Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bu uyarini anlami nedir arkadaslar? DV-2019 entries submitted before October 18 are invalid.

Benzer Başlıklar

• Suresi Gecen DV Vizeler Gecerli

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    crazycellsC
    @YollardakiAdam, içinde söyledi: Suresi Gecen DV Vizeler Gecerli Selamlar, Nereye acacagimi bilemedim konuyu. Forum'da arattim denk de gelmedi. Arkadaslari bilgilendirmek icin heyecanla hemen yazmak istedim. Bir aksilik olmazsa haftaya ABD'ye bir gir cik yapacagim. Giris icin arastirma yaparken... https://www.iatatravelcentre.com/world.php Sitesinde... [image: Screenshot-2021-09-20-150728.png] Maddede gecen yil eylul ayinda basilan ve gecerliligini yitiren vizelerin giriste kabul edildigimi yaziyor yoksa ben mi hayal goruyorum. Sanirim 2020 ile 2021'i karistirdiniz :) Bu aslinda 1 yil once DV2020'de mahkeme zoruyla son anda basilabilen vizelerin bosa cikmasi icin Trump tarafindan alinan kararnamelere karsi alinan bir karardi. Yeni yonetim bu kisilere -Trump'in yarattigi magduriyetten dolayi- ABD'ye giris sansi tanidi. edit: iletiyi gocmenlik bolumune tasidim. Saniyorum ki o donem vize alip da ABD'ye giris yapmayan kimse kalmamistir.
  • Dv-2020 Ceac Data İmece Çalışması

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31
    2
    7 Oy
    31 İleti
    2k Bakış
    M
    Burada anlatmak istenen nedir
  • Dv 2020 Gerekli İşlemler

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    214 Bakış
    Z
    Merhaba @lalezar bu başlık altında sorunun cevabı bulunmakta.
  • extra çekiliş ihtimali dv 2019

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Su post'a bir goz atin isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-2019-sonuclari-nasil-kontrol-edilir/15?page=1 Konu siyaset veye hukumet politikalari olunca her sey mumkundur. Hicbir durumun olasiligi %0 degil, ama boyle bir aciklama veya duyuru yapilmadi, o nedenle su an icin durumda hicbir degisiklik olmayacakmis gibi davranin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k