DV2022 Bekleme Odası
-
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban hep memurlar kaçmak istemiyor da ülkemizde memurluk garanti iş olduğu için onu bırakıp gitmek isteyince daha bir dikkat çekiyor diye düşünüyorum ben.. 😃
Kesinlikle doğru bir yaklaşım.İş garantisi olan memurların neden gitmek istediğini sorgulamak lazım.Ben de memurum,eşim özel sektörde çalışıyor,çok duyurmasak da bilen birkaç kişi de hemen bana dönüp ya sen nasıl bırakacaksın memurluğu diyor.Memuriyetin iş garantisi dışında bir albenisi maalesef yok.Bazen gemileri köprüleri yakmadan olmuyor☺️
@khipusd yakacağımız tazminat gemileri yakmak bu hikayede yanan biz olamayız 🙈
-
-
@Ping-PONG polisciliği bana anlatma kanka 12 yaşında yedim ilk baskınımı eller hava dediğinde elimi kaldırdım diye birde tokat yemiştim babamdan. 100 lerce kez olay yaşadım senin yaptığın çocuk hareketleri :D
-
@Zelene doğru yolda çocuk aynen devam :D
-
@Hyller balıkçı değilmiydi o amca hatırlıyorum bir yerden.
-
@Zelene kıssadan hisse vazgeçmemek lazım hep 😁
-
Yumuşattım sana göre zaten de neyse :D
-
@Ping-PONG ergen hareketleri kanka bunlar real life olaylarını yüzyüzeyken anlatırım burada konuşulacak şeyler değil :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster konuşmuştuk geçen sene 👍
-
@Ping-PONG polisle arkadaşlık yapmışsın olay yaşamamışsın şuan elimde tebliğat var kardeşimin esrar yetiştirmesine izin vermişim neymiş izin veremezmişim artık duruşma ne zaman olur kim bilir.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster konuşmuştuk geçen sene 👍
Abi çok sempatik. Çok güzel adam :D
-
@Ping-PONG kanka nezarette yattın mı hiç ? ya da cop yedin mi biber gazı sıktılar mı ? haksız olduklarını anladıklarında özür bile dilemediler.
-
@Hyller baktınız mı siz attığım linklere kardeşinle ?
-
@Hyller en çok ybor city i merak ediyorum :D eski küban yerleşimiymiş :D
-
@Rhonster Polisten dost olmaz. Ben çocukken, gençken çok severdim.Neyin ne olduğunu anladıktan sonra polise bakış açım çok değişti. Kayıt altında muhabbetini etmem. Ben de kalsın :D
Tek söyleyebileceğim şey yüzüne gülen polislerin arkandan neler yaptıklarını tahmin edemezsin. :D Neye göre seçtikleri konusunda polisleri biraz şüpheliyim. :D -
@Hyller riverwalkı da dünyanın en uzun aralıksız riverwalk ı
-
@thepapas ahh şu aşk uğruna vazgeçilen şeyler, aynısını bende yaptım. Alese girdim yükseğe yazıldım. Wat için ödeme yaptım 2017 de. Sonra eşim boşver evlenelim beraber gidelim dedi. Bende yaktım gemileri şimdi tırmalayıp duruyorum..
-
@Ping-PONG iyi iyi en azından bunu öğrenmişsin kanka :D ben bunu 14 yaşında öğrendim 2. vukuatte :D
-
@Hyller
Al bak bu da Paterson :D
https://www.youtube.com/watch?v=CS9LZtP2heg -
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban hep memurlar kaçmak istemiyor da ülkemizde memurluk garanti iş olduğu için onu bırakıp gitmek isteyince daha bir dikkat çekiyor diye düşünüyorum ben.. 😃
Kesinlikle doğru bir yaklaşım.İş garantisi olan memurların neden gitmek istediğini sorgulamak lazım.Ben de memurum,eşim özel sektörde çalışıyor,çok duyurmasak da bilen birkaç kişi de hemen bana dönüp ya sen nasıl bırakacaksın memurluğu diyor.Memuriyetin iş garantisi dışında bir albenisi maalesef yok.Bazen gemileri köprüleri yakmadan olmuyor☺️
@khipusd yakacağımız tazminat gemileri yakmak bu hikayede yanan biz olamayız 🙈
Aman tazminat da tazminat olsa herhalde 10bin dolar etmeyecek yakında😂Hem sen yanmazsan ben yanmazsam diye başlarım ben😅bu arada 9 mayıs da analar günüymüş ben 8mayısta seçilip hediyemi erken almak istiyorum evren duy beniiii🥳
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum