DV2022 Bekleme Odası
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ulan yanarım yanarım da şu memleketten doya doya bir aşk yaşamadan göçüp gidicem heralde.
Elin Hilary lerine duygularımızla oynatıcaz orada :'(
:D :D :DBunu derdin, Tolga Karel gitti buldu kızı hem güzel hem Hillary en tatlısı dan sen de bul bak nasıl David olursun
Ben adımı seçtim. Duncan olucam ben :D
-
@Chandler indik güneybatı ya Austin
-
@Chandler Tampa nerde ? :D
-
@Ping-PONG üstünde en tepede 2 adet limon var onları alamamışlar çünkü daha olmamışlar🤣zalımlar 1 tanecik bize bırakmamışlar ilaç niyetine
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler Tampa nerde ? :D
tampayı geçen gün özel olarak attım ya işte :D
-
@Ping-PONG benim kız da conner olmak istiyor kimse diyemedi Conner erkek ismidir 😁😁😂😂🙈🙈
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG uçağa birşey olmayacak içindeki insanlara yazık senin üstüne düşecek :D
- Kaptan uçak yunuslamaya geçti.
- Karides sürüsü vardır ilerde.
:D
-

Ama İstanbul'un yeri ayrı. :)
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG üstünde en tepede 2 adet limon var onları alamamışlar çünkü daha olmamışlar🤣zalımlar 1 tanecik bize bırakmamışlar ilaç niyetine
Biri benim onun 15 gün sonra ordayım. Unutma :D
-
@gariban Sarah Conner mı :D sadkşasd
-

-

-
@optimistic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Sonçların açıklanma tarihi 8 mayıs değil mi ? Bunda bir değişiklik yok sanırım.
Şu an için hala 8 Mayıs 😊
-
@Rhonster daha 7 yaşında söylemeyeyim yalnızca Conner
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ulan şu kediler kadar olamadık. Çaydan başka ısıtan olmadı elimizi :'(
Bu ne biçim İstanbul bu arada yahu. Kuleli desen değil. Salacak desen değil. Ortaköy desen değil. Ne bu nerden buldun bunu :D -

Bu ne biçim İstanbul bu arada yahu. Kuleli desen değil. Salacak desen değil. Ortaköy desen değil. Ne bu nerden buldun bunu :Dgc çıksın gittiğimizde özel olarak ısıttırıcam içini senin :D
-
@gariban benim isimde belli @ibrahimasar koydu :D Ecko soyadıma da yapıştırdım bi Jones oldu Ecko Jones :D şu asalete bak be heyt :D
-

Bu ne biçim İstanbul bu arada yahu. Kuleli desen değil. Salacak desen değil. Ortaköy desen değil. Ne bu nerden buldun bunu :Dgc çıksın gittiğimizde özel olarak ısıttırıcam içini senin :D
Abi, youtube yine Yalın şarkılarına dönmüş arka planda. Ben de diyorum ne oluyor ne bu duygusallık :D :D :D
-

Abi, youtube yine Yalın şarkılarına dönmüş arka planda. Ben de diyorum ne oluyor ne bu duygusallık :D :D :D
yalın yine iyi aman diyim emre aydına bulaşma tam depresyona girersin
-
@Ping-PONG ben uyurken onu da götürürler kesin😂sen hep kendini düşünüyon gezeyim tozayım ben bayramdan sonra atacam kendimi Marmaris Bodrum İzmir ordan da İstanbul üniversite sınavına kadar gezecem gelir alırsın bahçeden limonunu🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum