PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
-
PS5’e artık 4 gün kaldı. PSN’den ekleyebilirsiniz beni: cnrglu 😎
-
@FreeWoRLD Agzimin suyu akarak izledim.
-
Burda çok mu abartıyorlar bilemiyorum ama Sony bu konuda çok iddialı gibi
-
Stoklar boş. Ps5 karaborsada 1000+ dolarlara satılıyor. Kaç gündür sipariş veremiyorum... :(
-
Bu ne acele @Edelweiss 😂 Sabret biraz
-
@yalta haha yeni bi eve taşındım henüz kanepe koltuk yokken 55 inc bi Tv aldim. O kadar hevesliyim yani. 😄 İllinois’de vakalar cok çok arttığı icin her yer kapatıldı o yüzden is ev arası gidip geliyorum sadece. Su an çok ihtiyacim var PS5’e 😄
-
@Edelweiss, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
@yalta haha yeni bi eve taşındım henüz kanepe koltuk yokken 55 inc bi Tv aldim. O kadar hevesliyim yani. 😄 İllinois’de vakalar cok çok arttığı icin her yer kapatıldı o yüzden is ev arası gidip geliyorum sadece. Su an çok ihtiyacim var PS5’e 😄
Hayirli olsun ama yarin oburgun 400$ lara satılacak bir seyi gaza gelip 1000$ alma 😂 Telefon ile devam et simdilik 😂
-
@yalta, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
Burada 2500$ gibi bir masrafla Oculus Rift ve giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı ve oyunların satın alması yapılabilir. Ama bütçe ve hatun/varsa ufakliklardan izole bir ortam lazım 😂 Hatun bıdı bıdı eder, çocuk bir kere deneyimlese elinden alamazsın bir daha 😂 Ben benim ufakliga bir keresinde PS4 de Gran Turismo oynatmistim bir teknoloji mağazasında, adamı zor çıkardık dışarı 😂 Bir hafta da başımın etini yedi tekrar gidelim diye 😂 Bu arada PS in VR'i Oculus Rift yada HTC Vive ile karsilastirilamaz bile.
Bu arada Agustos'da Trump reis stimulus checkleri yatıracak diye bilgisayarı almistim. Sıra hayirlisi ile Oculus da 😂
-
Black Friday'de indirimden alabilirsiniz. Biz normalde $1,200'lik TV'i o zaman ki indirimde $500'e almistik.
-
@MySea, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
Black Friday'de indirimden alabilirsiniz. Biz normalde $1,200'lik TV'i o zaman ki indirimde $500'e almistik.
@MySea su anda bile bulunmuyor, Black Friday'da sirtta AR-15, belde Glock 19 ile sırada beklemek lazım. Hatta birkaç da el bombası ile 😂😂😂
-
PS5 için Black Friday indirimi yapılacağını düşünmüyorum. Belki seneye yapılabilir, hem de daha stabil sürümleri piyasada olacaktır.
-
Konuyu acan olarak ben bir sure beklemeye karar verdim. Iki nedenden dolayi; birincisi piyasada cihaz yok :) , ikincisi ise Mart ayi civari yeni eve tasinacagiz ve orada sistemi kurmak istiyorum. Belki biraz daha stabil cihaz donanimi da almis olurum bu arada. Ayrica oyun secenekleride biraz daha zenginlesmis olur sanirim o zamana kadar.
PS5 yerine simdilik M1 (Arm mimarisi) Apple Silicon islemcili bir MacBook Air aldim kendime. Inanilmaz bir cihaz.
-
-
@yalta Tesekkurler
-
@FreeWoRLD hayirli olsun hocam.Ps5 icin beklemeniz iyi olmus,genelde 1 sene sonra falan tadi cikiyor yeni cikan konsollarin.
-
@aliarmgn Tesekkurler sayin hocam. Evet, kesinlikle katiliyorum size.
-
@Edelweiss @FreeWoRLD böyle birşey varmış aldığınızda kaçırmayın :D
https://www.youtube.com/watch?v=Mb6Blx2HMIc -
aslında çok farklı birşey de değilmiş ya bende özel bir yerden birşey yapmak gerekiyor sanmıştım görünce attıydım direk videoyu :D ps5 alan biri açılırken zaten başında bekler kesin bir yere gidecek hali yok ya :D
-
@Rhonster Iste boyle ince detaylar icin harcanan emekten dolayi her zaman playstation diyorum :thumbs_up:
-
Adam"Cocuk" online alisveris sitelerini tarayarak PS5 stogu buldugu an otomatik satin alan web scraping icin kod gelistirmis. Elbette sonradan puruz cikmis ama yinede Peh..https://github.com/VVNoodle/PS5bot
Kod ilk zamanlarda calisirken bazilarinin isine yaramis belli;

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum