DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ben amcamlara güveniyorum buradalar yani önce kazandığımızı bilelim sonra onlarla konuşurum anlatsınlar diye. Fakat kayınpeder her bir haber de yurtdışı konusu geçsin tek bir laf söyler AJAN BUNLAR AJAN hep amerikanın bize yaptığı oyunlar diye. Ondan valla kazanmışım onun verdiği mutluluğu kimsenin bozmasına izin vermem.
Bizim kaynana küçükken almanyada büyümüş babası almış gelmiş bütün haklarını da yaktırmış, ondan dertli gidin kendinizi kurtarın diyo yani en azından benim yüzüme öyle söylüyo eşime arkamdan ne diyo bilmiyorum :D
Ben de geçen anneme kızdım millet senin zamanında almanya ya hollanda ya gitmiş sen de gitseydin keşke dedim. Çok üzüldü. Çünkü biraz sesimi yükselttim. Sonra o zaman sen akıl edip mezun olunca gitseydin dedi. Ben de kitlendim. Haklıydı aslında. Bazen ne dediğimizi bilmiyoruz.
-
@ahsenaydgdu eğer green kart olayını buradaki foruma gelmeden önce araştıran varsa herkes kaptırdı ondan tek değilsin.
-
@ahsenaydgdu ben henüz kaptırmadım ama bu sene de çıkmazsa kaptırsam mı diyorum totem motem niyetine :)
-
@denizci10 eskiden insanlar geçinenememekten tutunamamaktan korkuyomuş. Dedem fransaya gidecekmiş babannem kağıtlarını yakmış. Son pişmanlık fayda etmiyor. Şimdi küçük kardeşinin fransada market zinciri var. Kuzenlerimin hepsi ingilizce fransa ana dil gibi. Biz hebele hübele
-
@hascerob daha çok istemişlerdi de aslında üstümde okadar vardı eşimden alıp veririm demiştim. Eve gelince eşim bi fırçaa bana sen salak mısın dolandırıcı onlar diye😂 ertesi gün aradılar siz dolandırıcısınız diyip kapatmıştım yüzlerine. O sene ilk evlendiğimiz yıl çekilişi kaçırmış olduk 😂
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu şu abiye gidip sürtünsek mi? Şansından bir tutam bulaşsa alır yürürüz.. hayır green card’a başvurup nasıl unutabiliyolar benim aklım almıyor. Yani başvurduğum günden beri her gün düzenli beynimi kemiriyo :)
Benim kuzen de unutmuş sonuçlara bakmayı. Sonra arkadaşları 2 hafta sonra söylüyor o da aaa dur bakayım diyor kendine çıkmış oluyor. Hem de ilk başvurusunda. Ama eşiyle kendisi çok şanslılardır. Aynı zamanda da dünya iyisidir. Hatta numaraları ilk 5 bin içinde. İnşallah bi an önce vizelerini alırlar.
-
@ahsenaydgdu ah ben bu işlerin kendi başımıza yapılabildiğini bilsem 9 yıldır evliyim her sene başvururdum meğer ne kadar kolaymış.. benim de eşim başlarda istemiyodu. O hangi ülkeye gezmeye gitsek Canım ülkem! Taşı toprağı altın! Modunda geziyodu.. sonra çocuk doğdu... okul fiyatları, hobi edinmesi falan derken daha 3 yaşında eğitim hayatına başlamasıyla birlikte çıkan masrafları görünce geri vitese taktı.. bu sene baktım kendisi tırmalıyo :) umarım çıkar 🙏🏼
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu şu abiye gidip sürtünsek mi? Şansından bir tutam bulaşsa alır yürürüz.. hayır green card’a başvurup nasıl unutabiliyolar benim aklım almıyor. Yani başvurduğum günden beri her gün düzenli beynimi kemiriyo :)
Benim kuzen de unutmuş sonuçlara bakmayı. Sonra arkadaşları 2 hafta sonra söylüyor o da aaa dur bakayım diyor kendine çıkmış oluyor. Hem de ilk başvurusunda. Ama eşiyle kendisi çok şanslılardır. Aynı zamanda da dünya iyisidir. Hatta numaraları ilk 5 bin içinde. İnşallah bi an önce vizelerini alırlar.
Sanırım biz başvurduğumuzu unutamadığımız için kaybediyoruz :)
-
@denizci10 kimi umamaz kimi bulamaz dedikleri bu olsa gerek🙄
-
@denizci10 inşallah alsınlar.. onların durumu daha zor çıktı, hak sahibiler ama muallakta ben kesin kurdeşen dökerim stresten zonalar olurum...
-
@hascerob intikam zamanı şimdi sen ben gitmek istemiyorum dersin :)
-
@ayvalik10 asla dememmm çıksın dosya numaramıza göre direk evi, arabayı falan satışa koycam dışardan bakınca çok güzel ülke.. ama içinde yaşaması zor malesef :(
-
@hascerob ülke de rahat yaşamak istiyorsan neresi olduğu önemli değil fakat bağlı olman gerekiyor. Bizde özgür ruhlara sahibiz
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sanırım biz başvurduğumuzu unutamadığımız için kaybediyoruz :)
Bence de katılıyorum. Ablam da başvurdu dün dedim 9 gün kaldı heyecanlı mısın diye. Ne dese beğenirsiniz... Neye 9 gün kaldı dedi... abla sana çıkar bana çıkmazsa çok üzülürüm dedim.
-
@ayvalik10 bu emeğe saygı gösterilmeli yaw seninde şu çilen son olsun abi bu yıl inşallah 🙏
-
@denizci10 O zaman ablanıza hayırlı olsun :)
-
@ayvalik10 belli bir farkındalığın üzerideysen gerçekten yaşamakta zorlanıyosun... bu ülkemizi sevmediğimizden değil yanlış anlaşılmasın. Ama adını koyamadığım bir boğulmuşluk, sıkışmışlık hissi var. Ait hissedememe durumu... Ben daha önce avrupa gönüllü hizmeti yapıp İtalya’da kalmıştım 1 yıla yakın. Oradaki düzeni, rahatlığı görünce sonrası iflah olmaz bi insan oldum.. nasipte varsa arkama bakmadan giderim... yoksa mecbur debeleniyoruz işte...
-
@tolgasatir benim annemde almanya doğumlu babası aynı şeyi yapmış annemler 14 yaşına geldiklerinde afedersiniz or... olur diye dönmüşler memlekete...
-
@hascerob yurtdışına gidipte dönenlere şu soruyu sorarım her zaman burdaki yaşayanlar insansa oradaki yaşayanlar nedir. Oradaki insansa burada ki nedir diye. Yurtdışında müşteriler anlatıyor uçaktan önce sıraya giriyorlar efendice kuralalra uyuyorlar daha sonra 4 saat sonra uçakla Türkiyeye geliyorlar sigaralar fırlatılıyor. Çekilin çekilin yara yara insanları koşuyorlar. Daha 4 saat önce ne idin şimdi ne oldu diye.
-
İlk defa bu sene başvurdum ve özellikle forum sayesinde cesaret edebildim. Uzun zamandır da yazılanları takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmadı okuldu sınavlardı derken. Son 20 gün kalana kadar zaman oldukça hızlı geçti ama artık geçmek bilmiyor. Ben de şikayet edip duruyordum ki sen misin şikayet eden 😅 1 haftadır böbreklerimdeki ağrı ile uğraşıyorum meğerse kum döküyormuşum. Bu da böyle denk geldi 😅 şeytanın bacağını 8 mayısta kıracağım inşallah . Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar ve hayallerini gerçekleştirme fırsatına sahip olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum