DV2022 Bekleme Odası
-
@bitkicel 5 ayı devirdik be kaldı 5 gün desene :)
-
Rochester, NY hiç kimse düşünmüyor mu ?
Öğrendiğime göre çok fazla Türk yaşıyormuş. :)
Rochester ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum. -
@Joey Oldukca fazla gocmen var burada. Karisik diyebiliriz. Guney Delaware biraz daha fazla ciftci dolu, redneckler, Amishler falan.
-
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Rochester, NY hiç kimse düşünmüyor mu ?
Öğrendiğime göre çok fazla Türk yaşıyormuş. :)
Rochester ile ilgili bilgisi olan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum.valla kral bu gidişle tampayı new jerseye çevircez gibi ekrem sayesinde :D
-
Az önce instagramdan Yerler kısmından Florida paylaşımlara baktım hepsi jet set
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Joey Oldukca fazla gocmen var burada. Karisik diyebiliriz. Guney Delaware biraz daha fazla ciftci dolu, redneckler, Amishler falan.
Selam, Delaware eyaletinde vergi olmadığını biliyorum. Hatta Apple, Amazon, Google gibi birçok büyük firma da Delaware şirketi. Peki aynı durum kazanç için de geçerli mi? Yani maaşlar da vergiden muaf mı? 🙂
-
Şansıma GC çıkar giderim Florida'ya Timsah beni yer... :D
Böyle de şanslı bir insanımdır. :Damerikada öldüm dersin havan olur
-
Delaware de satis vergisi olmadigi icin baska eyaletlerden alisveris icin gunubirlik ziyaret edenler cok fazla oluyor.
-
@MySea siz ilk gittiğinizde adres gösterme işini nasıl yapmıştınız?
-
Hatta bi kız buldum konuşuyoruz şu an konaklama derdinden kurtulabilirim ahhaah
-
Delaware de satis vergisi olmadigi icin baska eyaletlerden alisveris icin gunubirlik ziyaret edenler cok fazla oluyor.
duymustum.. abd'nin bugu gibi bir şey.. tabi kısa mesafeler için dimi yoksa uzun mesafe için gidip gelinmez benzin yol uzunlğu vakit vs.
-
@Ozkan-aksan Ben de İnstgrama Florida yazdığım zaman Asyalı ve Hispanik güzel kızlar ile karşılaşıyorum. :D :D
-
@abrakadabra Maaslar vergiden muaf degil. Gelir vergisi var.
-
@Halil-İbrahim-Kamacı do you speak english?
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea siz ilk gittiğinizde adres gösterme işini nasıl yapmıştınız?
Pardon yanlis anladim. Esimin uzaktan akrabasi bir doktor vardi, Sarasota'da yasiyordu. Onun adresi kullanmistik.
-
@Ozkan-aksan Ben de İnstgrama Florida yazdığım zaman Asyalı ve Hispanik güzel kızlar ile karşılaşıyorum. :D :D
Florida da beyaz Amerikalı bulmak zor 😄 , genelde hispanic var diye biliyorum
-
@Joey Hispanic'ler iyi oluyor diyorlar bizim millete de az da olsa benziyorlarmış cana yakınlık olarak... :D
@Ozkan-aksan absolutely. :) -
@Joey sen gir Tampa kanalına da bak timsahlar kamerayı ısırıyor😀
-
Florida genelde Hispanik ve cogunlukla ya Cuban yada Mexican. Puerto Rico dan gelenlerde cok fazla.
-
Florida genelde Hispanik ve cogunlukla ya Cuban yada Mexican. Puerto Rico dan gelenlerde cok fazla.
düşününce texastan farkı yok gibi o zaman?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum