Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@Maggo gözünüz aydın. çok sevindim sizler adına..
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. -
Tebrikler @Maggo, ABD'deki yeni yaşantınızın sizlere ve sevdiklerinize mutluluk getirmesi dileğiyle. :)
-
@Maggo hosgeldiniz. Bir yildir duymayi ozledigimiz iletiler sonunda gelmeye basladi :)
-
@Maggo, Gözünüz aydın. Uzun ve zorlu bir bekleyiş sonrasında istediğiniz her şey gönlünüze göre olmuştur umarım. Darısı gitmek isteyen diğer herkesin başına diyelim :)
-
@Maggo
Hayırlı olsun. Büyük badireler atlattınız, şimdi tadını çıkarmak hakkınız artık :) Bol şans! -
@Maggo hayırlı olsun gözünüz aydın. Yeni hayatınızda ailenizle mutluluklar dilerim
-
@Maggo Tebrik ederim. Bahtınız açık olsun.
-
@MySea @gucarslan @Sono @crazycells @thementor @goblis @fetihy @Drywall herkese teşekkür ederim sağolun umarım herkes bizim yaşadıklarımızın aksine daha rahat bir vize süreci yaşar umarım... tekrardan herkese bol şanşlar
-
@Maggo hayırlı olsun.
10 bin doları neden ısrarla sordular acaba? Parası olmayanı almıyorlar mı acaba, yoksa azami sınır için mi soruyorlar. -
@denemelik teşekkür ederiz, maksimum sınır aile başına 10 bin dolar kişi farketmiyor. Fazla getirdiğiniz zaman beyan etme zorunluluğu olduğundan dolayı.
-
@Maggo yeni hayatınızda mutluluklar
-
@Muhtaradana teşekkür ederiz..
-
@Maggo çok uzun zamandır hasret kalmıştık amerikaya giriş hikayelerini okumaya büyük zevk ve sevinçle okudum. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)
-
@Maggo Tebrik ediyorum ve yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Deneyiminizi paylaştığınız içinde ayrı teşekkür ediyorum. Umarım bizlerde sizin gibi yakın zamanda vizelerimizi alıp giriş yapabiliriz.
-
@Maggo Yeni hayatınızda bol şanslar! :)
-
@Tayfun-Durkaya @salih2825 @Ali-Ege-Can-0 teşekkür ediyorum... herkes için hayırlısı olur umarım, dualarımız sizinle..
-
@Maggo Yolunuz acik olsun, tebrik ederim.
-
@Maggo yolunuz açık olsunn amerika rüyasını en güzel şekilde yaşamanızı dilerimm☺️☺️🙏🏼 bir de polis türk müydü sinir oldum tavrına kesin kendi gidemiyor ya kıskançlıktan yapmıştır 😂
-
@Meco teşekkür ederim..
@ahsenaydgdu iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz, evet polis türktü herşey olabilir :beaming_face_with_smiling_eyes: -
Gecen sene mart bası giris yaptım, ay ortası gibi Birlesik Devlerler den cıkıs yaptım. Greencard fiziksel olarak alamadım, pasaporta basılı olan 1 sene gecerli, sorum 1 sene doldugu icin vizeye basılı olan ile giris yapabilir miyim? Daha once bu sekilde giris yapan oldu mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum