DV2022 Bekleme Odası
-
@hotlanta, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Selamlar, 4 kişi ailecek başvuracağız fakat babamla bende pasaport var. Tek tek herkese çıkartmak lazım mı yoksa babama çıktığında herkes faydalanabilir mi?
Anne babanız ayrı ayrı başvursa eğer siz kardeşinizle 21 yaş üstüyseniz zaten siz yararlanamıyorsunuz. Aynı zamanda kardeşiniz ve siz başvursanız anne baba sizden yararlanamıyor. Kardeşler de ayrı ayrı başvursa birine çıksa iki kardeşe çıkmış sayılmıyor. Herkes kendi başvurmalı ve 21 yaş üstü çocuk yararlanamaz. Ancak oraya gidip sonradan sponsor olup aldırabiliyor aileyi. Biraz karışık oldu, yanlışım varsa düzeltirler
-
@Emre-Kalafat, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
geçen senenin istatislikleri varmı kimsenin elinde ?
Su basligi inceleyebilirsiniz:
-
@Kedicik1616 Bursalımısınız 😀
-
@Emre-Kalafat %88 diyor, istifamı vereyim mi, kesin mi? :D
-
@thestars, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Geçen seneden forum aktif üyelerinden kime çıktı?
Liste surada:
-
@cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Selamlar. İki yıldır tek deniyordum çıkmadı. Bu yıl eşimle deneyecegiz. 7 aylık bebeğimiz var. Onun içinde pasaport bilgisi girmek zorunda kalacak miyiz? Başvurular başlamadan önce halledeyim gerekecekse..
Hayir, sadece ana basvuru sahibi...
Yani siz basvuru yaparken kendi pasaportunuz, esiniz basvuru yaparken esinizin pasaportu gerekecek.
-
@crazycells @MySea sayın amerikalılar size çok büyük bir sorum var annem deminden beri başımın etini yiyor orada bulgur var mı diye :D ahahah var mı bulgur yoksa diyor değirmen varsa da olur dedi. :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells @MySea sayın amerikalılar size çok büyük bir sorum var annem deminden beri başımın etini yiyor orada bulgur var mı diye :D ahahah var mı bulgur yoksa diyor değirmen varsa da olur dedi. :D
var :) bugday, kuskus, bulgur, irmik :) tum bugday urunleri mevcut...
Ozellikle buyuk sehirlere yakin Ortadogu, Balkan veya Hint marketlerinde cok rahat bulunuyor hepsi...
-
@Rhonster Aslinda tum marketlerde var ama ozellikle Arap ve Turk marketlerin hepsinde var. Ayrica burada farmers market var, Mediterranean bolumunde bulgur, irmik, nisasta, tahin, pekmez ve daha bircok urun var.
-
@crazycells @MySea oh öğrendiğim iyi oldu içi rahat etsin bende dedim türk marketleri falan var bulunur orada diye sen genede bir araştır diyor :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells @MySea oh öğrendiğim iyi oldu içi rahat etsin bende dedim türk marketleri falan var bulunur orada diye sen genede bir araştır diyor :D
Ana yüreği dayanmıyor ☺️
-
Ayrica bazi Turk websiteleri var, ABD ici online satis yapan:
-
@Rhonster ekrem Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan olmayasın:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@clourpoint annem düşünsün onu abi benlik birşey yok :D
-
@Ucan-Makaron rica ederim, ikiniz için de hayırlısı diyelim o zaman :)
-
1.000 yaşındayım. Dünyanın en çirkin insanıyım. Hem kel, hem fodulum. Bana çıktı. Teori iptal :)
"38.000. sıradan çıkmış. Mülakat sırası bile gelmez. O yüzden, çıkmış sayılmaz" diye kendine güvenen varsa, yakın kıdem tazminatlarını, gitsin :D
Şaka bir yana, benim, DV-2020'ye kadar, yalnızca yakın çevremdeki kazananlara bakarak (o zaman forumdan falan haberim yoktu tabii), yüksek öğrenim görmüş, bir kariyeri, eşi (tercihen o da kariyerli) ve çocuğu olanların çekiliş şansının belli bir katsayıyla çarpıldığına dair bir teorim vardı (Bana bir şans veriliyorsa, bu profile uyanlara 3 şans veriliyormuş gibi düşünün).
DV-2020 ve üstü için ise, yine yalnızca yakın çevremdeki kazananlara bakarak, Amerika tecrübesi olan, Amerika'da adli kaydı ve dil sorunu olmayan, yine yüksek öğrenimli, ancak bu kez bekar insanlara daha fazla şans verildiği izlenimi oluştu.
Örneklem bu kadar dar, sınırlı ve subjektif olunca, ulaştığım sonuç zaten hiçbir istatistiksel anlam ifade etmiyor ama, yalnızca bu forumun heterojenliğine baksanız bile, çekilişin tamamen rastlantısal olduğunu görebilirsiniz.
Dünyanın en çirkini olduğum kadar, aynı zamanda dünyanın en bahtsız da insanıyımdır. Bana bile çıktı yani :)
Tabii yine, "38.000. sıradan çıkmış. Çıkmış bile sayılmaz" deme hakkınız saklıdır (ve muhtemelen de, tam olarak gerçeği yansıtmaktadır) :D
Hisse: Liseyi bitirin. Pasaportları yenileyin. Fotoğrafları tazeleyin. Gerçekleri beyan edin. Yazım hatalarını iyi kontrol edin. Öyle olsa olur mu; böyle yapsak sayılır mı diye kuralları esnetmeye çalışmayın. Tam talep edildiği şekilde başvurun. Gerisi tevekkül...
Kazanmak isteyen herkese bol şans...
-
@önder-çalışkan bekle bizi florida orlando, jacksonwille artık nerede olursa
-
@kingocali tebriks
-
İyi akşamlar arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum talihlilerin yaşça en büyüğü kim acaba
-
Geçen sene başvuru için pasaport çıkartmıştım. Bu sene 16 ekimde süresi doluyor. 16 ekime kadar bu pasaport ile başvuru yapsam sıkıntı olmaz herhalde diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum