Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vatandaslik basvurusu ardindan bosanma ve update


Benzer Başlıklar

  • Boşanma sonrası Green Card başvurusu

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    0 Oy
    7 İleti
    442 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @Bora-Uzunlar , @Satürn ve @elf, Lütfen Sorularınızı sormadan önce okumalısınız! başlığına uygun şekilde sorularınızı iletin. Bu aşamada sorular kurallara uymadığı için cevaplayamamaktayız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.
  • İnanç Sebebiyle İltica Başvurusu

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    3 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    HaliaxH
    İlginiz, vaktiniz ve yanıtınız için çok teşekkür ederim @Claudia-J-Muslu hanım, çok makbule geçti.
  • Boşanma kararı

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    1 Oy
    3 İleti
    559 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @elf, içinde söyledi: Boşanma kararı Merhabalar Sorumun hangi başlık altında olacağını bilemedim Ben 3,5 ay oldu Amerika ya geleli, Amerikan vatandaşı ile Türkiye de evlenip gelmiştim. Green card ım daha gelmemişti sanırım Eşim benden boşanmak istedi ve beni mağdur etti evden çıkardı , dil bilmiyorum , zor durumda bıraktı beni. Green card ıma el koydu , vermeyeceğini söyledi benden Türkiye ye gitmemi istiyor, daha 4 ay önce dügünüm olmuştu , tekrar Türkiye ye gitmek bana zor olacak Benim haklarım varmı bilmiyorum , burada çaresiz kaldım, ne Green card ım elimde , ne param var. Takılarımı herşeyimi aldı , eşyaları satışa çıkarmış Ne yapabilirim @Claudia-J-Muslu Sayın @Elf, Evet haklarınız vardır. VAWA yasasından yararlanma hakkınız olabilir. İlgili linke bakiniz. https://www.uscis.gov/green-card/green-card-vawa-self-petitioner. Bu başvuruyu esiniz bilmeden yapabilirsiniz. Ancak İngilizceniz yok ise size bir tercüman arkadaşınızla bu hizmeti veren bir yere başvurabilirsiniz. ABD’nin her yerinden 1-800-799-7233 telefonu arayıp fiziksel şiddet veya psikolojik şiddet görüyorsanız yârdım alabilirsiniz. https://www.thehotline.org/resources/vawa/ Teşekkürler.
  • Vatandaslik Sureci Hakkinda

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    291 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ecemari, içinde söyledi: Vatandaslik Sureci Hakkinda Merhabalar, Ben vatandaslik basvuru sureci hakkinda aklima takilan bir durum var. 2014 senesinden beri Green Card sahibiyim, eylul ayinda vatandasliga basvuracagim. Is sebebiyle 1 ay once Florida eyaletine tasindim ancak bundan once hep Ohio'da ikamet ediyordum, banka hesabim vs. hala orada. Vatandaslik basvurusunu Ohio uzerinden yapmam mumkun mu? Zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler! Sayın @ecemari, Resmi ikametgâhınız neresi ise başvuruyu oradan yapmanız gerekecektir. Eğer ikametgâhınızı değiştirmedi iseniz Ohio’dan başvurabilirsiniz ancak işlemler uzun sürdüğü için muhtemelen başvurunuzu Florida’ya transfer etmeniz gerekecektir. Bütün işlemler ve iletişim için güvenebileceğiniz bir adres vermeniz gerekecektir. Ayrıca son üç veya beş yılın vergi beyanları da gerekecektir. Adres değişikliklerini bildirmeniz gerekmektedir. Online vatandaşlık başvuruları daha çabuk ilerlemektedir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum