DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea GC kazanma ihtimalinden bile düşük. Takmayın kafayı bir timsah görsek anı olur. Eskiden bursa eski stadının orada açık bursastore vardı. Camekan içinde timsah beslerlerdi. Bayılırdım gidip görmeye. Kan çekiyor demek Tampa bölgesi insanı olduğum için
-
@MySea ağzından bal damlıyor bal bir resim uğruna bu sevdadan vazgeçecekler nerdeyse :D bir geleyim Tampa' ya barbeküde sana özel T bone Steak yapacam spesyal :D
-
@ahsenaydgdu bana diyo 🤪
-
herhalde artık timsah muhabbeti dönmez :D
-
@Rhonster yok ben sondum geç geldim bugün o yüzden her gelen konuyu yeniden başlatmış bende bozmayayim dedim
-
Florida'da bi araba tarafindan carpilip olme ihtimali ise 29600 de bir !!! Bu daha olasi geldi bana :)
-
@MySea istatistik filan mı okudun istatistikçi mi oldun başımıza. Ne olalım ölelim mi istiyorsun 😱
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea ya abi gelde anlat işte bir resimden korkuyorlar öldük öldük dirildik diyorlar bir tanecik resimden :D duyun bunları duyun @hayallerabd @Hyller @bidünya @gariban @Zelene @ahsenaydgdu @Chandler
Aman nolcak takarız tasmayı bir de kulübe bahçeye tamamdır🤣
-
@gariban puhahaha 😂😂😂
-
@Rhonster bu sitelere bir göz at
-
@gariban ahahaha
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea istatistik filan mı okudun istatistikçi mi oldun başımıza. Ne olalım ölelim mi istiyorsun 😱
Okuldayken 2 tane istatistik dersi almistim. Ise yarasinlar bari burada :D
-
@MySea yaradılar 😎
-
Florida'da herhangi bir bocek tarafindan isirilip hastanelik olma ihtimali 100 binde 340 :P
-
@MySea sil abi sil sil sil :D
-
-
@bidünya spreyler gezeriz abla mükemmel bir yer olsaydı kutsal şehir ilan edilirdi akın akın gelirlerdi :D
-
@Rhonster doğru be o kadarda olsun 😂
-
@bidünya süreriz kremleri vücudumuza olur biter :D evlerde de dikkat ettiyseniz hep sineklik filan var havuzların etrafı kapalı hep bundan dolayıdır :d
-
@ayvalik10 attım abi attım merak etme takipteyim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum