DV2021 Bekleme Odası
-
@Anıl-M-Yüzer merhaba. mülakata hangi ülkede girecekseniz ikamet adresiniz orası olarak belirtmeniz en doğrusu.
-
@saravakos, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
DS-260'ı doldururken aile bireylerimin tamamının bilgilerini girdim.
Şimdi KCC evrak girerken yalnızca kendi belgelerimi gönderebilir miyim?
Aile bireylerim için vize işlemlerini ABD'ye giriş yaptıktan sonraki tarihlerde talep etsem olur mu?aile bireylerine sonradan vize almaktan bahsederken su konudan mi bahsediyorsunuz?
Yoksa aile bireylerinizin de DV-2021 sansindan mi yararlanmasini istiyorsunuz?
-
//////////////
-
@crazycells evet. sanırım bu. DS-260 I TÜM AİLE BİREYLERİM İÇİN (EŞİM ÇOCUKLARIM) doldurmuştum.
Ama maliyet çok artacak. O yüzden mülakata yalnız gitmek durumunda kalacağım.
Süreç sona erdikten sonra, yani ABD'ye ayak bastıktan sonra aileme vize alabilir miyim?
Bunu soracaktım. -
@saravakos
Bahsettiğiniz başvuru türü F2A ve evet mümkün ama o da masraflı ve daha uzun bir süreç. Şu başlığı okuyabilirsiniz. -
@saravakos DV'den daha kolay ve daha az masraflı bir vize türü yok maalesef. Ailenizden uzun süre ayrı kalmak istemiyorsanız hepinizin DV süreci içinde vizelerinizi almanızı tavsiye ederim. Gerekirse kredi çekin, ABD'ye gidince ödersiniz.
-
@saravakos, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells evet. sanırım bu. DS-260 I TÜM AİLE BİREYLERİM İÇİN (EŞİM ÇOCUKLARIM) doldurmuştum.
Ama maliyet çok artacak. O yüzden mülakata yalnız gitmek durumunda kalacağım.
Süreç sona erdikten sonra, yani ABD'ye ayak bastıktan sonra aileme vize alabilir miyim?
Bunu soracaktım.Zaten sayin @goblis ve @knnrn cevap vermis, diger yontemler daha uzun, ugrastirici ve daha masrafli...
Eger en kolay ve en ucuz sekilde vize almak istiyorsaniz, DV dosyaniza herkesi katarak devam edin.
-
Çok teşekkürler arkadaşlar.. ama sanırım yalnız gideceğim ilk etapta. sonraki süreçte ailemi alacağım.
-
@saravakos bol şans dilerim şimdiden. umarım sorunsuz şekilde devam edebilirsiniz süecinize. bir de sizden ricam, sürecinizi imzanıza taşırsanız bizler de sürecinizden haberdar olma şansını yakalarız. teşekkürler..
-
@gucarslan hocam ben ilk basvururken adresim ankara yani turkiyeydi mulakat adresim. simdi litvanya ve almanyada iki farkli ikamet adresim var ve ilgili kurumlara(kcc) email atmama ragmen mulakat adresim olan ankarayi degistirtemiyorum. Litvanyada mulakat yeri olmamakla birlikte sadece almanyada var. Ne yapacagimi sasirdim valla. Surekli otomatik email aliyorum kccden.
-
@Anıl-M-Yüzer anlıyorum, özellikle bu zamanda KCC'den cevap alabilmek inanılmaz zor bir süreç. peki bu maillerinizde KKC'ye destekleyici dökümanlar (Almanya'daki idari makanlardan aldığınız ikamet belgeleri vb) ilettiniz mi?
bir de sizden ricam, KCC'nin yolladığı otomatik maili (siz mail attıktan sonra gelen Auto Reply maili değil) cevabı burada paylaşma şansınız var mı?
-
arkadaşlar konsoloslukların açılmasında son durumu nedir? bir tarih bellimi?
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar konsoloslukların açılmasında son durumu nedir? bir tarih bellimi?
hayir, maalesef henuz bir haber yok.
-
@Anıl-M-Yüzer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan hocam ben ilk basvururken adresim ankara yani turkiyeydi mulakat adresim. simdi litvanya ve almanyada iki farkli ikamet adresim var ve ilgili kurumlara(kcc) email atmama ragmen mulakat adresim olan ankarayi degistirtemiyorum. Litvanyada mulakat yeri olmamakla birlikte sadece almanyada var. Ne yapacagimi sasirdim valla. Surekli otomatik email aliyorum kccden.
Almanya'da mi mulakata girmeyi planliyorsunuz?
-
@clourpoint abi dün konsolosluk önünden geçtim kimse yoktu. Hatta konsolosluk önünde mülakata giren arkadaşların telefonlarını teslim alan büfeyi bile yerinden kaldırmışlar.
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint abi dün konsolosluk önünden geçtim kimse yoktu. Hatta konsolosluk önünde mülakata giren arkadaşların telefonlarını teslim alan büfeyi bile yerinden kaldırmışlar.
Hayda ne oluyoruz yahu.abd konsolosluğumu kapatıyor da bizim haberimiz yok.hadi göçmen vizelerini boşverin diğer vize başvurularıdamı durdurulmuş?
-
Merhabalar. Bende 2021 talihlisiyim Telegram gurubuna dahil olmak istiyorum.
-
@Mehmet-Uzum merhaba. özel mesajla bilgi verdim size.
-
bize sıra gelirmi ya nasıl bir sanş var.
-
@Ümit-Dinç-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bize sıra gelirmi ya nasıl bir sanş var.
Merhaba,
Sürecinizi imzanıza taşırsanız seviniriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum