Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976
  • ⭐⭐⭐

@Hyller ayy bukadar denk gelir hahahah aynen benimde öyle şeyler işte 😂😂😂 arkadaşınız kim büyük müdür tanırmıyım acaba 🤔

• @Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Dünya' da Koronadan vefat eden kişi sayısı 3.034.841
    Amerika' da vefat kişi sayısı 568.104
    Vefat eden 5.3 kişiden birisi Amerikalı.
    Aşılama oranı 25%
    Nüfus 329.661.000
    Vefat oranı 1/568

Türkiye nüfus 83.000.614
    Vefat sayısı 36.613
    Vefat oranı 1/2267

ABD' ye gidersek koronadan gitme ihtimalimiz 4 kat daha fazla istatistiklere göre
    Bunda da vardır bir hayır :P
    :D :D :D

Ölmek var dönmek yok 🙈

Ben bekar adamım, elime bakan kimse yok. Sen böyle diyorsan ben hayli hayli gelirim. Tut elimden koşarak gideriz biz :D

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu ara ara easty e bakınıyorum öyle basit şeyler ne paralara satılıyor boyama işleme vs geçen yıl pandemi başlayınca motif battaniye ördüm daha basit bir modelini 2500 dolara satılık gördüm bence bayağı gelir sağlanır oradan

• ⭐⭐⭐

@Zelene etsy dükkanım varda, kargo çok tutuyo beton tepsi yapıyorum epoksi vs kargo 30-40 dolar tutuyo. Amerikadaki jessicada yapıyo kargo bedava gönendeki ahsenden neden alsın😭 oluyo tek tük siparişte işte kargosu biraz üzüyo

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller ayy bukadar denk gelir hahahah aynen benimde öyle şeyler işte 😂😂😂 arkadaşınız kim büyük müdür tanırmıyım acaba 🤔

Büyüktür 😁 Hadi bakalım şans bizden yana olsun inşallah 🙏

• Bende yazıyım bari şimdiden şafak 17 Çanakkale ye selam olsun

• ⭐⭐⭐

@Hyller kalıp var bir sürü giderken yemin ettik çorap bile götürmücez işle ilgili ne varsa onları koyucam valize hadee orda alırız yenilerini diyoruz 😂

• The Top 10 Countries in the World:

1. Canada
    2. Japan
    3. Germany
    4. Switzerland
    5. Australia
    6. United States
    7. New Zealand
    8. United Kingdom
    9. Sweden
    10. Netherlands

The 10 Lowest-Ranked Countries in the World:

1. Iraq
    2. El Salvador
    3. Serbia
    4. Belarus
    5. Lebanon
    6. Uzbekistan
    7. Kazakhstan
    8. Ukraine
    9. Oman
    10. Guatemala

Turkey 34 gözüken hissedilen 127631273612873 hava durumu gibiyiz. :D :D :D

Edit: Yalnız beni tutmayın, ben aşağıdaki bilgiye çok ağır söverim. :S
    TURKEY
    GDP PER CAPITA, PPP
    $9,127

• Yasaklı

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

The Top 10 Countries in the World:

1. Canada
    2. Japan
    3. Germany
    4. Switzerland
    5. Australia
    6. United States
    7. New Zealand
    8. United Kingdom
    9. Sweden
    10. Netherlands

The 10 Lowest-Ranked Countries in the World:

1. Iraq
    2. El Salvador
    3. Serbia
    4. Belarus
    5. Lebanon
    6. Uzbekistan
    7. Kazakhstan
    8. Ukraine
    9. Oman
    10. Guatemala

Turkey 34 gözüken hissedilen 127631273612873 hava durumu gibiyiz. :D :D :D

Edit: Yalnız beni tutmayın, ben aşağıdaki bilgiye çok ağır söverim. :S
    TURKEY
    GDP PER CAPITA, PPP
    $9,127

128 milyar usd uçtu, yoksa 10k üstü :)

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Zelene etsy dükkanım varda, kargo çok tutuyo beton tepsi yapıyorum epoksi vs kargo 30-40 dolar tutuyo. Amerikadaki jessicada yapıyo kargo bedava gönendeki ahsenden neden alsın😭 oluyo tek tük siparişte işte kargosu biraz üzüyo

Ben marketplace de esimin bozuk bisikletini sattim. Zincir aksani komple bozuldu ve kirildi. Yeni aksan $30 dan basliyordu. Bisikleti 4 yil once indirimden $75'e almistik. Bozuk haldeyken $40'a cash paraya sattim. Ustelik gelip evden aldilar. Ustelik ilani koyduktan sonra 2 gun icinde satildi.

Birde odanin birinden tahta kaplamak icin doseme haliyi sokmustuk. 5 yillik haliydi. Aksama pizza parasi ciksin diye $30 dan satisa koydum. 2-3 saatte gelip aldilar. 😀

• ⭐⭐⭐

@MySea yani abi amerikada ne olsa satar mı diyosunn çok iyi bir haber çok sevindim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu aynen Türkiye'den yapılacak gibi değil kargo sonrası kuş kadar kalır para

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu neden biz de ünlü göçmen tasarımcılar olmayalım demi ama 🙈 @MySea ne güzel örnek verdiniz bize 😁

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu Türkiye’de el emeğinin hiç kıymeti yok ama yabancı satış sitelerinde çılgın rakamlara satılıyor💵gerçi canım ülkemde neyin kıymeti varki😀

• ⭐⭐⭐

@bidünya türk ticarettede türkün düşmanı. Geliyo ürün 50 tlyse 25 e koyuyo olan kârı bitirdiler. Zaten denklik muhabbeti ceyran edince işten iyice koptum ders çalışıyorum evde şimdi. Burada hakketen hiç bir şeye saygı kalmadı çok üzücü... 😭

• Bana gore burada herseyin bir alicisi vardir. Yeter ki duzgun reklam ve uygun fiyatlandirma yapilsin.

• ⭐⭐⭐

@Zelene reklam verdim vs satış geldi bakıyorum hala - bakiyedeyim 😂😂 ilk sipariş tam bi fiyaskoydu artık reklamı kestim olursa böyle olsun.. hafta sonu hatta annem diyodu kızım nasıl geçinceksiniz napcaksınız.. anne dedim çıkalımda bi yola bulluruz bi çaresini derken taamda benim şehrim chicagodan bir siparişş ding dingg 10 tane mum almış birisi ayy ben bi havalara uçtum bir sevindim. Sonra kargo hesaplattım 38 dolar😭 heves kaldı kursakta ben meğerse ayarı düzgün yapmamışım 20 dolar almışım müşteriden üstü bana kaçtı 😂

• ⭐⭐⭐

@MySea hediyeleşme olayı nasıl abi abd de hani benm ürünler dekorasyon hediyelik eşya kişiselleştirilmiş ürün gibi ya ondan soruyorum.

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@bidünya türk ticarettede türkün düşmanı. Geliyo ürün 50 tlyse 25 e koyuyo olan kârı bitirdiler. Zaten denklik muhabbeti ceyran edince işten iyice koptum ders çalışıyorum evde şimdi. Burada hakketen hiç bir şeye saygı kalmadı çok üzücü... 😭

Benim de ev sanat eseri dolu😂ama hobisel faaliyet benimkisi böyle üçe beşe satmaktansa evde tutuyorum daha iyi giderken eşe dosta hediye ederim artık😀

• Hediyelesme cok yaygin ama sus esyalari nasil olur bilemem. Christmas oncesi herseyi satabilirsiniz.

Izmirli bir arkadas vardi. Burada mall de iki tane kiosk acmisti. Birisinde kucuk oyuncaklar, digerinde corap ve toka satiyordu. Sadece Kasim ve Aralik aylarinda tum bir yilin hem masrafini hemde karini cikartiyorum demisti bana. Ustelik bir de ortagi vardi. Ikimize de yetiyor demisti. Yillarca isletti orayi, sonra ev icin banyo, mutfak dekorasyon isine girdiler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k