Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• Orada yapılabilecek meslekler için belli bir liste var mı peki? Şunu öğrensen iyi olur dediğiniz? Dijital işler şimdilik hariç

• Ben hiç böyle şeyler hayal etmiyordum. Hayallerimi yıkmayın. Ben direk şuradan giriş yapıcam ABD de hayata. Bozmayın moralimi

https://www.instagram.com/reel/CNMivf5nsXJ/?igshid=1dayfpe29wp9

• meslekler, orada yapılan işlerle ilgili bir sürü başlık var ama ayrı olarak gidince başlanılan işten şimdiki durumlarına kadar insanların yaptıklarını listeledikleri bir başlık yok zannedersem.. varsa paylaşabilirseniz sevinirim ancak yoksa böyle bir başlık altında gidenlerin dünden bu güne süreçlerini görmek adına çok faydalı ve güzel olur diye düşünüyorum.. hem arada güncellemelerle aynı meslekte ilerlemek isteyenlere de bir yol haritası gibi olur..

• @gkhanfeez Vatandaşlık almak için geçmesi gereken sürede bir hayat kurmak gerekiyor. Ondan sonra dönmek de zaten fazlaca keyfi bir seçim olur. Manzara için tepeye çıkıp tadını çıkarmadan gerisin geri inmek gibi.

@ayvalik10 konsoloslukla alakalı vize işlemleri ve ekonomik durumdan bağımsız bir soru sormuştum aslında. Greencard'ı cebine koyup Amerikaya ayak bastıktan sonra oradaki çabasına rağmen, gerek ekonomik gerek psikolojik nedenlerle dönenlerin oranıydı. Bana da toz pembe gözükmüyor bu Amerikan Rüyası. Burada tenezzül bile etmediğimiz işlere gurbette talim etmek her yönden zor olsa gerek.

• @hadi-BE burda hayat pahalı orda ev pahalı olsa ne olur, çok zor ihtimal ama ihtimali bile güzel😊

• Başvurduğumdan beri çok bakmamaya çalıştım videolara vs fakat 32 gün kalınca ister istemez düşüyorum videolara heyecan da yükseliyor inş gerçekten isteyen herkese çıkar 😂

• ⭐⭐⭐

@ayvalik10 teşekkür ederim fatih abi.
    Sanki senin mülakat deneyimini okumuş gibi hissettim 🙂
    İnşallah o günlerde gelir de sizin mülakat deneyiminizi okuruz formumuz da

• @YSNDNZ, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

24 senedir radyoloji bölümünde devlet memuru olarak çalışıyorum halen ek iş olarak iş sayılırsa tabi otoparkcılık oto yıkama yaptım işin garip tarafı ayak üstünde yapılan işleri çok seviyorum 47 yaşındayım inşallah çıkarsa green card Amerikada ne iş yaparım nasıl çalışırım tek gaylem bu elbet bizim de nasibimizde bir ekmek kapısı olur diye düşünüyorum . düşünürken günlük kazancım 100 -120 birim olabileceği kanaatindeyim yanlışım varsa düzeltin çok mu uçmuşum akşamları çöp toplama (vale) işi bile yaparım işin temizliği zorluğu beni vaz geçirmez yeter ki oralara gelmek nasip olsun hayırlısıyla .''sen kışı düşün, yaz çıkarsa bahtına....''

Yorumdaki samimiyet🤩
    Abi, olduğu gibi aklımdaki neyse dilimdeki olduğu ve şükür durumlarıda düzelttiğim için insanlara hep yukarıdan baktığımı sanarlar sohbet ederken. Ama işin aslı öyle değil sadece pat pat ım biraz. 8 senedir keyfim yerinde çok güzel bir işim var kazancım iyi şükür.

Ama 8 sene öncesine kadar, uzman olana kadar şantiyelerde kablo çektim montaj yaptım.
    Askerden önce de 3 sene boyunca; geceleri barmenlik sabahları valelik her fırsat bulduğumdada konserlerde plasman olarak çalıştım. Biraz kendimi geliştirdim, birazda şansım yaver gitti ve bugün bulunduğum noktadayım.

Umarım DV talihlisi olursun ve bu da senin dönüm noktan olur. Bahsettiğin işleri sadece geçiş olarak kullanır çok güzel bir işe sahip olursun ve kaliteli bir emekliliğin olur.

En güzel ve en mutlu sonlar senin gibi çaba sarfedenlerin olsun.

• Hele bir çıksada gardaş yerde silerim ölü de yıkarım , mall'da da çalışırım kimsenin yapmak istemediği her işte çalışırım sonuçta gel çalış diyenin yanında çalışırım amaç orada tutunmak güzel bir gelecek...sonrası da Allah kerim

• Bu arada bugüne kadar her dediği çıkan, arada sayesinde borsadan, bitcoin den vesaire üç beş kuruş haşlık aldığımız bir dostumuz yıl sonunda dolar beklentisi 10-12 dedi. Ağzımın üstüne yapıltırmış gibi hissettim. 😭

• @Ping-PONG valla ben altcoinciyim flm aldık bekliyoruz

• Çoğu kişinin orada gelir gelmez güzel bir iş yada mesleğini yaptığını sanmıyorum. Alışma süreci , hayatın işleyişi her şey zamanla oturup normalleşene kadar geçici işler yapmışlardır , veya ben öyle sanıyorum.

• 1 Holo (HOT): 0.059399 TL
    Yıl sonu beklentisi 1000 TL
    5.000 Liralık alın unutun.
    Yılbaşında 60.000 liranız olsun.
    💪🏿

• @Ping-PONG aldım 1000tl lik 0.02 den beklemede o sen dedikten sonra da satmam artık unutuyum iyice

• @YSNDNZ

Hayırlı olsun🙃

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

1 Holo (HOT): 0.059399 TL
    Yıl sonu beklentisi 1000 TL
    5.000 Liralık alın unutun.
    Yılbaşında 60.000 liranız olsun.
    💪🏿

Şu an 0.19500 tl sen baya geride kalmışsın sanırım. Ben 0.005 den almıştım. Yarısını sattım bekliyorum şu an da. Bazıları sene sonu için 1 dolar olacak diyor bazı çöp olabilir diyor. Merakla bekliyorum açıkçası.

• ⭐⭐⭐⭐

20210406_135502.jpg

Bizim için çok uygun bence...

• @Ping-PONG bu matematikle yatırım tavsiyesi vermemenizi öneririm 😂

Yazdığınız rakamlar yıl sonunda 84 milyon TL eder, 60bin TL değil..
    Bu da pek gerçekçi değil..

• @VolkanU Arkadaş virgül koymayı unutmuş. Yıl sonu beklentisi olarak 1,000 (1 lira) demek istemiş yani 12 katı. 5k lira 60k lira oluyor bu durumda.

• Geçen günlerde tv de orada şu anda çok enflasyon var demişler doğru mudur sizce?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k