[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Hoş bulduk abim insallah seneye beraber senin kinide kutlucağız 😎☺️
-
-
Herkese merhaba,
Eşim DV2020 talihlilerinden,
Henüz DS260 doldurmadık. En kısa sürede doldursak mülakata çağırılır mıyız ?Bir de bu süre zarfında çocuğumuz oldu, DS260 formundan ekleme yaptım ve kabul edildi.
Çocuğun henüz pasaportu yok :( pasaport numarası olmadan DS260 tamamlanabiliyor mu ? Yoksa hızlıca pasaport almamız mı gerekiyor.Vereceğiniz cevaplar ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
@sedatd, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese merhaba,
Eşim DV2020 talihlilerinden,
Henüz DS260 doldurmadık. En kısa sürede doldursak mülakata çağırılır mıyız ?Bir de bu süre zarfında çocuğumuz oldu, DS260 formundan ekleme yaptım ve kabul edildi.
Çocuğun henüz pasaportu yok :( pasaport numarası olmadan DS260 tamamlanabiliyor mu ? Yoksa hızlıca pasaport almamız mı gerekiyor.Vereceğiniz cevaplar ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Dosya numaraniz 2020EU00.... ile mi basliyor yoksa 2021EU00.... ile mi?
Pasaport no almadan da tamamlayabilirsiniz ama DV2020 sureci Eylul ayi sonunda bitiyor, su an icin islemler Trump'in kararnamesinden dolayi durmus durumda.
Imzamdaki paketten DS-260 formunu doldururken yararlanabilirsiniz...
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba Arkadaşlar, DV2020 3. duruşmamız gerçekleşmiştir. Davada geçen iletişimleri Türkçe ses kayıtlarını 7 gün içinde linkten indirebilir sırası ile dinleyebilirsiniz. @Muhtaradana @crazycells https://we.tl/t-9yY8ZQSmeo
-
@Özgür-Dinç
çok teşekkürler,ses kayıtları forumda kalıcı olması için ayrıca forumada aktarıldı,sizin ve arkadaşınızın emeklerine sağlık@Muhtaradana, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Arkadaşlar bugünkü görüşmeyi dinleyip türkçe yorumlayan sayın @Özgür-Dinç beyin arkadaşına ve bu kayıtları bizimle paylaştığı için Özgür beye çok teşekkür ederiz.Ses kayıtlarında bugünkü görüşmenin tüm detaylarını dinleyebilirisiniz.Toplam 48 ses dosyası sırasıyla
[audio/Okqp47-NYjCkCxONZ4D60Spt.ogg]
[audio/mylHW_mnH39pVlzgEwBzKopK.ogg]
[audio/Sa6GtpPL1fb4wrGciSXVz16v.ogg]
[audio/TqxLvhoD9qMwpEUxKmTBrlze.ogg]
[audio/WhHc7DEsMy5h9817MJAnphdP.ogg]
[audio/l_8cMXFsIm9PTVqBy8EuFAsO.ogg]
[audio/0diwwpjMQ7O1IBgy67ILBH_6.ogg]
[audio/5exawK6jhKdj1s6FOq04-bIv.ogg]
[audio/6g3FdS4aKXlnjD0HsuF1SsVk.ogg]
[audio/4Wn2J-2G1n27RA6Ub0ehyTlJ.ogg]
[audio/9MOdyTasylz1gT9SpBJ52TRh.ogg]
[audio/TxPTp6oXEugeZPfyxEUFB-qT.ogg]
[audio/hFbRBS41tF13QGn1QKY_P16v.ogg]
[audio/qL01QsF872CJMG3VgCCCVjNS.ogg]
[audio/A8oRMsJTHiT_GAFT0KJ3anXC.ogg]
[audio/k1uZNhdU5KPq3xnzQggetFo5.ogg]
[audio/PFmiPk6STWIfdssWLqm3E5Ti.ogg]
[audio/MhJfl-eGzn9oYF2-sNPLRlvn.ogg]
[audio/dCpgRK9u2gjUGiDqlZSNZyy5.ogg]
[audio/1vplWzDFDafCVkAwWABVT2o-.ogg]
[audio/-9DGCeB3N9BmUpD-Bgd6nFwz.ogg]
[audio/Hue6i3oXJbIo3-G0b2mwf0p7.ogg]
[audio/qL9xEs8OEyesbdEfN1hviL6X.ogg]
[audio/Fw8rsa6XCFLqv7fPr5So7kvd.ogg]
[audio/Q17D20zfZcKBpU37gQPL_73l.ogg]
[audio/iC4tMbzuOLgyUOTLTOOwsqCP.ogg]
[audio/cMLn-m6IquuhAfwL_z6jhtsJ.ogg]
[audio/aisJKd9TZvrkTvXTNp1ehrXq.ogg]
[audio/0dyAm85HKkOMYmQTs2oM0mKe.ogg]
[audio/dfRyVIx8ESfHVFvvXEszl0pN.ogg]
[audio/fTldnzLWlAKc6wZEkxgMjjKY.ogg]
[audio/G4gQtxNQPRPGNadK26j8_Jqj.ogg]
[audio/ACtP54VyiGZFn16AsBgUJElt.ogg]
[audio/S_2zn5OAuexfqQJr025Tbp4I.ogg]
[audio/-Iwq5kXeeN9BQCQJ9AAtWD-b.ogg]
[audio/ysF3X3C3beosbgQFp5lAALwU.ogg]
[audio/4dG57g-xekJ2yn_kbNUMy-1W.ogg]
[audio/jUqWmc7NmzVadwhFRrWsu7Ma.ogg]
[audio/LPsY2ofhiv_tVA4z2-tyBCxX.ogg]
[audio/G8IKZhcO2Oq-z2mVomUbXbN6.ogg]
[audio/pM2yAjUbjL_kU9RPmJ4-_5ub.ogg]
[audio/Y3Atf9HcuSvGJFsOBvaEMTEr.ogg]
[audio/Pq1RPlSkBtGcpsJsvD5rZG7i.ogg]
[audio/srVtgyaaM5Vozl0lU1njJEWA.ogg]
[audio/p0KjqWd0eAPDkFaJqKb4sOna.ogg]
[audio/av1n8McQeNSJ37TD72Letso5.ogg]
[audio/opDVSqTkT8alMd6Nh_xYXQjr.ogg]
-
@Özgür-Dinç, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba Arkadaşlar, DV2020 3. duruşmamız gerçekleşmiştir. Davada geçen iletişimleri Türkçe ses kayıtlarını 7 gün içinde linkten indirebilir sırası ile dinleyebilirsiniz. @Muhtaradana @crazycells https://we.tl/t-9yY8ZQSmeo
Elinize saglik...
-
Merhaba Arkadaşlar
Bizlerede bir fikir verin lütfen ne yapacağımızı bilemedik, ds260 forumunu eş ve çocuk için de doldurduk, fakat en son aşamada imzala ve gönder kısmındaki vaka numarasına kendi vaka numaramızı yazdığımızda kabul etmiyor, neden olduğunu anlayamadım, ne yapmalıyım?
Teşekkürler, Saygılarımla... -
@cruZer50, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba Arkadaşlar
Bizlerede bir fikir verin lütfen ne yapacağımızı bilemedik, ds260 forumunu eş ve çocuk için de doldurduk, fakat en son aşamada imzala ve gönder kısmındaki vaka numarasına kendi vaka numaramızı yazdığımızda kabul etmiyor, neden olduğunu anlayamadım, ne yapmalıyım?
Teşekkürler, Saygılarımla...DV2020 talihlisi iseniz zaten artık gerek yok süreç durmuş durumda.
DV2021 talihlisi iseniz sizi aşağıdaki konuya yazabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/3848 -
Merhaba Arkadaşlar
Teşekkürler, Saygılarımla...Ayrıca, sürecinizi imzanıza taşırsanız daha doğru cevaplar alırsınız:
Profile - Edit Profile - Signature -
@goblis imzanıza taşırsanız dediginizi anlamadım? Ne yapmam gerekiyor?
-
@cruZer50
Benim ve birçok talihli arkadaşımızın mesajlarının sonundaki sürecin güncel durumuna dair bilgiler. Örn:
Dosya Numarasi: 2021EU11XXX
DS-260 Gonderimi: 21/06/2020
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyySağ üstte profil fotosunu tıklayıp, Edit Profile seçip, açılan sayfada Signature alanına girebilirsiniz.
-
@goblis imzanıza taşırsanız dediginizi anlamadım? Ne yapmam gerekiyor?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
Soyle bi haber gordum:
https://www.aila.org/advo-media/press-releases/court-orders-to-allow-diversity-visa-lottery-winne2020 vize talihlilerine vizelerini verin demis mahkeme diye anliyorum.
-
@parametri bu başlığı takip etmeni öneririm. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/7546
-
@Maggo Tesekkur ederim yonlendirme icin.
-
Bu ileti silindi! -
evrak onayı almıştım. adres degisikligi yapmam gerekiyor. kısmet olur da mülakat aşamasına gelirsem adresi beyan vererek degistirmem daha mı doğru olur ?
şimdiden teşekkür ederim. -
@stilll, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
evrak onayı almıştım. adres degisikligi yapmam gerekiyor. kısmet olur da mülakat aşamasına gelirsem adresi beyan vererek degistirmem daha mı doğru olur ?
şimdiden teşekkür ederim.Evet, ABD adresinizi mülakatta güncelleyebilirsiniz. Form açtırmanıza gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum