DV2022 Bekleme Odası
-
@bidünya düdüklüde mi pişiriyon abla sen :D açık tencerede kaynatıyoz biz.
-
@hayallerabd ya objektif olalım kızartması ağır oluyor ben onu da yerim hiç sıkıntı yok :D ama hafif olması daha çekici.
-
@Rhonster yok be yemeklerden bahsediyorum genel olarak yani😂
-
@bidünya ha bende öyle yaptım zaten pişmiştir bu dedim altını kapattım şimdi geçip yicem :D
-
@Rhonster doğrudur, saygı duyarım.. :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller @Rhonster valla ben hiç dakka tutmam bana göre pişince pişmiştir😂göz kararı yani düdüklüde bile genelde kokusundan anlarım piştiğini kapatırım ocağı😅
Aynı ben kokusundan pişip pişmediğini, lezzetli olup olmadığını anında anlarım.
Ama nasıl pişer bilmem :D :D :D
Genel olarak bütün yemeklerin yani :D -
@hayallerabd balık mı avlicaz yani senin için ayrı ? :D
-
@Rhonster off gece gece canımı çektirsdin kalkıp yapardım şimdi üşenmezdim ama evde oturmaktan iyice şüşko oldum🤣
-
@hayallerabd https://www.youtube.com/watch?v=Fhj7KBH8kuw şöyle yaparız senin içinde :D
-
@bidünya benimde canımı çektirdiler yaptıydım pişirdim yiyom şimdi :D
-
Yahu TV8 de bu program var şu an. Sandra BULLOCK Türk kanalında program yapıyor sandım. :D :D :D Ablaya çok büyük saygı duydum şu an. :D
-
@Rhonster ben senin timsahlardan ayarlarsın bir şeyler diye düşünmüştüm ama balık da olsa güzel olur tabi.. :D yanına şöyle karides, kalamar, ahtapot Allah ne verdiyse.. :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd https://www.youtube.com/watch?v=Fhj7KBH8kuw şöyle yaparız senin içinde :D
bu balıkların en küçüğüyle 5 gün doyarım diye düşünüyorum.. :D
-
@Ping-PONG hazır yiyici😀istediğim hayatı yaşıyorsun be😂
-
@hayallerabd timsahı hep beraber yeriz meraktan :D beyaz etçiymişsin balık avına çıkarız @ibrahimasar @denizci10 yardım eder bize :D @Ping-PONG da varda o köpeciklerden korkuyor. dalar suya karides filan ne denk geldiyse onları da yakalarız :D
-
@hayallerabd ahtapot ne ya :D karides e filan tamamım da bana yediremezsiniz ahtapotu :D (bilinçli birşekilde diye not düşeyim de birşeylere sarıp sarmayalıp verirsiniz bilemedim :D )
-
@hayallerabd yunus türüymüş florida taraflarında baya yaygın diğer adıda mahi mahi :D çok uzun zaman önce izlemiştim bu kanalın videolarını bakmıyordum ne zamandır önceki videoları daha güzel.
-
@bidünya pişirdim köfteyi efso olmuş :D suyuna azıcık tuzla biraz nar ekşisi attıydım :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG hazır yiyici😀istediğim hayatı yaşıyorsun be😂
Abla ben yeme içme konusunda çok netim. Yemek ayırt etmem ama lezzetsiz olan hiç bişeyi yemem. Yapan kırılır diyede. düşünmem. Direkt kalkarım sofradan alternatif yiyecek bişey yoksa. :D
Şöyle söyleyeyim. @hayallerabd nin yorumuna da atıf olsun. :D
Her şeyi her yerde yemem. Biyerde sevdiğim bişey varsa onu yemek için özellikle oraya giderim veya denk geldiysem bak şurda şunu yiyeyim derim kendi kendime.Kalamış Develi' de efsane tereyağda karides yaparlar. Çok severim. Bir gün garsona abim bu olmamış, usta mı değişti veya izinli mi bugün dedim. Adam ne diyo bu salak der gibi suratıma baktı. Fenerbahçe maçlarını izlemeye giderim aynı zamanda develi ye düzenli. Benim garson abi geldi ileriden. Hoşgeldin kardeşim aynen bugün usta izinli başka bişey verelim dedi.
Vedat MİLOR la kapışırım. O derece :D :D :D
-
tüm Tampa'lılar olarak kulak mantısı yiyeceğimiz günü hayal ediyorum :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum