DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG parasını verir bakıcıya bırakırsın :D
-
Senden hiç hayır yok oğlum ne gelicem Tampa' ya gelmiyorum. :D
-
@Ping-PONG sen zaten gelmicektin ki beni bahane ediyon korkularınla yüzleştiğinde gel :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG sen zaten gelmicektin ki beni bahane ediyon korkularınla yüzleştiğinde gel :D
Şu köpekbalıklarıyla timsahlara bir çare bul gidene kadar.
-
@Ping-PONG ben seviyorum onları kusura bakma :D
-
@Rhonster ben pek detaylı bilmiyordum şu an aydınlandım resmen. Hep 2023 gibi düşünüyordum. O zaman açıklanması ve case numarasına göre bile olsa en fazla 1 yıl gibi bir süre.. çok teşekkür ederim.
-
Birde bütün foruma söylüyorum. Kimsenin umursamadığı en önemli nokta, güney ile ilgili; Haşereleri ve sinekleri sakın küçümsemeyin. 1.5 ay tropik iklimde yaşamış birisi olarak söylüyorum. Yaşamaktan nefret ettirebilir. Florida' da yaşayan arkadaşlarla bu konu ile alakalı konuşmanızı tavsiye ederim. Hayattan soğuyabilirsiniz. Sadece bu yüzden güney den kuzeye kaçmak isteyebilirsiniz.
-
@Ping-PONG bunu ben de duymuştum. İzlemiştim daha doğrusu.. ben börtü böcekle yaşayamam sanırım :( kısmet olursa biz ilk kansas city’ye gidelim diyoruz. Var mı orası ile ilgili fikri olan?
-
@hascerob kafanda açıklandığı günden itibaren 1.5 yıl ortalama diye düşünebilirsin. 1.5 yıl ı çok söylemişim galiba en geç 1.5 yıl dersem doğru olur ortalama 1 yıl :D
-
@Rhonster baya uzun süre aslında burayla ilgili her şeyi kapatıp gidebilmek için.. ah çıksın da iş onlara kalsın. Ben sizlerden geç bakıcam sonuçlara heyecan içinde beklicem hepinizi inanıyorum ki çıkıcak çoğumuza 🙏🏼
-
@hascerob amerika da herşeyin bir çaresi var merak etmeyin.
-
@Rhonster hiç o kısmı düşünmüyorum. Ben çok daha gençken 10 ay İtalya’da kaldım ne dil biliyordum ne bir şey.. hiç zorlanmadım çok çabuk adapte oldum. Yeter ki çıksın da atalım kendimizi gerisi bir şekilde geliyor zaten. Beni düşündüren gitmeden önce burada yapılacaklar.. ama onu da yaparız bir şekilde zaman var nasılsa.
-
@hascerob ben aslında böcekler için demiştim :D ama mental olarak hazır olmakta güzel.
-
@Rhonster benim uykum geldi galiba okuduğumu da anlamıyorum 🤦🏻♀️ Böceklerle gerçekten yaşayamam şu timsahları okudum buz gibi soğudum üzgünüm Tampa bizimle değilsin dedim direkt :) ama youtube videolarında izliyorum florida genel olarak cennet gibi duruyor. Sanırım okul puanları da yüksek bi eyalet. Bu benim için önemli.. en kötü 3-4 seans terapi ile kaplan Emel’e dönüşüp salarım kendimi Florida’ya doğru :)
-
@hascerob yukarıda da belirtmiştim Tampa da timsah saldırıları çok az geçen yıldan bugüne 3 saldırı olmuş 1 i çocuk gölete atlarken görmemiş diğeri gösteri parkında olmuş diğeri de nehir yakınlarında olmuş tatlı su da yaşıyorlar @MySea nın dediği gibi kuyruğuna basmadığınız sürece birşey yapmazlar göl ve göletlerdende uzak durursanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız sinek böcek içinse eğer florida da evlere bakıyorsanız evin havuzun etrafı hep sineklik gibi bir sistemle çevrilidir düzenli ilaçlama da yaptırırsanızda hiç bir problem kalmıyor ortada florida cennet gibi evet okul puanları da yüksek tabi okul puanının yüksek olduğu yerlerde evlerde pahalı peşin peşin söyleyeyim.
-
@Rhonster sen bizi getircen Tampa’ya öyle gözüküyor :) biz eğer çıkarsa ilk etapta en az 2 sene kadar mecbur arkadaşımın yanına gidicez. Sonrası için bakıyorum ben şu an. Ev fiyatlarını biliyorum arada zillow, turilla uygulamalarından bakınıyorum. Nerede yaşamak istediğimize tam karar verdiğimizde ev alacak gibi olursak o zaman buradakileri gözden çıkarmamız gerekir zaten başka türlü zor olur herhalde. Hepimizin gönlünden geçen olsun🙏🏼
-
@hascerob 2 sene arkadaşınızın yanında kalmak için uzun değil mi yanlış anlamayın ama can ciğer değilseniz kimsenin size orada bu kadar uzun süre sahip çıkacağını düşünmüyorum.
-
-
Çok pardon telefondan girdim yanlış iletiye cevapla yapmışım. Tag @Rhonster olacaktı. 🙃
Don’t worry be happy
I give you my phone number, when you worry call me I make you happy 🤣 -
@Ping-PONG ben endişeli değilim kanka :D asıl sen endişeliyken ara beni mutlu ederim seni :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum