New Jersey icin 6 aylik kira yardimi (CVERAP yardimi)
-
New Jersey eyaleti, "COVID-19 Emergency Rental Assistance Program (CVERAP)" adi altinda gelirlerinde ciddi dusus yasayan veya isini kaybeden orta ve dusuk gelirli ailelere maksimum 6 ay gecici kira yardimi saglayacak.
Basvuranlar 3 aylik bir periyotta degerlendirilecek ve yardim alacak aileler basvuru sartlarini saglayanlar arasinda kura ile belirlenecek (basvuru yapmak yardimi alacaginizi garanti etmiyor).
Her aile icin sadece tek bir basvuru yapilabilir. Basvurulari 6 Temmuz ile 17 Temmuz arasinda yapabilirsiniz. Ayrintili bilgi icin:
https://www.nj.gov/dca/divisions/dhcr/offices/cverap.html
Konuyu arastirip, ayrintili bilgi ogrenen arkadaslarin konuya katkisini bekliyoruz...
-
Bu da gelirleri belirlemek icin kullanilacak cizelge:

-
güzel olmuş yardım
-
Şunu Maryland de yapsalar ah
-
Kiralık oda da kalanlar basvurabiliyormu
-
Harikaymış umarım Washington'ada gelir :deer:
-
@jamel86, içinde söyledi: New Jersey icin 6 aylik kira yardimi (CVERAP yardimi)
Kiralık oda da kalanlar basvurabiliyormu
basvuru formunu ve sorulan bilgileri inceleyin isterseniz.
-
Merhaba arkadaşlar, grupta olmayan 2 ay önce ilk defa giriş yapan Green Card sahibi bir arkadaşımız bana sormuştu, ancak net bilmiyorum. NJ Eyaleti kira, gıda, elektrik, su, doğalgaz gibi yardımlarda bulunuyor. Sanırım bu yardım programının adı da SNAP and GA deniliyor. Yardıma başvurduğunda vatandaşlık sürecini KESİN ve NET olumsuz etkiler mi? Yoksa olağanüstü pandemi mağduriyeti olarak algılanıp tölare edilebilir mi, zira bir ara TRUMP, Göçmenlerin yardım aldıklarında vatandaşlık vermeyeceklerini söylemişti. Şimdiden teşekkür ederim...
-
@TURKEYANDUSA lütfen yanlış anlama ama işte bu yazı harika bir örnek konsolosluk neden para istediğinin gelirken elinde geçerli bir mesleğin olsun en güzel örneği. Amerika devletine sen hiçbir katkı sağlamıyorsun ama gelir gelmez yük oluyorsun. Bizler hep bu duruma düşmeyin diye para miktarının önemini söylüyorduk Bu bir aile düşün böyle binlerce aile olsun devlete verdikleri zararın boyutu ne kadar yüksek. @crazycells bu yazı konsolosluğun neden para istediğine dair ilk iletiye koyulacak bir yazı.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: New Jersey icin 6 aylik kira yardimi (CVERAP yardimi)
@TURKEYANDUSA lütfen yanlış anlama ama işte bu yazı harika bir örnek konsolosluk neden para istediğinin gelirken elinde geçerli bir mesleğin olsun en güzel örneği. Amerika devletine sen hiçbir katkı sağlamıyorsun ama gelir gelmez yük oluyorsun. Bizler hep bu duruma düşmeyin diye para miktarının önemini söylüyorduk Bu bir aile düşün böyle binlerce aile olsun devlete verdikleri zararın boyutu ne kadar yüksek. @crazycells bu yazı konsolosluğun neden para istediğine dair ilk iletiye koyulacak bir yazı.
Kesinlikle katiliyorum. Ustelik bu tur eyalet yardimlari buradaki biz calisanlardan kesilen vergiler ile odeniyor.
-
surada cevap verdim:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum