DV2022 Bekleme Odası
-
@HAYAT fotoshop yapmanızı tavsiye etmem @sunflower
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT fotoshop yapmanızı tavsiye etmem @sunflower
photoshop derken fotoda oynama yapmadım boyut ayarladım tam da istedikleri formatta oldu -
@darknessww, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba,arka planı beyaz değilken beyaz yapmak eleme sebebi mi acaba ? @crazycells
sorun olmaz
-
@KingTricky, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar selam onayla dediğimde bağlantı hatası açıyor neden ?
daha hizli doldurup gonderin isterseniz. sayfada uzun sure gecirince baglanti kopuyor.
-
Yeni bir başvuru..yeni bir umutla yerimizi alalım tekrar.
-
Oh çok şükür ben de tamamladım başvurumu. Hepimizin şansı bol olsun. 🎉
-
@Hyller ooo süper hayırlı olsun @bidünya @ibrahimasar @Rhonster ve diğer dostlara da
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller ooo süper hayırlı olsun @bidünya @ibrahimasar @Rhonster ve diğer dostlara da
@haymatlos_ hadi inşallah olacak olacak olacak 🙏 @bidünya @ayvalik10 @ibrahimasar @Rhonster @clourpoint 🎉🎉🎉
-
Herkese selamlar , :D bu yilda birlikteyiz yine.
-
Arkadaşlar bu online photo düzenleme siteleri ne kadar güvenilir? Sonuçta güvenilirliğini bilmediğimiz siteler fotoğraflarımız yükleyip düzenliyoruz. Resmi sitenin fotoğraf düzenleme aracını çalıştıramadım bir türlü bu sefer. Bu sitelere de güvenemiyorum bir türlü.
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
sefer. Bu sitelere de güvenemiyorum bir türlü.
bende fotograf icin bir tool ariyorum. cektirdigim fotografin arkaplani tamamen beyaz degil. hafif grilik ve duvardaki cizgi belli oluyor. yuklesemmi emin olamadim.
-
@sncr Burada gördüğüm kadarıyla herkes bir site araclığıyla yaptı şimdi isminin hatırlayamadığım ama ben güvenemiyorum bu tür sitelere. data merkezine yüklüyoruz tanımadığımız etmediğimiz sitelerin fotoğraflarımızı.
-
@this-time89 adobe photoshopta kendim ugrasicam artik. bende guvenemiyorum
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@haymatlos_ hadi inşallah olacak olacak olacak 🙏 @bidünya @ayvalik10 @ibrahimasar @Rhonster @clourpoint 🎉🎉🎉 @asilelif @AyşeGül
Hepimize hayırlı olsun🤞🤞🤞
-
MERHABA, GC başvurusu Part-2 kısmını doldurduktan sonra sayfa hata verdi. Google Chrome kullandım. Sanırım tekrar başvuru yapma gerekecek.
Sorun tarayıcı kaynaklı olabilir mi? Bilgisi olan varsa yönlendirebilir mi? -
@bidünya Bol Şans.
@ayvalik10 Fatih bey bu konularda çok yardımcı oluyor.
Banada fotağraf konusunda yardımcı olmuştu, :smiling_face_with_halo: . -
@Heisenberg Selam yoldaş..
-
Düştük yine buraya...
-
Merhaba, fotoğrafta arka planı parlaklığını gölge vb kalmayacak şekilde düzenlemek problem oluşturur mu ?
-
@Birkan-Öztürk Belli olmayacak şekilde sorun olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum