DV2021 Bekleme Odası
-
Public charge kuralı 13 ekimden itibaren uygulanacakmış. Artık ı-944 formunu da dolduracakmış green card kazanan arkadaşlar. Başka değişiklikler de olmuş. Aşağıda videoyu paylaşıyorum.
-
Telegram grubuna katılabilir miyim ? 2021 talihlisiyim. Teşekkür ederim :)
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Public charge kuralı 13 ekimden itibaren uygulanacakmış. Artık ı-944 formunu da dolduracakmış green card kazanan arkadaşlar. Başka değişiklikler de olmuş. Aşağıda videoyu paylaşıyorum.
Videoyu izleyemedim henüz o yüzden sormak istiyorum AoS yapanlar icin geçerli değil mi bu uygulama?
-
@Sono evet hocam, L-994 yalnızca AoS yapanları ilgilendiriyor. Biz CP-leri ilgilendiren ds-5540. Şubat mulakatlarında bir kaç kişiden istenmişti. Son mulakatlarda istenmedi. Public Charge Rule Chicago Federal Mahkemesi tarafından kaldırıldığı için şu an her iki form askıda.
-
@Kerem-Berdünay merhaba, size özel mesajla bilgi verdim.
-
@peace777 merhaba, özel mesajla bilgi verdim size.
-
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Sono evet hocam, L-994 yalnızca AoS yapanları ilgilendiriyor. Biz CP-leri ilgilendiren ds-5540. Şubat mulakatlarında bir kaç kişiden istenmişti. Son mulakatlarda istenmedi. Public Charge Rule Chicago Federal Mahkemesi tarafından kaldırıldığı için şu an her iki form askıda.
Aynen ben de öyle biliyordum. Mülakatlar başladığında göreceğiz artık konsolosluk 5540'ı isteyecek mi istemeyecek mi?
-
@Sono, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Masda, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Aynen ben de öyle biliyordum. Mülakatlar başladığında göreceğiz artık konsolosluk 5540'ı isteyecek mi istemeyecek mi?
Mulakatlar şu an başlarsa istemeyecekler. Ama karar bir üst mahkemeye taşına bilir. ileride ne olacağı belli olmaz.
-
@Orcun-Yigit, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells bugun KCC e evrakları gönderdim fakat birseyi unuttum. Daha once Irakta bulunmuştum ve Iraktan adli sicil kaydı alamadım. Bunun ile ilgili kosolusluga attigim mailler vardi. Tabi hiçbirisine geri dönüş olmadı ama ben yine bunun ile ilgili bir açıklama mektubu yazdım mektupta ekine bu yazismalari koyduğumu belirttim, mektubu eke koydum fakat konsolosluğa ettigim maillerii koymayi unutmuşum. Bu durumda KCC e tekrardan mail atabilir miyim, yoksa onlardan geri dönüşmüş beklemem gerekir?, biraz uzun anlattım kusura bakma:)
eksik belge var diye donmedikleri surece eklemenize gerek yok kanimca.
Elinizdeki aciklamalari mulakatta yaninizda bulundurabilirsiniz.
-
@hasan44, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Orcun-Yigit case number nedir?
imza kismindan bilgilere ulasabilirsiniz.
-
@crazycells sonradan eklenmiş :)
-
@hasan44, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells sonradan eklenmiş :)
tahmin etmistim ama emin olamamistim :)
-
Merhabalar.
2021 talihlisiyim. Beni de telegram grubuna ekleyebilir misiniz ? @gucarslan -
@Onur-Can-Serinyel, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar.
2021 talihlisiyim. Beni de telegram grubuna ekleyebilir misiniz ? @gucarslanmerhaba, özel mesajla bilgi verdim size.
-
Merhaba DV2021 hakkina sahip oldum ancak bazi sebeplerden dolayi hala dv260 formunu doldurmadim. Eylul ayinin son olduguna dair bazi bilgiler okudum , hakkimi kaybetmis oldum sanirim dogrumudur? Case number 8000 lerdeydi. Cevabiniz icin tesekkur ederim.
-
@T-A, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba DV2021 hakkina sahip oldum ancak bazi sebeplerden dolayi hala dv260 formunu doldurmadim. Eylul ayinin son olduguna dair bazi bilgiler okudum , hakkimi kaybetmis oldum sanirim dogrumudur? Case number 8000 lerdeydi. Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Hakkınızı kaybetmediniz. DV2021 süreci 30 Eylül 2021'e kadar sürecek. Bu süre zarfında işlemlerinizi halledip, mülakatınızı yapıp, vizeninizi almanız gerekiyor.
Forumdaki yardım paketini kullanarak DS60 formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca imzanızı da benim imzamda olduğu şekilde kopyalayıp doldurabilirseniz, farklı sorularınızda yardımcı olurken daha sağlıklı bilgi almanız sağlanır.
-
@Sono cevabiniz icin tesekkur ederim
-
Merhaba 2021 talihlisiyim. 15 bin sıralamam. Telegram grubuna ekler misiniz ?
-
Öncelikle herkese merhabalar ve tüm adaylara hayırlı olsun dileklemi iletmek istiyorum. Forumda yabancıyım hatta ilk postum budur :) İş güç hayatı derken anca fırsat bulabildim. Buradaki engin bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Case Number: 2021EU16XXX
DS-260 submit: 12.07.2020
KCC Evrak İstek Tarihi: HALA YOK! Aradan 4-5 ay geçecek ve hala Kentucky den geri dönüş yok!? Acaba bu konuda içimi rahatlatacak yada tedirgin olmamı sağlayacak bilgileniz var ise sizden yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür eder, mutlu günler dilerim.. -
@Çağlar-Çağlayan korkmayın case numberınız düşük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum