DV2022 Bekleme Odası
-
Valla tv konusunda iptv ye geçiş yaptım bütün yayınları kesintisiz izliyorum
-
@hayallerabd benim favori kanalım Epicirious bakmadıysan kesinlikle bak :D
-
@BordoBereli peki bundan sanane tercih meselesi diyor ve engelliyorum seni saçma düşüncelerini kendine sakla herkes biliyor tasarruf yapmasını.
-
@hayallerabd Ne güzel izleyip ufkumuzu geliştiriyoruz tr deki insanlar oraları daha iyi tanıyor
-
Safaqim qararir daralir geceler ayukunmu
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG filmi de çok severim :D
Excuse me ma’am
I am a country boy 🤣
-
@hayallerabd
Peş peşe efsane flimlerdi.
Maske
Desperado
Ghosbusters
Ve niceleri.
😭😭😭 -
@tolgasatir En iyisini yapmışsın başka ne gerek var
-
@BordoBereli ya doların mevcut seviyesinden ya da d smart'ın ücretinden haberiniz yok sanırım.. malesef oradan artırıp da dolar yapmaya kalkacağımız kadar bir şey birikmiyor..
-
@hayallerabd kendini yorma engelle geç bak nasıl tak diye engelledim bu zihniyetteki herşeye karışan kişilerle vakit kaybetmeyin arkadaşlar. ücretleri filan geç belki çok sevdiğin program dsmartta ?
-
@hayallerabd Doğrudur ben en son 2010 da kullanıyordum d smart ı
-
@Hyller ey nazlı sağa gurban olam 🙃
-
@Rhonster Kardeşim bordo bereli arkadaşımız doğru demiş sonuçta burası bir forum hakaret ve küfür olmadıktan sonra konuşma hakkı en doğal hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal
-
@Rhonster Hop nasılda burdayım ama https://www.youtube.com/watch?v=3OzR7UxzN70
-
@Rhonster yanlış hatırlamıyorsam bu forumda kimseyi engellemedim henüz.. çünkü iyi de oluyor, kimlerle yaşıyorum ve kimlerle yaşamak istemiyorum onu görüyorum.. her şey bitti bir de kimseye neyi nereden izlediğimi anlatmakla uğraşamam zaten..
sen sinirlenme Ali Rıza Bey 😃 -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd benim favori kanalım Epicirious bakmadıysan kesinlikle bak :D
youtube kanalı mı bu? bakayım bi..
-
@nigixip41 neyi doğru söylemiş troll arkadaşım ? kendi düşüncesini başkasına empoze etmeye çalışması mı doğru birşey ? kendi için doğru olabilir ama başkalarının hayatlarına karışmaya gelince bu doğru birşey değil.
-
@hayallerabd evet efsanedir emin olabilirsin :D
-
@hayallerabd yok ya ben engelliyorum malesef konuşmaya kapalı at gözlüklü arkadaşları ve trolleri. mesela bu haklı olduğunu savunan arkadaşta troll.
-
@hayallerabd aman aman tadımız kaçmasın :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum