Green Card için arayan sahtekar numaralar
-
@maestro ben greencard için başvurmuştum galiba buna başvurabilmek için sağlık raporu istiyorlarmış bulaşı bi hastalık veya herhangi bi uyuşturucuya bağımlılığı varmış gibi
-
@sigmoidalmammal green card içindi ve konuşurken bana bu formu doldurttu https://dvprogram.state.gov/ESC/(S(yoaa0cf1vkprxdfjopevpp4v))/CheckStatus.aspx daha sonra ben parayı yatırdıktan sonra araştırmak istedim ekşi sözlükteki yorumları okudumm ve hani bizzat passaportum yoktu onun için siteye yönlendirdi filan epey yardımcı oldular ben aslında kredi kartı şifremi unuttum gibi yalan söyledim ama bana şuan başvurunuzu yaptım ücretinizi ödemezseniz hakkkınız yanar dediği için ödedim aslında
-
@melike-böke sakın ödeme yapmayın.
-
@melike-böke hakkiniz yanma gibi durum yok aslinda. Size bir sozlesme imzalattilar mi? Su ana kadar olan olmus, muhtemelen paranizi geri alamazsiniz ama daha fazla para kaptirmayin.
Greencard asamalari icin forumda gerekli bilgiler var. Ancak ve ancak cekilis size cikarsa mulakat sirasinda saglik belgesi istenir, o belge icinde tek yetkili kurulus Unganlardir. Baska yerden saglik raporu alma gibi bir durum yok. -
@melike-böke dolandırılmışsınız sakın başka ödeme yapmayın başvuru ücretsiz ve sadece kendi sitesinden yapılıyor
-
@sigmoidalmammal https://www.atlantikdanismanlik.com/form şunu doldurdum sadece ve imza attım ufffff kötü bişey mi bilmiyorum
-
@melike-böke, içinde söyledi: Green Card için arayan sahtekar numaralar
@sigmoidalmammal https://www.atlantikdanismanlik.com/form şunu doldurdum sadece ve imza attım ufffff kötü bişey mi bilmiyorum
kendilerine daha fazla odeme yapmayin. Su an dolandiriliyorsunuz maalesef.
Gercek ve resmi surecler icin su iki basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
-
Bastan belirtmek isterim. Sozlesme huhuki bir olaydir ve ben hukukcu degilim. Asagidakiler sadece tavsiyedir. Hukukcu uyeler var ise size daha net yol gosterebilir.
Sozlemede 14 gun cayma hakki var. Bunu kullanmaniz durumunda danismanlik hizmeti iade edilebilen hizmet olmamasi nedeniyle paranizi geri odemezler ama sozlesmenin geri kalanindaki hukumlerden kurtulursunuz. Sure dolmadi ise cayma hakkinizi kullanin bence. -
@sigmoidalmammal 3 gün oldu galiba ama cayma hakkına sahipmiyim bilmiyorum
-
@melike-böke bende böyle hatırlıyorum 14 günlük bir cayma süreniz var diye
-
-
@sigmoidalmammal 3 gün oldu galiba ama cayma hakkına sahipmiyim bilmiyorum
250 yi boş verin. Sözleşmeyi kağıt olarak imzalamadıysanız sorun olmaz. Kağıt imzaladıysanız cayma hakkınızı kullandığınızı ve ücret iadesi istediğinizi belirten bir mesaj yazın. Bir daha sizi aramazlar zaten. Bu tarz firmalara da bir daha ödeme yapmayın, ilgilenmeyin. Paranızı ve zamanınızı harcamayın. Aklınıza takılan her tür soruyu burada arayın ve ya bulamazsanız ilgili başlıkta sorun. Başvuru sürecinden, kazanıp da konsolosluğa gidene, hatta Amerikaya yerleştikten sonra bile ihtiyaç duyacağınız her konunun cevabı burada bedava var.
-
@sigmoidalmammal green card içindi ve konuşurken bana bu formu doldurttu https://dvprogram.state.gov/ESC/(S(yoaa0cf1vkprxdfjopevpp4v))/CheckStatus.aspx daha sonra ben parayı yatırdıktan sonra araştırmak istedim ekşi sözlükteki yorumları okudumm ve hani bizzat passaportum yoktu onun için siteye yönlendirdi filan epey yardımcı oldular ben aslında kredi kartı şifremi unuttum gibi yalan söyledim ama bana şuan başvurunuzu yaptım ücretinizi ödemezseniz hakkkınız yanar dediği için ödedim aslında
Bu siteden kendi yaptığınız başvuruyu DV2022 için tamamladınız mı? Confirmation Numberiniz elinizde mi? Bu numarayı ve ya başvuruda kullandığınız mail bilgilerini danışmanlık sitesiyle paylaştınız mı? Eğer (ve inşallah) kazanırsanız sonucunuzu kendiniz kontrol edin. İşlemlerinizi kendiniz burada sorarak sürdürün. Firmadan da sizi arayan olursa ilgilenmeyin. Engelleyin. Babam savcı, sizin yaptığınız suçmuş, açık adresinizi bir daha verirmisiniz deyin, bir daha sizi aramazlar. :)
-
@ibrahimasar EVETT TAMAMLADIM AMA CONFİRMATİON NUMBERI NASIL ALICAM BİLMİYORUM YARDIMCI OURSANIZ SEVİNİRİM
-
@ibrahimasar EVETT TAMAMLADIM AMA CONFİRMATİON NUMBERI NASIL ALICAM BİLMİYORUM YARDIMCI OURSANIZ SEVİNİRİM
Tamamlayan siz iseniz Conf. Number en son sayfa olarak karşınıza çıkar. O sayfadaki 2022 ile başlayan rakamı not almış ya da resmini çekmiş olmanız lazım idi. Muhtemelen siz başvuruyu tamamladığınızda acente sizden (sayfada bir şifre çıkacak onu bize verin) falan diyerek sizden almış olabilir. Yani bütün işi size yaptırıp gene de para almış olabilirler. Onlara böyle bir rakam verdiyseniz mail yoluyla attıysanız o rakamı bulmayı deneyin. Örnek olarak bulabilirsem ben conf sayfasının görselini atacağım buraya ek olarak.
Üzülmeyin, eğer başvuruda kullandığınız mail adresi aktif ve erişiminiz varsa, başvuru sonucunu kontrol ekranında conf. number i unuttum diye bir seçenek var. Doğum tarihi, soy isim ve mail bilgilerini girerek (eğer bu bilgiler ilk girdiğiniz verilerle eşleşiyorsa) mail olarak size gönderilebilir. Fakat bu adresleri ve bilgileri acentaya vermiş olabileceğinizi de tahmin ediyorum. Hiç değilse mailinizin şifresini unutmayacağınız şekilde değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
Daha da olmazsa bu yıla kayıp gözüyle bakın. Bir şey olmaz. Seneye tekrar başvurursunuz. Benim böyle 5 yılım kayboldu...
-
çokkk teşekkür ederimm mail adresim onlarda var ama şifresini bilmiyorlarr
-
@ibrahimasar
böyle dedi -
@melike-böke şuan alamazsınız 8 mayısta sonuçlar açıklandıktan sonra bir buton aktif olacak öyle alacaksınız şuanki bulunan dv2021 için siz dv2022 ye başvurdunuz.
-
BEN 4 GÜN ÖNCE BAŞVURMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİM GALİBA DV2021 İÇİN 2020 DE YAPMAK GEREKİYOR BAŞVURUYU BENCE OYÜZDEN ETTKİSİZ OLABİLİR
-
@melike-böke Dört gün önce herhangi bir şeye başvuru yapmış olamazsınız. Başvurular şu anda açık değil. Ekim ayında yapılıyor. Siz sadece aracı kuruma bilgilerinizi verdiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum