Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter.
-
Oglan iyi bir okula girsin yeter.
-
Stressiz, huzurlu bir yaşam tek hayalim.
-
Güzel hayallere güzel hayatlar sığdırmanız dileğiyle..
Öncelikle 8 Mayıs akşamı işten gelmişim ılık bir duş, sonra hanımla beraber akşam yemeğimizi yedikten sonra tv'ye dalmışım, pat aklıma yine sen düştün be zalımın GC'tı :) aceleyle siteye girmeye çalışıyorum. Girmiyiii andur galasıca siteye (Orducaya bağladım yine :) ) baktım olacak gibi değil mecburen sabahlicaz pc' başında. Gece saat 03:07 siteye giriyorum ve o güzel sözün altındaki o muhteşem harfler ve rakamlar.. DV2022EU00000814 :) Bence bu bile güzel...
-
Bu ileti silindi! -
@Emtee ah be hayali bile güzel
-
@Burak-Dursun Umarım gerçekten ve iyiyi hayal eden güzel insanlara çıkması ümidiyle :) Umarım çıkar ve kahve ısmarlarım sana dostum :)
-
Yazılan haberlerin gerçek olduğuna inanarak haberleri okumak ve izlemek.
Başın açık diye sen şucusun başın kapalı diye sen bucusun diye etiketlenmeden yaşlanmak.
Kurallara uyulan düzgün bir sistem.
Çocuğuma daha kaliteli bir gelecek verebilmek.
Ama dünyanın neresine gidersek gidelim onu iyi bir evlat olarak yetiştirebilmek.Onu aile sıcaklığı ve güveni ile büyütebilmek.
İşte bunlar hayallerin ufak bir parçası -
@BelmaSarvan Kazandığınızda ilk olarak ne hissettiniz? Neler yaptınız ?
-
@Emtee Eşimle bayağı şaşırmıştık,Şaşkınlık uzun zaman bizimleydi.Sonra bu siteyi bulduk hata yapmamak için siteden destek almaya başladık. Bayağı güzel yol aldık burası sayesinde. Emeği için site kurucusuna teşekkürü bir borç bilirim her zaman.
Dilerim size de çıkar.
İyi akşamlar. -
@BelmaSarvan Çok Teşekkğr ederim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..
-
@Emtee İnşallah abi :D , umarım ikimizede nasip olur.
-
@Burak-Dursun inşaAllah kardeşim :)
-
ŞU ÜLKEDEN YASAL BİR ŞEKİLDE GİDEYİM- VE YASAL OLAYIM USA'DA - BAŞKA HİÇ BİR DİLEĞİM YOK !!!
-
Huzurlu , mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum kendim ve ailem için.
Doğup büyüdüğümüz topraklarda huzurlu olmadığımı fark ettiğimde içimi bir hüzün kaplamıştı. Vatanı terk etme düşüncesi vuku bulsa da , bu düşünce acıtmıyor değil. Çünkü her ne kadar dilini bile bilmediğiniz bir ülkede yeni bir sayfa açmak cazip gelse de insanın köklerinden kopması o kadar da kolay değildir. Arabanızı sürdüğünüz yollar, geçtiğiniz sokaklar, bir bardak çayı içtiğiniz mekanlar, arkadaşlarınız veya aileniz ile olan anılarınız ve diğer tüm yaşanmışlıklar. Bir anda gözünüzde canlanmaya başlar. Peki kolay mıdır tüm bunları bırakmak ?Acaba diyorum, abartıyor muyum ?
Trafikteki saygısızlığı, iş yerindeki liyakatsizliği, insanların tembelliğini, işgüzarlığını, saygısızlığını, empati yoksunluğunu ve dolayısıyla anlayışsızlığını, emek hırsızlığını hatırlıyorum. Tabi ki cehaleti de unutmamalı. Sonra her sabah olduğu gibi işe gitmek için yola koyuluyorum. Henüz yolculuğumun ilk dakikalarında başlıyor, öfkem ve hüznüm. Hayır hayır, tamam, gitmeliyim diyorum kendi kendime, acıtsa da.
Bu toplumda insanca yaşamanın çok çok zor olacağını veya mümkün olmayacağını anlıyorum. Etrafınıza bakın, herkes yaşam mücadelesi veriyor. Çoğu insan yaşadığının farkında bile değil. Tabiri caizse "survivor" modunda herkes. Bu da beraberinde bencilliği ve bireyselleşmeyi getiriyor. Bunun sonucunda ahlaki değerleri çökmeye başlayan, mantıksal ve bilimsel değerlere uygun bir şekilde eğitilmeyen , okumayan, sorgulamayan bir toplumda huzuru bulmak imkansız bir hale geliyor.
İçinde yaşadığımız toplumda , insanların ne yediğine , ne giydiğine ve neye inandığına karışmak için harcadığımız çabayı eğitime, bilime ve sanata harcamış olsaydık sanırım bu satırları yazıyor olmayacaktım.
Neyse sözü uzatmadan şunu diyeyim, sevgi , saygı ve mutluluklar diliyorum herkese. -
@Programmer bu başlık açıldıktan sonra ilk açılan başlık kimse yüzüne bakmıyor aşağıdaki sayfaları okursan hiçbir soru işareti kalmaz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/312/amerika-ya-gitme-sebepleriniz/112?_=1629542441586
-
@ayvalik10 Oraya da bakarız. Ayrıca aklımda hiçbir soru işareti yok. Yazdıklarım doğup büyüdüğümüz topraklardaki insanların cennet gibi vatanı yaşanmaz hale getirdiklerinden yakındığımdandır. Ayrıca verdiğim kararın ve sonuçlarının farkındayım. Çok şükür bu yılın talihlilerindenim. Süreç tamamlanınca beklemek gibi bir niyetim yok. Diğer başlık için de teşekkür ederim.
-
Bununla alakalı yeni bir başlık açmıştım ama zaten orijinali varmış o yüzden sildim. Buraya yazayım.
Okuduğum ve hiç sevmediğim üniversitemi bitirip; yine hiç sevmediğim yaşadığım şehirden çıkmak. Bu sürede eğer yapabildiysem kendimi geliştirmiş bir birey olarak çekiliş yolu ile veya iş yolu ile ABD'ye gitmeye çalışmak. Gidebilirsem 2 yılımı maddi durumumu ve dili/kültürü ayarlamaya çalışmak. Ardından yüksek lisans yapmak.
Türkiye'de kalırsam lisansüstü eğitimi hayatta yapmam. Ama bakıyorum ABD üniversitelerine; adamın ömrünü uzatır ne güzel kampüsler, derslikler hatta en önemlisi hocalar...
Bakalım zaman bize neler gösterecek...
-
Silah. Liquor store. İçki. ot. chevy truck. Country life. Ribeye bbq Çayır çimen,oluk oluk benzin yakmak. Gezmek. Mudding yapmak.trevor Philips gibi yaşamak. Gunde 3 5saat calisip satafatsiz ama yeterli bekar adam hayati sürmek yarını dusunmemek. Hank villiams dinlerken puro içmek
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter.
Silah. Liquor store. İçki. ot. chevy truck. Country life. Ribeye bbq Çayır çimen,oluk oluk benzin yakmak. Gezmek. Mudding yapmak.trevor Philips gibi yaşamak. Gunde 3 5saat calisip satafatsiz ama yeterli bekar adam hayati sürmek yarını dusunmemek. Hank villiams dinlerken puro içmek
O kadar uğraş sonrası öbür dünyaya erken gitmek koyar ama adama, yazinda erken ölüm gördüm
-
2 minik kız babasıyım , Onların orada büyümelerini , iyi eğitim almalarını , eşimle beraber bütün aklımızda olan sosyal yaşantıyı hayata geçirmeyi , Orlando’nun o güzel güneşinin altında Zillow’dan satın aldığım2000 sqf evimin bahçesinde elimde kahvemle eşime bakarak sonunda başardık hayatım demeyi istiyorum , Meslek olarak Rent a car işiyle uğraşıyorum , Turo’ya da bi 5-6 araba bağlarsam değme keyfime gider 93 model Toyota Supra’mı alır keyfime bakarım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum