DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yine gözümüz yükseklerde
Hayat geçiyor perde perde
Doydum artık bana müsade
Bir yer bulalım dünyadan uzak deryaya yakın olmamı?Haydaaaaaaaaa!
Noluyoruz abla :DÇok gidesim var artık gerçekten valize ne koyacağım düşünmek istiyorum :) @Ping-PONG
Bırak şimdi valizi felan benim kulübeyi hangi renge boyuyoruz. :D
Ne kulubesi ya oda vercez ya 1 oda fazla tutarız napalım biz birbirini kazıklayanlara inat destek olucaz forum ailesi olarak inşallah. @Ping-PONG
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller @bidünya @hayallerabd ya bu içli köfte kaç dk da pişer :D
Ben bilmem üstad cevaplasın @bidünya
-
@Rhonster valla eğer linç yemeyeceksem içli köfte sevmediğimi itiraf etmek istiyorum ben.. :D dolayısıyla ne kadar sürede pişer hiçbir fikrim yok.. :D
-
@hayallerabd yo niye linçleyeyim ama böyle güzel birşey sevilmez mi halbuki sen eti seven birisin ? kızartmasını mı sevmiyorsun yoksa ? onu bende sevmiyorum ağır oluyor o.
-
@hayallerabd birde o gün annemle fellah köftesinin arasına koydukta pişirdik efso oldu domates soslu :D
-
Yine gözümüz yükseklerde
Hayat geçiyor perde perde
Doydum artık bana müsade
Bir yer bulalım dünyadan uzak deryaya yakın olmamı?Haydaaaaaaaaa!
Noluyoruz abla :DÇok gidesim var artık gerçekten valize ne koyacağım düşünmek istiyorum :) @Ping-PONG
Bırak şimdi valizi felan benim kulübeyi hangi renge boyuyoruz. :D
Ne kulubesi ya oda vercez ya 1 oda fazla tutarız napalım biz birbirini kazıklayanlara inat destek olucaz forum ailesi olarak inşallah. @Ping-PONG
Oda olmaz. Ben başkasına ait bir mülkte uyuyamıyorum. Kulübe daha konforlu benim için. :D Şu evin arkasına stüdyo gibi bişey yapıyorlarya o olur bak :D
-
@Rhonster yok insanlar sevdikleri şeyler konusunda hassas olabiliyor malum, o yüzden korktum.. haşlama / kızartma diye kavga çıktığını görüyoruz sosyal mecralarda.. :D aslında genel olarak kıyma sevmiyorum ve ağırlıklı olarak da beyaz et ve sebzeciyim.. :grimacing_face: İzmirli olmama verelim.. :D
-
-
@bidünya düdüklüde mi pişiriyon abla sen :D açık tencerede kaynatıyoz biz.
-
@hayallerabd ya objektif olalım kızartması ağır oluyor ben onu da yerim hiç sıkıntı yok :D ama hafif olması daha çekici.
-
@Rhonster yok be yemeklerden bahsediyorum genel olarak yani😂
-
@bidünya ha bende öyle yaptım zaten pişmiştir bu dedim altını kapattım şimdi geçip yicem :D
-
@Rhonster doğrudur, saygı duyarım.. :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller @Rhonster valla ben hiç dakka tutmam bana göre pişince pişmiştir😂göz kararı yani düdüklüde bile genelde kokusundan anlarım piştiğini kapatırım ocağı😅
Aynı ben kokusundan pişip pişmediğini, lezzetli olup olmadığını anında anlarım.
Ama nasıl pişer bilmem :D :D :D
Genel olarak bütün yemeklerin yani :D -
@hayallerabd balık mı avlicaz yani senin için ayrı ? :D
-
@Rhonster off gece gece canımı çektirsdin kalkıp yapardım şimdi üşenmezdim ama evde oturmaktan iyice şüşko oldum🤣
-
@hayallerabd https://www.youtube.com/watch?v=Fhj7KBH8kuw şöyle yaparız senin içinde :D
-
@bidünya benimde canımı çektirdiler yaptıydım pişirdim yiyom şimdi :D
-
Yahu TV8 de bu program var şu an. Sandra BULLOCK Türk kanalında program yapıyor sandım. :D :D :D Ablaya çok büyük saygı duydum şu an. :D
-
@Rhonster ben senin timsahlardan ayarlarsın bir şeyler diye düşünmüştüm ama balık da olsa güzel olur tabi.. :D yanına şöyle karides, kalamar, ahtapot Allah ne verdiyse.. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum