New Jersey
-
Bu ileti silindi! -
@kingocali Ali abi ne yazdın be :) yemın ederin içim gitti gözümün onunden geçiyor hepsi sen yazınca. Sen bu işi biliyorsun evet sunum rapor yazı senın için.
-
şimdi tekrar edelim.
-
gc çıktı aldın senı bağlayan bir şey yok bir değişiklik lazım sana ciddi diyorum bak - bence abi yapman gereken eski yazsımdada dediğim gibi elindeki parayı harcamam çok az ama çok az harcamalısın ..
-
arkdaş ortamın varsa onlarla takıl bir şeyler çıkkacaktır belkide yengeyı orada bulacaksın bilemiyorum bende bekarım benı bağlayan bir şey yok benım amacım belli maddi şeyler en az 10 yıl -
-
sende senı harekete geçirecek bir şeyler lazım bence o bu gc işte .
-
sansını dene git abi - ortamın güzelse ayakta kalıyorsan çok kasma kiranı ver yemeğini ye arabanı al - gerisi boş - ama baktın işler iyiye gidiyor - para yapmaya çalış en azından iyi bir ev alabilcek para yapmalısın sonra donersın zaten 10 yıl ver kendine - 50 den sonra orası çekilmez zaten tek .
-
abi senı anlıyorum inan hepimiz aynı şüreçleri yaşıyoruz ama benım isteğim bu ülkede emeklerim boşa gidiyor dedim ya bir araba sahibi olamıyorum araba yaa araba araba nedir allah aşkına mal bu mal demır yanı . yok ama işte :/
-
o yüzden benım onceliğim mal ve maddi şeyler 10 yıl sonra fikirlerim değişir bilemem ama şuan bu manevi şeyler sadece ailem sevdiklerim iç huzurumuzu buluruz işallah hepimiz.
-
o yüzden çıkarsa ben sansımı denemek istiyorum
-
senın için ise senı harekete geçirecek bir şey bu - çok çabuk vazgeçmişsin gibi geldi bana :/ morali yuksek tut - spora devam alkol sigara yok ben oyleyim.
-
o yüzden bir git dene bakalım ne olacak ne çıkacak - olmadı geri donersın hayat burada. emekli isen oda iyi.
-benımde hepinize saygım var buradaki herkese : ) insanlarımı seviyorum iyi insan kötü insan var Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın tek dileğim bu.
-
zorlu bir süreç ama bakalım .
-
ev güzel ama pahalı :) Ali Abi. bizi aşar :)
bu arada bende ev araba yok - biraz hisse senedim var oda batık zaten
selamlar saygılar dilerim bütün abilerimi kardeşlerime .
-
-
@aliarmgn Her zamanki gibi iyimser gördüm. Teşekkür ediyorum :)
@serkanist Trump Amca konsoloslukları bir açsın. Mülakatlar hızlı hızlı akmaya bir başlasın. Sıra 38 binlere bir gelsin. Vizem pasaportuma bir basılsın. Gitmezsem namerdim! Sen rahat ol 😀
Ben "Gitmem" demiyorum. "Green card dışı seçenekler beni kurtarmıyor" diyorum. Versinler green card'ımı. Döne döne giderim 😀
Bütün öneriler ve temenniler için çok teşekkür ederim <3
-
@aliarmgn Kesinlikle Ali abi benımde olsa giderim ama onun hariciden işim yok benıde kurtarmıyor olmuyor.:)
-
@serkanist Hepimizin gönlüne göre inşallah...
-
NJ Long Branch broadway bölgesi nasıldır bilen var mı ? Long Branch da tren istasyonu var, gördüğüm kadarıyla hat NYC içine kadar gidiyor.Haritadan bakınca çok büyük mesafe gibi geldi bana kaç dklık mesafeler bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
-
@Nothing-Man hocam google mapsten bakabilirsiniz.Mesai saatlerine gore yazarsiniz ortalama bi sonuc cikar.
-
Bu ileti silindi! -
Liberty Island, New Jersey
Resmen New York toprağı ama, New Jersey sınırları içinde. Bir tuhaf. Kimsenin hakkını yememek için, ben buraya bırakıyorum :)

-
Ellis Island, New Jersey
Göçmen olarak ayak basmak için son derece nahoş bir atmosfer. İyi ki miadı dolmuş; tedavülden kalkmış.
New York mudur, New Jersey midir; kendileri bile tartışmışlar. Davalık olmuşlar. Bir kısmı New York'muş da, diğer kısmı New Jersey'miş. Kullanımını federal hükümete bırakmışlar. Ben de buraya bırakıyorum.

-
Paterson, NJ hakkinda bir video:
-
Olur da yolunuz Paterson NJ’ e düşerse, bir süre önce uğradığımız Star Pide’yi şiddetle tavsiye ederim :)
Türkiye’deyken çalıştığım işletme, organize sanayi bölgesinde ve oto sanayi bölgesine yakındı. Hayatımda yediğim en iyi pide bu oto sanayi bölgesindeydi. Bilenler vardır, gosterissiz ama muhtesem lezzet için sanayideki restoran, lokantalar kesinlikle üzmez, aksi halde o sanayideki calisanlardan para kazanamaz. Paterson’da uğradığımız bu pide salonu da gerçekten o kalitede lezzetliydi :)
Google Maps yorumlarina bakarak diger restoranlari da ziyaret ettik, fakat hic memnun kalamadik maalesef.

-
@FreeWoRLD istanbul cafe & restaurantta lahmacun yemistim baya iyiydi :) Clifton'da gitmediyseniz ve denemek isterseniz,diger yemekleri de arkadaslar baya begenmisti. Mercimek corbasini pek begenmedim :)
-
Bu arada turk marketi icin troyfinefoods.com i ziyaret etmenizi siddetle oneririm.Nj de olanlar icin, benim siparisim 3 saatte geldi diger eyaletlere kargoluyorlarlar.Turkiyedeki startuplarin urunleri de var.
-
@aliarmgn Istanbul Cafe and Restauranta da gittik. İskender söylemiştik ama pek açıkçası sarmadı. Keşke lahmacun deneseymişiz o halde :) Bir sonraki sefere artık..
-
@FreeWoRLD iskenderi ben de beyti de yedim, begenmedim :)
-
Afiyet olsun. Benim arkadasim da Park Pide yi ovuyor ama geldigimden beri bi turlu Paterson a gitme firsatim olmadi.
-
Ordulu var mi :)
-
merhaba New Jersey de oturan var ıse net bır sey soylermı turkıyedekı ehlıyetımız avr ıse yanımzıda sadece yazılı sınava gırerek orada yenı ehlıyetımızı alabılıyormusuz dıreksıyon sınavı yokmus sanırımbır surede turk ehlıyetımız gercerlı ımıs dogrumu?
-
@bitkicel sadece new jersey özel bir şey değil tüm eyaletlerde belli bir süre Türk ehliyeti geçerli dediğin gibi sadece sınava giriyorsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum