DV2022 Bekleme Odası
-
Sayfaları okudum @Rhonster Tampa da bize bu kadar timsah olduğunu niye daha önce söylemedin
-
-
@gariban :D korkmayın arkadaşlar timsah savarınız var
-
@gariban @ahsenaydgdu @hayallerabd herkes timsah için yazacağını yazsın da en son ciddi bir şekilde bir daha yazayım ben milletin kafası karışıyor yoksa :D gırgır mı yapıyoruz ciddi miyiz anlamıyorlar :D
-
-
@gariban ciddi soruyorsan gerek yok
-
@Rhonster mübalağa benimki timsahtan korkacak olsak GC ye basvurmayiz
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban @ahsenaydgdu @hayallerabd herkes timsah için yazacağını yazsın da en son ciddi bir şekilde bir daha yazayım ben milletin kafası karışıyor yoksa :D gırgır mı yapıyoruz ciddi miyiz anlamıyorlar :D
valla ben severim sıcak deniz kum güneş havayı ama bir sabah uyandığımızda arka bahçede bi timsah denk gelir mi korkusu daha ağır basıyor, soğuktada idare edeceğiz napalım..
-
@gariban bende tam anlayamaz oldum zaten aramızda Tampa'yı kıskananlar varda :D
-
Timsah değilde pensilvanya tarafında yılanlar duvarlara çıkıyormuş
-
@ahsenaydgdu gölet yakınında değilse evin dert etme @MySea da söyledi dün kuyruğuna basmazsanız saldırmaz diye :D ayrıca 2 metre yakınına yaklaşmazsanız da birşey olmaz :D
-
@gariban yılan daha tehlikeli mesela
-
gelin sakin sakin seattle'da yaşayalım nabıcanız yılanı timsahı köpeciği :D
-
@Rhonster yılanları severimde kedi köpek gibi ortalıkta viyir viyir sinir bozucu
-
@Chandler orası daha tehlikeli kanka boşa ümit etme hele ilk başlangıç için tehlikeli olmasa bile pahalı
-
@gariban oranın yılanı zehirli :D burada tek tük zehirli yılan var :D
-
@Chandler bizim kafaya @Rhonster Tampayı soktu artık görmeden karar veremem
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler bizim kafaya @Rhonster Tampayı soktu artık görmeden karar veremem
timsahları gördükten sonra ekrem dersiniz ama :D
-
@Chandler evet ama napalım gc de çok düşük bir şans :(
-
Ekrem cümle olarak kısa kaldı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum