DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster seattle can'dır :)
-

-
@hsnnzknn kimilerine göre :D ama ben şahsen şehrin ortasında her yere dağılmış evsizleri ve uyuştucuru alıp bayılmışlardan tedirgin olurdum sizin yerinizde olsam timsahtan daha tehlikeliler en azından timsahın kuyruğuna filan basmaz uzak durursan birşey yapmıyor bunlar gayet saldırgan üstüne birde şehir zaten pahalı bir şehir iyi kazandıran bir mesleğin ve önceden sağlam bir birikimin varsa tercih edilebilir.
-
@hsnnzknn düşünsene yaşamak istediğin şehrin merkezi çöplük olmuş attığım video size yardımcı olur nasıl bir durumda olduğunu seattle ın
-
@Rhonster Bu timsahları öldürüp derilerini satamıyor muyuz? Böyle bir iş kolu yok mu :D
-
Tüm evi eşyaları gözden geçirerek geziyorum. Çıkarsa neleri satarım? evi ne zaman kiraya veririm? Acaba bi süre yazlığa mı taşınsak? Kafayı yiyorum sanırım sizleri okudukça bana bi gaz geliyor :) Ben bir şey merak ediyorum. Greencard talihlisi olduktan sonra tahmini ne kadar süre içinde gitmiş olmak gerekiyor? Yani 2023 te mi giriş yapmaya başlanıyor?
-
@Ping-PONG malesef doğal yaşama değer veriyorlar şansına küs :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG malesef doğal yaşama değer veriyorlar şansına küs :D
Ya benim doğal yaşamım. O ne olacak. Ben keserim aga acımam. :D
-
@denizci10 Geriden geliyor tam muhabbet bitti bitecek sayfalar çoğalmaya devam ediyor. Muhabbetin yarısı da boş beleş. Çıldırıyordur şimdi :D
-
@hascerob hayır case numberinize bağlı olarak değişiyor durum 2023 tede değil 2022 de gidiyorsunuz number düşükse 2021 ekim kasım aralıkta da gidebilirsiniz. en son ne zaman girmeniz gerektiği kısmını da sağlık muayenesine gittiğiniz gün belirliyor muayene tarihinden en geç 6 ay içinde girmiş olmanız gerek.
-
@Ping-PONG sonra @hayallerabd ninde dediği gibi Alcatraz da yatarsın :D
-
@Ping-PONG sonra @hayallerabd ninde dediği gibi Alcatraz da yatarsın :D
Şşş yurt dışına deploy olacağım zamanlar köpeğimi sana bırakıcam lan. Büyük bahçeli bir ev kirala :D
-
@Ping-PONG köpeklere ilgim 0
-
@Ping-PONG parasını verir bakıcıya bırakırsın :D
-
Senden hiç hayır yok oğlum ne gelicem Tampa' ya gelmiyorum. :D
-
@Ping-PONG sen zaten gelmicektin ki beni bahane ediyon korkularınla yüzleştiğinde gel :D
-
@Ping-PONG sen zaten gelmicektin ki beni bahane ediyon korkularınla yüzleştiğinde gel :D
Şu köpekbalıklarıyla timsahlara bir çare bul gidene kadar.
-
@Ping-PONG ben seviyorum onları kusura bakma :D
-
@Rhonster ben pek detaylı bilmiyordum şu an aydınlandım resmen. Hep 2023 gibi düşünüyordum. O zaman açıklanması ve case numarasına göre bile olsa en fazla 1 yıl gibi bir süre.. çok teşekkür ederim.
-
Birde bütün foruma söylüyorum. Kimsenin umursamadığı en önemli nokta, güney ile ilgili; Haşereleri ve sinekleri sakın küçümsemeyin. 1.5 ay tropik iklimde yaşamış birisi olarak söylüyorum. Yaşamaktan nefret ettirebilir. Florida' da yaşayan arkadaşlarla bu konu ile alakalı konuşmanızı tavsiye ederim. Hayattan soğuyabilirsiniz. Sadece bu yüzden güney den kuzeye kaçmak isteyebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum