Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard ile ABD üniversitelerine yatay geçiş

Kilitli Eğitim
3 3 690 2

Benzer Başlıklar

• 2021 ABD'deki TOP 500 Üniversite

Eğitim
    2
    0 Oy
    2 İleti
    296 Bakış
    E
    Merhabalar.Oğlum Rutgers Biyoloji ve MontClair Molekuler Biyolojiden kabul aldi.Fakat hangisi iyi karar veremiyoruz.Ayrica Penn State Berks Kampusu Molekuler Biyoloji bekleme listesinde .Hangi üniversite ve kampus iyidir ?Bilgisi olan lutfen yardimci olsun.
  • 43 Oy
    7k İleti
    561k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Dil Kursu ve Lisans Eğitimine Geçiş

Eğitim eğitim lisans dil florida
    17
    1 Oy
    17 İleti
    1k Bakış
    uysalkediU
    @crazycells Cok teşekkürler. Yüksek lisans için ücretler çok yüksek. Dil okuluna odaklandı şu anda. Yaptıgı görüşmelerde genelde online eğitim veriliyormuş dil okullarında. yüzyüze eğitimin oldugu dil okulları ya da üniversiteleri bulması lazım. Tabi dil okulları için vize problemi de varmış sanırım. Umarım sıkıntı çıkmaz vize için. Tekrar teşekkürler.
  • Amerikan Üniversiteleri Akreditasyonu

Eğitim
    17
    2 Oy
    17 İleti
    6k Bakış
    lumosL
    @Lifepark-0 Mesleki denklik ve diploma denkliği farklı konular. Bunlar profesyonel ya da akademik süreçlerde de farklı degerlendiriliyor. Akademik derece olan Doktora için araştırma alanının şartları gereği gerekli ders ve krediyi tamamladıysanız farklı disiplinlerden bile bu sürece girebilirsiniz. Bu demek değil ki daha kolay hatta tam tersi. Fakat bazı meslekler (Dis hekimliği, Veterinerlik, Tip doktorluğu ve Mimarlik) için ayrıca yetki hakkına sahip olmak için mesleki denklik almak gerekir, burada mühendislikten farklılaşan süreç sınava girme hakkı için gereken daha çok adımın olmasıdır, sınavlara girmek için (profesyonel yetkinlik için/imza/reçete yazma hakkı için yani) diploma akreditasyonu vs bu aşamada devreye giriyor. Mesela siz bir hastanede fellow olarak çalışabilirsiniz ama kendinizi iş ararken “diş hekimi/cerrah/mimar” olarak tanimlayamiyorsunuz resmi olarak ABD (ve Kanada da vs). Not: Mühendislik için durum başka, onlar için profesyonel sinava girmek için diploma denkliği gerekiyor daha sonra mühendislik sınavları a giriyorlar süreç biraz daha kısa ve az dersli.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k