DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ama ben gc çıkarsa yeşil pasaportu iptal edip 10 yıllık normal pasaport alacağım büyük ihtimalle.
Ben de... ama sorun şu nasıl olacak? Yani gc çıkarsa hemen 10 yıllığa başvurmak lazım mı? Yoksa en son mülakata gitmeden mi yapmalı? Ya da yeşil ile devam etsek abd ye gidince konsolosluk tan 10 yıllık mı alsak? Kafada deli sorular
-
@denizci10 amerika giriş için geçerli süreli bir pasaportun varsa kullanırsın daha sonra amerika da bitince de yeniletirsin fakat yeşil sigorta konsolosluk bir sorun yaratır mı onu araştırmak lazım.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ama ben gc çıkarsa yeşil pasaportu iptal edip 10 yıllık normal pasaport alacağım büyük ihtimalle.
Ben de... ama sorun şu nasıl olacak? Yani gc çıkarsa hemen 10 yıllığa başvurmak lazım mı? Yoksa en son mülakata gitmeden mi yapmalı? Ya da yeşil ile devam etsek abd ye gidince konsolosluk tan 10 yıllık mı alsak? Kafada deli sorular
Sadece merakımdan soruyorum neden yeşilden bordo ya dönmek istiyorsunuz ?
-
@denizci10 abi sen nasıl yakalanmışsın böyle ya😀
-
@denizci10 aynı seyı dusunmusuz acaba hemenmı alsak yoksa mulakat zamanımı 1250 den hanımla 2 adet 2500 tl
-
Bende başvururken CD den eski foto ile başvurdum inş patlamass
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
10 yıllık alıp kafa rahat olsun istiyorum.
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 abi sen nasıl yakalanmışsın böyle ya😀
Sorma ya... paratoner gibi dertleri sorunları çekiyorum resmen😂😂
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
10 yıllık alıp kafa rahat olsun istiyorum.
Anladım tam bilmediğim için yeşil pasaport süreleri avantajları zararları tarzı ondan sormuştum. Tek bildiğim avrupaya 90 gün vizesiz gidebildiği
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 amerika giriş için geçerli süreli bir pasaportun varsa kullanırsın daha sonra amerika da bitince de yeniletirsin fakat yeşil sigorta konsolosluk bir sorun yaratır mı onu araştırmak lazım.
Ben abd ye gittikten sonra pasaport sorun değil aslında... ama sonuçta konsolosluk bana pasaport vermek zorunda halen vatandaş olduğum için. Nasıl pasaportum kayıp olunca pasaport veriyorlar buna da vermek zorundalar diye düşünüyorum.
-
@tolgasatir şimdi araştırdım turist vizesi alırken de avantaj varmış shengen ülkelerine vizesiz gidebiliyor
-
@denizci10 yeşil pasaport shengen ülkeleri ve amerika turist vizesinde avantajlı imiş fakat green kart diğer pasaportlar gibi işlem görecek. Masraf yapmak sorun değilse düşüncen mantıklı ama boşu boşuna bin küsurat masraf yapmakta bana saçma geliyor
-
@tolgasatir şimdi araştırdım turist vizesi alırken de avantaj varmış shengen ülkelerine vizesiz gidebiliyor
Aynen yeşil pasaport ile İngiltere Kanada Abd ye vize başvurusunda fazla sorun çıkmıyor... Schengen ülkelerine vizesiz girip çıkılıyor... ayrıca sadece defter ücreti ödeniyor... yeşil pasaport süresi de 5 yıl. Sonra tekrar başvuru yapılıyor ve yeni pasaport veriyorlar...
-
@denizci10 ozaman yeşil pasaport bitim süresi kısa süresi varsa dediğin gibi uzatmaya gerek yok umumiye geçiş yaparsın
-
@denizci10 ozaman yeşil pasaport bitim süresi kısa süresi varsa dediğin gibi uzatmaya gerek yok umumiye geçiş yaparsın
Ben de öyle düşünüyorum
-
@Chandler al sana mekan ismi cok para kazanirsin cooook :) https://9gag.com/gag/amPW699
-
@tolgasatir aldığın eğitimin parasını ne kadar zamanda çıkarttığını merak ediyorum. Kâra geçtikten sonra bi güncellersen bizi iyi olur 😉😉
-
https://youtube.com/watch?v=4uSk6uA8ZGs&feature=share
Güzel bir çalışma izlenebilir.
-
Önceki sayfalarda sokak gezmesi muhabbeti geçmişti. New York tarafları...
-
5.günün şafağında beni bekleyin
https://m.youtube.com/watch?v=kVQ9eS_6d4g&t=0h1m09s&feature=youtu.be
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum