DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG Ben de Talim Terbiyeye başvurdum Matematikten Yat İnşa öğretmenliğine geçmek için bakalım hayırlısı...
-
@Rhonster Amerikada tanıdığım çok greencard ya da çalışma vizesi hangisini alabilirsem bir süre kalacağımız ev belli o yüzden hemen tutmayacağım evi zaten. İlk etapta önceliğim iş hayırlısı bakalım...
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Ben de Talim Terbiyeye başvurdum Matematikten Yat İnşa öğretmenliğine geçmek için bakalım hayırlısı...
Umarım istediğiniz gibi olur. Bence ABD de işsiz kalıcağınızı sanmıyorum.
Yani karada benden daha rahat iş bulursunuz.
Beni genelde teknenin üstüne çıkarmak isterler. O da gc ile işime gelmez. 🤣 Sürekli ABD sınırlarından çık gir yapmak zorunda kalırım. -
@Ping-PONG Umarım dediğiniz gibi olur bu aralar parametric design da çalışyıorum . O alanda da Amerikada alım çok.
-
@Ping-PONG tersanede iş olanağınız yok mu?
-
@Ping-PONG Umarım dediğiniz gibi olur bu aralar parametric design da çalışyıorum . O alanda da Amerikada alım çok.
Ben sizin kendi branşınızda iş bulamayacağınıza inanmıyorum zaten. İş bulmak sizin için sorun olmaz yeterki GC ye sahip olabilesiniz.
Benim sahip olduğum sertifikasyonlardaki iş ilanlarının Kanada da olanlarında (ca.indeed) çok ihtiyaç var sanırım hem foreign sponsorship var.
ABD IT iş gücüne doymuş sanırım. 😭
-
@Ping-PONG O zaman aynı sektörde ama değişik fikirlerle birşeyler yapmak gerek :)
-
@Ping-PONG tersanede iş olanağınız yok mu?
Var elbette ama tersanede çalışmak yerine kendime teknik servis yaparım arabanın bagajına servis veririm teknelere. Daha çok kazanırım 🙃
Tersane de akıllı sistemler audio video tarafında proje yöneticisi olarakta montaj uzmanı olarakta çalışabilirim.
Ama ben istemiyorum bu işleri ABD de yapmayı, özel kuvvetlere katılmak istiyorum. 🤣🤣🤣
Sizinle muhabbet etmek için girdim konuya 🤣
-
@Ping-PONG Bende muhabbet ortamınızı ciddi ciddi yazarak bozdum... Neyse artık çıkmam gerek sabahın köründe online dersim var zaten :) Size iyi sohbetler ve iyi geceler @Ping-PONG , @Rhonster e sitede olan herkese ...
-
@Ping-PONG Bende muhabbet ortamınızı ciddi ciddi yazarak bozdum... Neyse artık çıkmam gerek sabahın köründe online dersim var zaten :) Size iyi sohbetler ve iyi geceler @Ping-PONG , @Rhonster e sitede olan herkese ...
Estağfurullah, o ne demek. Goygoy yapıyorduk zaten boş boş
İyi geceler efenim -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 Geriden geliyor tam muhabbet bitti bitecek sayfalar çoğalmaya devam ediyor. Muhabbetin yarısı da boş beleş. Çıldırıyordur şimdi :D
Ya yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum 😉😎 klavyenize sağlık maşallah süper yazıyorsunuz. Tam bitti diyorum bişey çıkıyor yine 10 sayfa oluyor... 😂😂
-
Evet yetiştim sonunda 😂😉
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet yetiştim sonunda 😂😉
Gece 2 de durmasalar yetişilmiyo valla 😂
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evet yetiştim sonunda 😂😉
Gece 2 de durmasalar yetişilmiyo valla 😂
Aynen öyle vallahi...
-
@denizci10 mesai tekrar başladı abi :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sıkıntı yok hazırım. 😂😉
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sıkıntı yok hazırım. 😂😉
Konu başında yakaladık sanırım bu sefer @Rhonster 😂
-
@tolgasatir aynen :D
-
@Ali-Ege-Can-0 inşallah gelir tekrar. Bottas suçlu bana kalırsa. Wolf'un russela böyle sürmeye devam ederse Mercedes de yer bulması zor demesi saçma. İstanbula tekrar gelse drive to survive da yer vermesi gerek. Çen sezon en iyi yarış türkiyedeydi ve sadece 15 saniye yer buldu.
-
@Soner94 Anket sonucu Türkiye seçildi (Formula 1'in resmi sitesindeki anket). Piste yeni asfalt dökmeselerdi daha iyi olabilirdi. Bir de şekerli gazoz vermeselerdi iyiydi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum