New York
-
Central Park, New York
İlk fotoğrafta, sağdaki, dünyanın en yüksek 13. binası, Amerika'nın en yüksek 2. binası, dünyanın mesken olarak kullanılan en yüksek binası; soldaki, dünyanın mesken olarak kullanılan en yüksek 2. binası.

-
Battery Park, New York

-
Battery Park'tan Statue of Liberty (ve arka planda, Port of New York & New Jersey) manzarası...

-
Washington Square Park, New York

-
Union Square Park, New York

-
Zuccotti Park, New York #occupywallstreet

-
Ground Zero, New York

-
Allah tekrar o kutsal toprakları ziyareti hatta yerleşmeyi nasip etsin :)
-
Amin :) Tüm isteyenlere inşallah...
-
SaltBae, Broadway, New York

-
Roosevelt Island, New York

-
Hudson River, New York <==> New Jersey

-
East River, Manhattan <==> Brooklyn & Queens

-
George Washington Bridge, New York <==> New Jersey

-
Brooklyn Bridge, Manhattan <==> Brooklyn

-
Eline sağlık Ali Abi.
-
Manhattan Bridge, Manhattan <==> Brooklyn

-
Williamsburg Bridge, Manhattan <==> Brooklyn

-
@kingocali Arkadaş sadece gezip fotoğraf mı çektin. Harika resimler. Birinde kaybolup gitsem...
-
@ibrahimasar Aynen öyle yaptım abicim. Paraya sıkışık bir zamanımda gittim (Davet o zaman geldi. Bir daha gelmeyebilir diye de, zamanlaması kötü olmasına rağmen, fırsatı değerlendireyim dedim). Müze, vs gezemedim; Broadway gösterilerine, NBA, vs maçlarına gidemedim. Onun yerine, (bir Big Bus, iki tekne turu ve arkadaşların mesaileri bittikten sonra arabalarıyla götürdükleri yerler dışında) sadece yürüyerek, bütün şehri cadde cadde, sokak sokak dolaştım. Hem şehri tanıdım, hem unutmayayım diye gördüklerimi fotoğrafladım. Bir dahaki ziyaretime ön hazırlık yaptım 🙂 Şimdi nerede, ne var biliyorum. Bir daha gidebilirsem, altını üstüne getireceğim şehrin 😀
Bir daha gittiğimde, nerede, ne var fotoğrafları yerine, ne zaman, ne kadara, ne yapılır fotoğrafları paylaşacağım inşallah 🙂
Ama hele dur. Köprüler (New York, NY'tan oralara gidiş yolları) bittikten sonra (ama bu seyahate dair fotoğraflar bitmeden önce), diğer borough'lara ve komşu county'ye geçeceğiz daha...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum