
@Joey bana da çıksın lütfen
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar değişik totemi olan var mı biraz eğlenelim gece gece 😂🐊🗽
Confirmasyon numaralarini kagida yazip pasaportlarin arasina sıkıştırdım 🤷🏼♀️
-
@quikless umarııımm çıkar ya
-
@Damla-İmamoğlu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee @Ramazan yani dv 260 doldururken yeni çıkartmama gerek yok vize zamanı çıkartmam yeterli?
DS260’ı yeni pasaportunuzla dolduracaksınız. Eski pasaportunuzu mülakata götürecek, başvurduğunuz zaman geçerli pasaportunuz olduğunu kanıtlayacaksınız.
-
@Joey umarım sana da çıkar daha central parkta tekel bayi açıp kebap tezgahı atacağız
-
@Ping-PONG abi gece gece acayip heyecanlandırdın 😀 inşallah içinden geçen olur 😀 haklısın valla forumdan çıkmıyorum bide dediğin gibi hayalet gibi geziniyorum😁
-
@panaroyak ben confirmation number'ı kaybettim.. bilgisayara format attık o da silindi, forgot number yapıp kontrol edecez artık :D
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG iyi geceler 🙋🏼♀️
İyi geceler,
@Burak-Dursun ağzına ıslak terlikle vurucam senin.
Adam o kadar winner ki gaale bile almadı.@Joey
Şu @Burak-Dursun un ağzına ıslak terlikle vur ben gidiyorum yatmaya.Bir de @HAYAT ablaya çıkacakmış gibi geliyor bana.
2 sinden birine çıkmazsa, benim hislerde bir sıkıntı var demektir. :D
-
@Damla-İmamoğlu her türlü yeni çıkarmamız lazım form doldurulunca aktif pasaport bilgisi girilmesi lazim
-
@quikless central parka avm yapacaz 😂
-
@Ping-PONG yok yok daha yeni gördüm estağfurullah 😁
-
ben de hıdırellezde green card çizip gömdüm :grinning_squinting_face: çok da umutlu değilim ama kısmet :tongue:
-
@yldrmmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@quikless central parka avm yapacaz 😂
Gönül işi belediye işi 😂😂
-
@Ramazan onlar konuşur biz yaparız 😂😂
-
Cümletten iyi geceler.
@crazycells bitirdim diye sevinme gündüz kaldığım yerden devam edicem. :D
-
@ftugba olumsuz düşünce yokkkk kazanacağızzzz... :)
-
@Ping-PONG iyi Geceler 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum