DV2021 Bekleme Odası
-
@özcan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhabalar. yurtdışındayım ve pasaportumun süresi bittiği için yenileme işlemini konsoloslukta yaptım. veren kurum olarak büyükelçiliğin adı(T.C Riyad BE)yazıyor. bu durumda greencard başvuru formunda pasaportun verildiği ülke olarak nereyi seçmeliyim?
Orada pasaportun verildigi ulke degil, pasaportu basan ulke soruluyor. TC pasaportunuzu sadece Turkiye Cumhuriyeti basabilir, o nedenle
Turkeydemelisiniz. -
anladım. çok teşekkür ederim sağolun.
-
Arkadaş fotoğraf çekerken güzellik efekti açıkmış dolayısı ile telefon tarafından fotoğrafa müdahale olmuş fakat yüz şeklinde falan bir değişiklik yok sadece göz altı torbaları falan düzeltilmiş. Bu durum başvurunun geçersiz sayılmasına sebep olur mu @crazycells cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler
-
@yayakaldim34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaş fotoğraf çekerken güzellik efekti açıkmış dolayısı ile telefon tarafından fotoğrafa müdahale olmuş fakat yüz şeklinde falan bir değişiklik yok sadece göz altı torbaları falan düzeltilmiş. Bu durum başvurunun geçersiz sayılmasına sebep olur mu @crazycells cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler
Bu soruyu DV2022 bekleme odasında sormalısınız
-
@yayakaldim34 tekrar çek dostum rötuş işlemine girer.
-
@crazycells birşey daha soracaktım. ekleyeğimiz fotoğrafta sakallı olmanın sıkıntısı olur mu? komple traş olmak daha mı iyi ?
-
@özcan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells birşey daha soracaktım. ekleyeğimiz fotoğrafta sakallı olmanın sıkıntısı olur mu? komple traş olmak daha mı iyi ?
hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle aranızda yeniyim. 2021 yılı greencard talihlisi olduğumu 2 gün önce öğrendim. Yaşadığım şokun hafiflemesi üzerine kendimi burada buldum. Hertürlü yardımlarınıza yol göstermenize açığım ve şimdiden de herkese teşekkür ederim.
-
@mrdly, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle aranızda yeniyim. 2021 yılı greencard talihlisi olduğumu 2 gün önce öğrendim. Yaşadığım şokun hafiflemesi üzerine kendimi burada buldum. Hertürlü yardımlarınıza yol göstermenize açığım ve şimdiden de herkese teşekkür ederim.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun şu başlığın ilk iletisinde gereken tüm bilgileri bulacaksınız başarılar. https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=1
-
tebrikler. umarım sorunsuz bir süreç geçirirsiniz. size daha kolay yardımcı olabilmemiz için lütfen sürecinizi imzanı taşıyın :)
-
@gucarslan Admin bey bu arkadasımızı telegram grubumuza alalım söyleyecegım seyler var ! :)
-
@mrdly Tebrikler dostum hakkında hayırlı olsun, süreci arkadaşların paylaştığı başlıktan takip edersin, 2021 telegram gurubuda var orayada katılarak anlık bilgi alabilirsin.
-
Hani talihli olduğunu öğrenince sevindin, şanslı olduğunu sandın ya. O hiçbir şey. Bunu geç öğrenmiş olduğun için ne kadar şanslı olduğunu tahmin bile edemezsin :)
Tebrikler 🥳 süreçte de bu şansınız devam eder umarım :) -
Iyi günler greencard talihlisiyim beni de telegram grubunuza alabilir misiniz
-
@mrdly Tebrik ederim, umarım her şey gönlünüzce olur. Merak ettim neden bu kadar geç öğrendiniz ?
-
Öncelikle tebrik ederim...
-
Arkadaşlar ben Avusturya/Viyana doğumluyum kimlik ve pasaportumda böyle yazıyor ben uzun süredir Türkiye ikamet ediyorum şimdi green card başvurusunda doğduğum ülkeye hangisini yazmam gerekiyor konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...
-
Tüm iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için topluca buradan hepinize teşekkür ederim.
@muhalif hocam selamlar artık gruptayım söyleyeceklerinizi dinleyebilirim :)@EzgiLera Ezgi neden öyle dedin pek anlamadım ama vardır heralde bir bildiğin :)
@Alex hocam mayısta aklımdaydı hatta sonuca bakmaya çalışınca ertelendiğini görmüştüm. sonradan aklımdan çıkmış. aslında yanlış olmasın bir kez agustos ayı içerisinde tatildeyken aklıma gelmişti fakat "nasılsa çıkmamıştır, boşuna umutlanma" falan diyerek bakmamıştım. ta ki tekrardan ülkenin ekonomik durumunun konuşulduğu bir sohbette aa greencard vardı bir bakayım derken ekim ayında yeni öğrenmiş oldum. :)
-
Merhaba arkadaşlar telegram grubuna nasıl katılabilirim. Yardımcı olurmusunız
-
@BKB, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar telegram grubuna nasıl katılabilirim. Yardımcı olurmusunız
ozel mesajla bilgi verdim size.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum