ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?
-
-
ABD'de olmasakda TR'den giriyorum, eklemek isteyenler ekleyebilir. https://s.team/p/chmc-wqmr/MHDGRCNV hatta discord'a gelebilirsiniz. https://discord.gg/qcW3Dps
-
@murattoirimazu Bugün Luna için davetiye geldi :)

-
@FreeWoRLD oo super :) ghost recon wildlands oynuyorum ben bu ara. eger takim olarak oynayalim dersen varim :)
-
@murattoirimazu Gamepad siparisim gelsin, elbette :)
Bu arada internetim iyi fakat yinede oldukça akıcı, özellikle ethernet üzerinden. Sanırım gelecek streaming üzerine.
-
@FreeWoRLD aynen ben ufak tefek seyler disinda sikinti yasamadim. Daha beta zaten. Bazen mouse takiliyor vs. ama cidden akici ve kaliteli goruntu.
-
İhtiyacim olmamasına rağmen üye oldum Luna’ya. Bi ara oynayalim 😄
-
@Edelweiss hah tamam ekip zaten 4 kisi oluyor bu ghost reconda, harika olur valla :)
-
Var var. Valorant Cs go Cyberpunk Battlefield 5 Rogue Apex ne ararsan :laptop_computer:
-
@FreeWoRLD Ben hala listedeyim. Epey zaman oldu basvurali almadilar.
-
Bu arada hem Stadia, hem Luna'yi test etme sansim oldu. Stadia suphesiz cok daha ilerde. Gerek tepki suresi, gerek hissedemedigim seviyelerde olan gecikmeler vs. cidden harika! Oyun kutuphaneleri genisler, hizli ve sinirsiz internet yayginlasirsa gelecek cloud gaming uzerine sekillenir kesinlikle. Stadia buna inandirtti beni :)
Harika bi arayuzu var ayrica...
-
@Edelweiss luna ile ilgili soyle bir sikinti var aklinda olsun, mac ve pc uygulamalari yavas calisiyor. normal browser uzerinden calistirirsan cok daha hizli ve kaliteli oluyor.
-
@Edelweiss Ben de stadia'nin performansini begeniyorum. Menusu daha gelistirilebilir bence. Oyunlarda da keske tum oyunlar musait olsa ama sanirim bazi oyunlar cloud a uygun degiller.
-
Stadia’yi denemek istiyorum. Acaba Google her projesi gibi bunu da kapatır mı diye de düşünmeden alamıyorum kendimi :)
-
GeForce now deneyen var mi?
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?
Stadia’yi denemek istiyorum. Acaba Google her projesi gibi bunu da kapatır mı diye de düşünmeden alamıyorum kendimi :)
YouTube premium üyelerine Stadia joystick ve chromecast bedava veriyorlardı, ben o şekilde aldım. Ama Stadia üzerinden oyun alırsan elinde patlama ihtimali var tabii :)
-
@FreeWoRLD Denemistim, gforce now'da ki sikinti sira beklemek. o sirada bir cok oyuncu oynuyorsa, sanirim sistemden kaynak ayirmak icin siraya sokuyor seni. hemen aciyim ve bir oyun oynuyum deme sansin olmuyor cogu zaman.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?
GeForce now deneyen var mi?
1-2 kez premium üyelikle deneme yaptım. Aylık 5.5euro gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. İyi bir internet bağlantısıyla gayet de güzel görüntü sunuyor. Burada altyapı olmadığından arada bir görünütü kalitesizleşiyordu fakat bunun orada problem olacağını sanmıyorum. Free üyelikte 1 saat oynama süresi sunuyor ve 5-10dkya yakın sıra beklemeniz gerekiyor.
Bana göre aralarından en iyisi şu an GeForce Now. Oyun kitaplığı da gayet geniş. Fakat oyunları oynamak için (Örneğin: Assassin's Creed veya Battlefield 5) ubisoft connect veya Origin üzerinden oyunu satın almış olmanız gerekiyor.
-
//////////////
-
@FreeWoRLD 50 Mbps ile denemiştim. Latency pek hissedilmese de tuhaf bir şekilde kullanılan sistem bazı oyunlarda yetersiz kalıyordu. Örneğin Kingdom Come Deliverance gibi oyunlarda Medium'da bile donma, takılma oluyordu, FPS düşüşü sık yaşanıyordu. Ona anlam veremedim. KCD'nin optimizasyonu biraz kötü olsa da Now'ın çok güçlü donanıma sahip özel bilgisayarlar kullandığını düşünüyordum ben, ondan tuhafıma gitti performanstaki yetersizlik.
Ayrıca bugün çıkan haberlere göre Geforce Now, Turkcell ile işbirliği yaparak TR'deki müşterilerine TR sunucuları üzerinden hizmet verecekmiş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum