DS-260ta değişiklik yapılabiliyor mu?
-
Arkadaşlar herkese merhaba, şu an ki durumum şu şekilde;
-Açık öğretim son sınıf öğrencisiyim.
-Annemin üzerine olan bir dükkanda ssk’lı çalışanım.Fakat eylül ayından itibaren yeni bir okula başlıyacağım ve adres değişikliğim olucak.
<>Şimdi sorum şu, ben ds260 formuna şu an ki bilgilerimi yazıp yolladıktan sonra eylül ayında nasıl yeni bilgilerimi ekleyebilir, formu update yapabilirim? -
Evet, DS260 formunu yeniden açtırıp güncelleme yapabilirsin.
-
Sadece son adresinizi değiştirecekseniz bence formu yeniden düzenleme için açtırtmayın. Başka nedenler için de mülakatı etkileyebilecek ve yalan beyan konumuna düşürecek major konular değilse yine açtırmayın derim.
-
@kayahan-sezen Evet yapabilirsin KCC ile uzun yazısma sonrası sistemin kilidini açtılar ve Ben bu işlemi dün tamamladım. Daha sonra re-submitted gerçekleştirdim. KCC den gelen cevaplar 2 günde bir geliyor bundan dolayı işlem biraz uzadı. Ama sonunda başarıya ulaştım.
En önemli husus
Mesajınız şu formatta yapmalısınız ve HERHANGİ BİR EK GÖNDERMEMENİZ GEREKİYOR.Principal Applicant’s full name :
Complete case number : 2019EU0000XXXX
Date of Birth :MM/DD/YYYYIstanbul May 30, 2018
Dear Sir / Madam
METİN
ISIM
CASE NO
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum