Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card için arayan sahtekar numaralar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
109 37 17.1k 23

• @ibrahimasar Ekran Alıntısı.JPG böyle dedi

• @melike-böke şuan alamazsınız 8 mayısta sonuçlar açıklandıktan sonra bir buton aktif olacak öyle alacaksınız şuanki bulunan dv2021 için siz dv2022 ye başvurdunuz.

• BEN 4 GÜN ÖNCE BAŞVURMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİM GALİBA DV2021 İÇİN 2020 DE YAPMAK GEREKİYOR BAŞVURUYU BENCE OYÜZDEN ETTKİSİZ OLABİLİR

• @melike-böke Dört gün önce herhangi bir şeye başvuru yapmış olamazsınız. Başvurular şu anda açık değil. Ekim ayında yapılıyor. Siz sadece aracı kuruma bilgilerinizi verdiniz.

• @melike-böke malesef gelecek yılı beklemek zorundasınız başvurular sadece ekimin ilk haftasıyla kasımın ilk haftası oluyor.

• @melike-böke, içinde söyledi: Green Card için arayan sahtekar numaralar

BEN 4 GÜN ÖNCE BAŞVURMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİM GALİBA DV2021 İÇİN 2020 DE YAPMAK GEREKİYOR BAŞVURUYU BENCE OYÜZDEN ETTKİSİZ OLABİLİR

Siz herhangi bir çekililşe başvurmamışsınız. Acentaya para kaptırıp bekleme modeline geçmişsiniz. Acentanın size verdiği linke bakacağım bakayım nereye çıkıyor.

um

Bu sayfa açılmıyor. DV nin kapanmış başvuru sayfası. Bunu nasıl doldurdunuz ki?

• açıktı been girdiğimde. bu arada aradım caymak istediğimi söyledim ama kızıp telefonu kapadılar ücretsiz hhakkınız olduğunu bilin filan dedi bizden aldığınız için başka kimseden danışmanlk alamıcaksınız dedi
    bende almak iistemiyorum dedim ama cayamk istediğğimi söylediğimde herhangi bişey yapmadı acaba 14 günlük sürenin dolmasını filan mı bekliyor

nlük sürenin

Cevapların bölük biraz takip edemiyorum. Kağıt form imzaladıysan, sende de bir nüshası vardır. İmzalamadıysan uğraşma hiç.
    Eğer kağıt form imzaladıysan sende de nüshası varsa cayma hakkı ile ilgili ne yapman gerektiği yazıyordur. yazmıyorsa bile, böyle bir bilgi yoksa, sende kağıt yoksa vs., işletmeye mail attığın yazışmalar vardır.
    Bunlardan birine cevaben

............ Tarihinde işletmeniz Atlantik Danışmanlık (ünvanın devamı ve doğrusu neyse yazarsın) 250 TL bedel ödeyerek Green Card çekilişine katılım amacı ile şu tarihte imzalanmış (onaylanmış) sözleşmemi 6502 sayılı Tüketicinin Haklarının korunması kanunun tarafıma tanıdığı 14 günlük cayma bedeli hakkımı kullanarak fesh ediyorum. Ücretin ......... numaralı hesabıma geri iadesi, 6698 sayılı KVKK yasası uyarınca işletmeniz nezdinde bulunan kişisel verilerimin silinmesini talep ediyorum. Aksi halde bu iki madde başta olmak üzere kanunun lehime işlediği tüm yasa maddeleri üzerinden dava hakkım saklı olmak üzere,

Gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederim...

Yaz gönder. Parayı yollasınlar ya da yollamasınlar. Bilgilerini sildir. Bu yıl ekim başında kendin buradan destek alarak başvur.

• MERHABA ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE YARDIMLARINIZ İÇİN İLK OLARAK BUNU YAZIP EPOSTADAN GÖNDERDİM 1 SAAT SONRA DA ARADIM BEN SÖZLEŞMEMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM KARARIMI DEĞİŞTİRDİM DEDİM BAŞVURUMU BENİM ADIMA YAPMANIZA GEREK YOK FİLAN DEDİM ONLARDDA BİRAZDA BAĞIRDI MELİİKE HANIM GALİBA GÜVEN PROBLEMİNİZ VAR BEN SİZE PATENTİMİZİ FİLAN GÖSTERDİM ONAYLI BİR ŞEKİLDE DANIŞMANLIK YAPIYORUZ DEDİ AKLINIZ KALMASIN FİLAN DEDİLER BENDE SORUN GÜVEN DEĞİL AİLEM İZİN VERMİYOR DEDİM BİRDEN SİZ BİZE DOLANDIRICI MI DEMEK İSİYORSUNUZ GİBİSİNDEN SÖYLENMEYE BAŞLADI BEN DEDİM SİZE ÖYLE BİR İMADA BULUNMADIM MADEM BU KADAR ZORUNUZA GİDİYOR İPTAL ETTİRMEM BÖYLE Bİ MADDE KOYMASAYDINIZ DEDİM HERHALDE SALAK ZAANNETİNİZ DEDİM KENDİ KENDİNİZE HAKARET ETTİRİP HAKERET VE İFTİRADAN DAVA MI AÇMAYI PLANLIYORSUNUZ DEDİM KENDİNİZE GELİN BÖYLE Bİ SÜREÇTE BÜTÜN KANUNLAR BENİM LEYHİME , BABAMIN SAVCI OLDUĞUNU SÖYLEEMEDİM GALİBA DEDİM . TAMAM MELİKE HANIM DEDİ BEN KAYDINIZI SİLİYORUM BİR DAHA ARASANIZDA SİZE YARDIMCI OLMAYIZ BİZDEN BAŞKASININ DAN ALAMICAKSINIZ BU DANIŞMANLIĞI BENDE İNŞALLAH ALMAM DEDİM KAPADIM . SİLİCEM KAYDINIZI DEDİ ACABA YARIN TEKRAR ARAYIP TEĞİT Mİ ETSEM

• @melike-böke forumda yazarken kucuk harf kullanmalisiniz.

• @melike-böke Geçmiş olsun. Paranızı geri alamasınız da yeniden ve farklı biçimlerde dolandırılmaktan kurtulmuş olursunuz. Başvuru dönemi Ekim ayının başında başlıyor. Bir aylık bir süreç. Forumu takip ederseniz nasıl başvuracağınızı aşama aşama öğrenirsiniz.

• Merhaba,
    Başvuru zamanı 2020 Ekim ayında ilk başvurum olduğundan dolayı başvuruda kullanılan fotoğraf boyutları arkaplan vb. yerlerde hata yapmaktan korktuğumdan profesyonel bir destek almak istedim. Forumda LÖSEV Bağış olayını şuan öğrendim lakin iş geçti.
    Profesyonel destek veren bir site ile anlaştım başından sonuna kadar fotoğrafın nasıl çekileceğini konuştuk fotoğrafçıda ilk çektirdiğim fotoğrafı çeken kişi fotoğrafda oynama yaptığından ve boyutları istenilen şekle uymadığından kabul etmedi tekrar fotoğraf çektirdim üstünde oynama yapılmadan ve istenilen boyutlara uygun şekilde gönderdim başvurum yapıldı. Konfirmasyon numaram pdf ve görsel olarak mail ile iletildi.

Sorum şu gelecek başvuruları bu siteyi rehber alarak kendim yapmak istiyorum. Bu kişi açılacak olan DV2023 başvurularında benden habersiz benim bilgilerimi kullanarak başvuru yaparak benim yaptığım başvurunun geçersiz kılınmasına sebebiyet verebilir mi? ne gibi önlem alabilirim pasaport yenileme vb. teşekkür ederim.

• @znowhite, içinde söyledi: Green Card için arayan sahtekar numaralar

ınd

herhangi bir önlem alamazsınız sadece başvuruyu kişisel yapacağınızı kendisinin başvuru yapmamasını rica edebilirsin eğer dürüst çalışan bir firmaysa tamam diyecektir yoksa yapacak birşey yok o da sizde başvuru yaparsanız geçersiz sayılır başvurunuz. uzunca vaktiniz vardı forumun başvuru sistemini kullanmasanız bile rahatça kendi başvurunuzu yapabilirdiniz ama olan oldu tabi beklemekten başka yapacak birşey yok.

• @znowhite, içinde söyledi: Green Card için arayan sahtekar numaralar

Merhaba,
    Başvuru zamanı 2020 Ekim ayında ilk başvurum olduğundan dolayı başvuruda kullanılan fotoğraf boyutları arkaplan vb. yerlerde hata yapmaktan korktuğumdan profesyonel bir destek almak istedim. Forumda LÖSEV Bağış olayını şuan öğrendim lakin iş geçti.
    Profesyonel destek veren bir site ile anlaştım başından sonuna kadar fotoğrafın nasıl çekileceğini konuştuk fotoğrafçıda ilk çektirdiğim fotoğrafı çeken kişi fotoğrafda oynama yaptığından ve boyutları istenilen şekle uymadığından kabul etmedi tekrar fotoğraf çektirdim üstünde oynama yapılmadan ve istenilen boyutlara uygun şekilde gönderdim başvurum yapıldı. Konfirmasyon numaram pdf ve görsel olarak mail ile iletildi.

Sorum şu gelecek başvuruları bu siteyi rehber alarak kendim yapmak istiyorum. Bu kişi açılacak olan DV2023 başvurularında benden habersiz benim bilgilerimi kullanarak başvuru yaparak benim yaptığım başvurunun geçersiz kılınmasına sebebiyet verebilir mi? ne gibi önlem alabilirim pasaport yenileme vb. teşekkür ederim.

Eger kendilerine soylerseniz buyuk ihtimal sizin adiniza basvuru yapmayacaklardir.

Fakat hem siz, hem de baska birileri sizin bilgilerinizle basvuru yaparsa o durumda dediginiz gibi basvuru gecersiz olacak, maalesef bunu onlemenin tek yolu bilgilerinizi kimseyle paylasmamaniz.

• arkadaşlar vende atlantik danısmanlığa 250 kayıt olurken 750 tl de geçen gün check up hizmeti için verdim check up hizmeti için e fatura gönderilmedi faturayı yalep etsem gönderirler mi ve tüketici hakem heyetine basvursam paramı geri alabilir miyim bilen varsa biraz aydınlatırsa sevinirim

• @ozymango check-up hizmetinden kastiniz nedir acaba?
    tam olarak neyi check ediyorlar?

• beni kandırdıklarını anladım kazanırsak şayet ankaradaki saglık işlemleri için önceden göndermek zorundaymısız da ucuza gelcekmişte zorunluymuşta boşluguma geldi fazla sorgulamadan verdim parayı daha 6 gün oldu işte dolandırıcı olacakları hiç düşünmemiştim çok kurumsal duruyordu fazla sorgulamadım

• Merhaba bende atlantik danışmanlıga 1750 tl civarı kaptırdım en çok kazıklanan benim galiba 14 gün geçmedi daha check up vs diye ödeme aldılar faturada MOKA.*ATLANTİK ULAŞIM ISTANBUL TR diye geçiyor şirket ne yapmam nasıl davranmam lazım akıl verin lütfen çünkü belliki bende yok

• @ozymango, içinde söyledi: Green Card için arayan sahtekar numaralar

beni kandırdıklarını anladım kazanırsak şayet ankaradaki saglık işlemleri için önceden göndermek zorundaymısız da ucuza gelcekmişte zorunluymuşta boşluguma geldi fazla sorgulamadan verdim parayı daha 6 gün oldu işte dolandırıcı olacakları hiç düşünmemiştim çok kurumsal duruyordu fazla sorgulamadım

@Zeynep-Gurdogan, içinde söyledi: Green Card için arayan sahtekar numaralar

Merhaba bende atlantik danışmanlıga 1750 tl civarı kaptırdım en çok kazıklanan benim galiba 14 gün geçmedi daha check up vs diye ödeme aldılar faturada MOKA.*ATLANTİK ULAŞIM ISTANBUL TR diye geçiyor şirket ne yapmam nasıl davranmam lazım akıl verin lütfen çünkü belliki bende yok

gecmis olsun arkadaslar. Zararin neresinden donerseniz kardir diye dusunuyorum, sozlesmeyi iptal etmeye calisip surece kendiniz devam edebilirsiniz. En azindan ilk denediginiz bu olsun bence... Sonra da kaptirdiginiz parayi geri almaya calisabilirsiniz, ama lutfen daha sonrasinda hicbir nedenle odeme yapmayin. Zaten cekilisten secilene kadar her asama ucretsiz... Sonrasindaki odemeler de ilgili resmi kurumlara yapilacak, danisman sirketlere degil.

Benzer Başlıklar

• Green card başvuru

14
    1 Oy
    14 İleti
    718 Bakış
    ?
    @dratay, içinde söyledi: Green card başvuru mrb arkadaşlar benim iki ismim var başvuruda name kısmına mehmet ali mi yoksa mehmetali şeklinde yazmam mı doğru forumda 2.ci ad olarak zaten geciyor. Yani ilk adiniz 2.adiniz (var ise) soyadiniz seklinde. 2.ad yok ise zaten orda kutucuk var onu isaretliyorsun.
  • green card mülakatı

2
    0 Oy
    2 İleti
    732 Bakış
    crazycellsC
    Mulakat deneyimleri konusunu incelemelisiniz ve sorunuzu yine o konuda sormalisiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
  • Hamilelik ve Green Card Sureci

79
    0 Oy
    79 İleti
    10k Bakış
    gigi25G
    Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir? Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
  • Green Card Ödemeleri

5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    smesutS
    @sahingc Green Card Ödemeleri içinde söyledi: @crazycells Bunların hepsi kisi bası degil mi? Teşekkürler. evet kişi başı ücretler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k