DV2022 Bekleme Odası
-
@gustavofring, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Geçen sene çok ümitlendim bir yararını göremedim bu sene artık bir milli piyango biletine ne kadar bel bağlıyorsam bu çekilişe de o kadar.Piyango çıksa yaklaşık 5000 dolar nakit var bir de arabam ile evim var nakite çevirebileceğim İngilizce sorunum da yok zaten İngilizce öğretmenliği mezunuyum bir çıksa kesinlikle hepsini nakite çevirir giderim fakat umudumu yitirdim. Tek istediğim buradan gitmek.İnsanlar belki orada da istediğini bulamayacaksın diyorlar fakat burada her gün mutsuzum yaşım 25 ama kendimi yaşlanmış ve umutsuz hissediyorum.
be kardeşim bu yaşta hayattan bezilirmi. sen milletin laflarına bakma. o laflar da biraz çekememezlik var. sen bildiğin yoldan şaşma.daha gençsin hayattan ne gördünki hemen bırak ma kendini.
-
@nevzatyildizz Anladım şimdi ben yanlış anlamışım. Gerçi her durumda nasipte varsa gitmek nasip olacak her ne kadar kovalasakta bu işleri
-
@Fatih-Öztürk Çok sağ olun hemen bakayım. Elimden geldiğinde fazla seçeneğe bakıyorum.
-
Bende Mayıs ayını dört gözle bekliyorum ve orada yaşamın artısını ve eksisini düşünüyorum. Yeni bir dünyaya yeniden ve tabi bir aile ile birlikteki zorluklarıda göze alarak bu yeni hayata başlamak beni tedirgin etsede bu yol hep aklımda.
-
@karax, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı. Sizce bir okuldan kabul almak gelecekteki Greencard başvuruları için şans arttırır mı? Sanki ABD ile bir bağı olanlara bir şekilde çıkıyordu yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Hayir, hicbir ilgisi yok maalesef.
-
merhaba arkadaşlar. aklıma bir konu geldi belki başka yerlerde konuşulmuş olabilir. gc sürecinde pasaport ve tahsil durumu veya iş deneyimi ve bunun gibi yeni düzenlemeler gelirken ileride kazanan arkadaşlara covid 19 aşısı şartı konabilir belki. unganlara gidenlere bu aşıyı yapabilirler.
-
@clourpoint kesin gelecektir bu uygulama ama amerika önce vatandaşlarına yapıyor aşıyı ilk aşılamalar bittikten sonra getireceklerdir bence.
-
Kendini bildikten sonra sınırsızca hayal kurulabilir.. Ne yazıkki her haliyle güzel ülkemin olanakları ve yaşam standartı kısıtlı... Boşuna buna bel bağlamamak, umutlanmamak gibi yazılar yazmayın. İnsanların hayali oldukça yaşamları güzelleşir. Şunu da unutmamak lazım tabi ki çıkmadığında da pes etmemek gerekli hayat devam ediyor.. Nacizane kişisel fikrim :)
-
This post is deleted! -
@gustavofring insanlara aldırış etme ya hep aynı laf orda çok evsiz var bütün kötülükler orda gitte memleketi mumla ararınn heep aynı laflar kendilerine gidecek cesaret yokta ondan..
-
@loups, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba bu sene benimde ilk başvurum. 4 farklı yüksek okul, 2 farklı fakülte mezunuyum. Şayet gc çıkarsa fakülte için dersleri saydırmak, Amerika'da mezun olduğum bölümlerle ilgili geçerli diploma almak için yapmam gereken şeyler nelerdir?
Aşağıdaki konuyu okuyup, sorularınızı oradan sorabilirsiniz.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
merhaba arkadaşlar. aklıma bir konu geldi belki başka yerlerde konuşulmuş olabilir. gc sürecinde pasaport ve tahsil durumu veya iş deneyimi ve bunun gibi yeni düzenlemeler gelirken ileride kazanan arkadaşlara covid 19 aşısı şartı konabilir belki. unganlara gidenlere bu aşıyı yapabilirler.
Aşı işi unganlara kalırsa kişi başı $300 filan olur heralde
-

geri sayim devam ediyor :grinning_face: Minneapolis/St. Paul -
@Rhonster hadi bakalım umarım hakkımızda hayırlısı olur Dv2022 - Waiting...
-
2021 kazananıyız ama korona dolayısı ile gidemeyebiliriz. 2022 tekrar çıkar inşallah.
-
Sonuçlar kesin 8 Mayıs'ta mı açıklanacak?
-
@Kaan-Türker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sonuçlar kesin 8 Mayıs'ta mı açıklanacak?
Evet ekstra bir durum olmazsa..
-
arkadaşlar gerçekten bilen bir arkadaştan rica ediyorum yardımını ,geçen sene başvurduğum fotografımı yükledim otomatik elenir miyim ? 1 senelik yani
-
@Dream-Street ilk başvurun olsaydı istersen 2 sene öncekini koy bir şey fark etmezdi ama bildiğim kadarıyla bir önceki başvuruda kullandığın fotoğrafı tekrar başka bir başvuruda kullanmak elenme sebebi @crazycells daha iyi bilir
-
Ben britsimon'da önceki fotoğrafını kullanıp seçildiğini yazan birkaç kişi gördüm ama ne kadar doğru bilemem, hiç görmediğim insanlar sonuçta.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum