Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bu uyarini anlami nedir arkadaslar? DV-2019 entries submitted before October 18 are invalid.

Benzer Başlıklar

• Suresi Gecen DV Vizeler Gecerli

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    crazycellsC
    @YollardakiAdam, içinde söyledi: Suresi Gecen DV Vizeler Gecerli Selamlar, Nereye acacagimi bilemedim konuyu. Forum'da arattim denk de gelmedi. Arkadaslari bilgilendirmek icin heyecanla hemen yazmak istedim. Bir aksilik olmazsa haftaya ABD'ye bir gir cik yapacagim. Giris icin arastirma yaparken... https://www.iatatravelcentre.com/world.php Sitesinde... [image: Screenshot-2021-09-20-150728.png] Maddede gecen yil eylul ayinda basilan ve gecerliligini yitiren vizelerin giriste kabul edildigimi yaziyor yoksa ben mi hayal goruyorum. Sanirim 2020 ile 2021'i karistirdiniz :) Bu aslinda 1 yil once DV2020'de mahkeme zoruyla son anda basilabilen vizelerin bosa cikmasi icin Trump tarafindan alinan kararnamelere karsi alinan bir karardi. Yeni yonetim bu kisilere -Trump'in yarattigi magduriyetten dolayi- ABD'ye giris sansi tanidi. edit: iletiyi gocmenlik bolumune tasidim. Saniyorum ki o donem vize alip da ABD'ye giris yapmayan kimse kalmamistir.
  • Merhaba arkadaslar.....

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -5 Oy
    3 İleti
    164 Bakış
    crazycellsC
    @Umit-Muhamedov, içinde söyledi: Merhaba arkadaslar kcc mail istegi gecen sene geldi ben bu sene 8 ocakta gonderdim sonra bana mail geldi 3 ile 6 hafta icinde gelecek diye haber geldi ama 7 hafta bu gun hata 8 hala haber gelmedi napabilirim Merhaba arkadaslar kcc mail istegi gecen sene geldi ben bu sene 8 ocakta gonderdim sonra bana mail geldi 3 ile 6 hafta icinde gelecek diye haber geldi ama 7 hafta bu gun hata 8 hala haber gelmedi napabilirim Boyle bir baslikla bu sekilde konu olusturamazsiniz. Forumda halihazirda var olan basliklari kullanmalisiniz.
  • 2019 Greencard idari işleme Takılma Hakkında

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    15
    0 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    caglarorC
    @filizkaya Yukarıdan (ilk gönderinizdeki) gönderinin içeriğini kopyalayıp sonra buraya geçin ve bu başlıkta son sayfaya yazın.
  • 2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    71
    8 Oy
    71 İleti
    15k Bakış
    solitaS
    2.katilisimdi malesef bu yil day cikmadi...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k