DV2022 Bekleme Odası
-
Bunu anlamadım🤣
-
@Ping-PONG attigin icerikde bekarliga atifta bulunup ozlu bir soz kullaniyor ya ona istinaden😅
-
🤣🤣🤣
-
Aman aman nerelere geldik 🤣🤣🤣
-
@crazycells
Ya ne öyle geliyorsun? Aklımız gitti! 🤣 -
Zaman geçmiyor diye, gülmeyehte emi 🤣
https://youtu.be/U_O3THS9Gxg -
@Ping-PONG dün atv de yayınlanmış ve dolar olmuş 4 lira repliği sansürlenmiş :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ulan ya 🤣
Ama şeyi kesin yapıcam. Bak özelden atıyorum sana ama yalnız dinle, kulaklığı takıp. Bununla bir Miami videosu çekicem. 🤣@denizci10 sanada atıyorum.
Kulaklıkla açmayı unutmayın ama🤣
:) :)
-
@nevzatyildizz
Hahaha 🤣 bizim bir 4 lü grubumuz var. 4 çocukluk arkadaşıyız. Her yaz kesin beraber bir tatil yaparız.
Birisi çıkar ne yapalım duş alıp eğlenmeye çıkalım mı der. Herkes döner birbirine bakar ve o malum cümle dökülür dudaklardan. Aç şurdan youtube u da eğlencemize bakalım! 🤣Lokman ver oğlum müziği 🙃
Çakallarla dans, Kolpaçino, ölümlü dünya olmadan tatile tatil denmez bizde 🤣Nadia KOMİNAÇİ🤫
-
@Talhagokmenn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Supercell bey gerekeni yapabilir eğer hatam varsa .
Bir problem yok. Soru, ilgili baslikta sorulmus.
Sadece sordugunuz soru biraz garip, cunku cekilisin ne zaman yapildigi bizi direkt olarak ilgilendirmiyor, bizi ilgilendiren kisim sonuclarin aciklanacagi tarih olarak 8 Mayis tarihi. Bu tur sorular ve surecin tarihlerinin kurcalanmasi siklikla troller tarafindan yapildigi icin, siz troll olmasaniz da o sekilde bir damga yemenize neden olmus... Siz de dusununce hak verebilirsiniz, cekilisi basvurunun ertesi gunu yapmasalar da, sonuclar aciklanmadan bir gun once yapsalar da siz sonuclari 8 Mayis'ta ogreneceksiniz. Bu bilgi neden onemli?
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee sınır yok tabi... sadece şu an onlara sözüm var... hele bi gidelim orada görüşeceğiz inşallah.
Benide listeye all 🙃🤟🏻
-
-
@Ali-Ege-Can-0 Çok teşekkür ederim
-
@Eren-Evren Ne demek.
-
@crazycells ben sürekli aynı soruyu sorduğu için tavır almıştım sonra da yazanlara sallamaya başlayınca engelledim. yazdıktan 5 10 dk içinde cevap alamazsa hemen aynı soruyu tekrar soruyor.
-
@hadi-BE ben sizi tutuyorum 😅
-
@TughanTug inşallah size de çıkar şurada muhabbet ettiğim birine çıkar inşallah bana çıkmasa bile en çok temennim bu
-
@Erdembro, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@TughanTug inşallah size de çıkar şurada muhabbet ettiğim birine çıkar inşallah bana çıkmasa bile en çok temennim bu
Kralll 🎉🤟🏻
-
@hadi-BE ben sizi tutuyorum 😅
Gönlü güzel insan teşekkür ederim. Ama sen de inşallah seneyi beklemeden bu sene öylesine başvuranlardan biri yerine kazanırsın. Durduk yere bekleme 1 sene. Bak Amerika'da da evler pahalılaşıyormuş. Vaktince git 😁
-
Sponsor arıyorum🇺🇸🇹🇷🏴
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum