DV2022 Bekleme Odası
-
bu senede çıkmazsa @ibrahimasar abi ile başlarız yine dil okuluna mı gitsek bi daha üniyemi yazılsak yoksa işletmemi kursak deyu :=)
-

-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bu senede çıkmazsa @ibrahimasar abi ile başlarız yine dil okuluna mı gitsek bi daha üniyemi yazılsak yoksa işletmemi kursak deyu :=)
Dil okuluna falan da almazlar artık beni. Yas 35 yolun yarısı. Biz yarıyı da 5/1 i kadar geceli oldu 15 gün. Teeeyy...
-
@xackletaker ben 8 senedir başvuruyorum çıkmıyor forma bu sene katıldım gırgır olsun diye yaşım 35 İngilizceni istediğin kadar geliştirebilirsin o ara yılların takır takır attığını göreceksin
İyi şanslar inş planladığın gibi olur. -
@laxasca, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Harbiden 5 gün kalmış açıklanmasına.. Kazanırsam bana ilk yazan 10 kişiye helalinden 20 tl bankasına yatırcam söz :face_with_tears_of_joy:
Atıyorum iban ı. Para paradır 😃😃😃
O degil de kazan. Biz sana 20 ser dolar verelim. Katkı olsun gonlu bol kardeşimize.
Ben kazanırsam kimseye demiycem. Bise yapicam herkes anlayacak kazandığımı. -
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Austin TX düşünürken @Rhonster Beni de Tampa'cı yaptı... :D
-
-
.,.,.,.,
-
Allahım inşallah bu sene yıllardır bekleyenler bir temizlenir kazanırız kavuşuruz 😇🤲
-
@Joey Hocam mesela Tampa varken neden Orlando ? :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Joey Hocam mesela Tampa varken neden Orlando ? :D
Herşey Orlando'da çünkü, ve turist cenneti. Peki neden Tampa? 😄
-
-
@ibrahimasar direk 42 yazaydın ya abi matematik yaptırıyon :)
-
@Joey cevap bile veremiyorum gülüp geçiyorum :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı iş alanı konusunda sana katılmıyorum, sadece Miami de kışın iş bulmak zor olabilir, ve ekonomik olarak da pek bir farkı var mı bilmiyorum Tampa ile
-
@Rhonster hocam ver cevabı öğrenelim herkesi Tampa'lı yaptın 😄😄
-
@Joey Haklı olabilirsiniz hocam. :D Ben işin esprisindeyim çıksın bakalım nereye gidebilirim ama şu an Tampa ve Austin arasında gidip geliyorum. :D
-
@Joey kaç kere verecem ula dilimde tüy bitti aç oku banane :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı tabi canım herkes espride zaten 😄😄
-
https://www.youtube.com/watch?v=RXn1g0xtUMk
"Get next to it for perspective"
Florida Man
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum