Dolar Çıldırdı
-
Bu soylentiler ciktigina gore, yakinda kendisi de af edilebilir.
-
Rıza Zarrab' ın ardından Damatta Miami' ye tatile çıkar mı?
😜😜😜😜😜😜😜
-
Damattan Pazar gununden beri haber yok. Yoksa muhtesem yuzyil dizisinden esinlenip, bogdurttu mu damadi napti? 😁😎
-
@MySea Damat başına geleceklere uyandı ise Miami tatili yapıp New York savcılığında soluğu alırsa şaşırmam
-
Trabzonda su uzerine cıkmıs damat.
-
(Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin) Bana ne anlatıyorsun dolar oralara kadar düşmez diyen arkadaşlara gelsin.$ 7,87 :)
-
@Bahadır-Kükrer ah işte abi :)
-
-
@iso1474 Hayır İngiltere'ye gidecek
-
@Bahadır-Kükrer yatırımcıya güven verirsen temmuza kadar 4e düşer
-
Düştü dediğiniz dolar 7.87
Sanki 5 tl ye düşmüş gibi konuşuluyor.
Doların düşüşü sadece yatırımcılara verilen güven ile sağlanmaz. Hukuk, eğitim, sosyal hayat ve tüm alanlarda atılacak adımlarla sağlanır.
merkez Bankası rezervleri ekside, ayın 19 ‘ nda yapılacak toplantıda faiz arttırımı olacak beklentisiyle dolar bir miktar düştü.
Buna günü kurtarmak denir. Ve spekülatif hareket yapan, ağırlıklı yabancıların cebini doldurur.
Doların artışını kesinlikle istememekle birlikte maalesef artışın devam edeceğini düşünüyorum. -
@divionyedi :) geçmiş konuşmalara hitaben yazıldı...
-
@Ramazan düşmez oraya düşmesi ülkenin dış borcunu düşürsede ithalat ve ihracat patlaması olur onu karşılaması için ihracatını en az 15 kat arttırması lazım.
-
MB ve ekonomide yonetim degisimi sonucu olusan bir durum bu. Kabaca ekonomideki butun suc ustaca bir taktikle damada yikildi. Ve piyasalar bunu simdilik satin aldi. Ben bu rahatlamanin uzun surecegini sanmiyorum. Sayin @divionyedi nin yazdiklarina katiliyorum. Bir sure sonra tekrar yukselecektir.
-
@MySea Dediğim gibi güven vermediğin sürece TL değer kazanmaz. Bu düşüş sadece kısa vadede oynama Ocak Şubat'ta tekrar zirveye oynar haziran gibi alım gücünü hissederiz.
Bu düşüş RTE nın ekonomi için söylemiş olduğu hazine ve maliye bakanlığında yaptığı büyük kadro değişiminden kaynaklanan kısa vadede güven verici ve teminkar konuşması kaynaklı bir düşüş oldu.
-
@Bahadır-Kükrer ihracatta sıkıntı yok sıkıntı ithalat ve arz talepte ekonomimiz tuketiciyi ithalatla terbiye etme yönünde örneğin buğday lazım hop üretmek yerine ithal ediyoruz buda ithalatla terbiye oluyor ve son 20 yıldır böyle ilerliyoruz
-
@Ramazan usta doların değer kaybetmesi demek tl güçlü olması demektir adam 1 dolara 2 ürün alırken 1 dolara 1 ürün almak istemez bu sebepten ihracatta sıkıntı yaşanır buda dolar girdisini azaltır.onun içindirki kimsenin işine gelmez. şu an 12 k satılan telefon 6 k düştüğünü düşünsenize herkes alır.Bu sebeptendir ki 4 tl olamaz.
-
@Bahadır-Kükrer çok yüksek veya çok dusuk olması istenilmez. Dengede olması önemli. Dusuk olması yurt dışından hammadde alanlar için, yüksek olması da yurt dışından alışveriş yapanlar için kötüdür.
-
@Ramazan, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Bahadır-Kükrer ihracatta sıkıntı yok sıkıntı ithalat ve arz talepte ekonomimiz tuketiciyi ithalatla terbiye etme yönünde örneğin buğday lazım hop üretmek yerine ithal ediyoruz buda ithalatla terbiye oluyor ve son 20 yıldır böyle ilerliyoruz
"tüketici ithalatla terbiye etme " yerine doğrusu "üreticiyi ithalatla terbiye etme " olmalıydı sanki
-
@kartalveat Üretici de bir tüketici olduğu için öyle yazdım. Açığa çıkan hammaddeyi üretmek yada hali hazırda çiftçiden almak varken ithalatla çözmeye çalışıyor ve bunuda nakitle yapıyor olması ekstra masraf oluyor trampa şeklinde olsa efsane olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum