Greencard ile ABD üniversitelerine yatay geçiş
-
Merhabalar. Forumda yeniyim. Daha önce bu başlık açıldı mı bilmiyorum ama soracak hiç kimsem olmadığı için buraya yazmayı uygun buldum.
DV2021 talihlisiyim.
-
DS 260'ı henüz doldurmadım fakat aklımda bir soru var. Halihazırda üniversite okuyorum. Şu ana kadarki en yüksek eğitime sadece "lise" mi yazmalıyım?
-
Üniversite mezuniyetim sallantıda gibi bir şey, yani seneye çok büyük ihtimalle mezunum ama mezun olamamam durumunda yatay geçiş konusunu nasıl halledebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Greencardlılar için üniversite indirimlerine yatay geçiş de dahil mi ya da bitirip gidersem yüksek lisans için de bu indirim geçerli midir (Bu arada yüzde yüz İngilizce eğitim veren bir üniversitede okuyorum)?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. Dediğim gibi etrafımda bu kartı kazanmış ya da benim gibi bu aşamada olan kimse yok. Umarım süreç sağlıkla işler ve tüm talihliler olarak gidebiliriz

-
-
@omardevonlittle, içinde söyledi: Greencard ile ABD üniversitelerine yatay geçiş
Merhabalar. Forumda yeniyim. Daha önce bu başlık açıldı mı bilmiyorum ama soracak hiç kimsem olmadığı için buraya yazmayı uygun buldum.
DV2021 talihlisiyim.
-
DS 260'ı henüz doldurmadım fakat aklımda bir soru var. Halihazırda üniversite okuyorum. Şu ana kadarki en yüksek eğitime sadece "lise" mi yazmalıyım?
-
Üniversite mezuniyetim sallantıda gibi bir şey, yani seneye çok büyük ihtimalle mezunum ama mezun olamamam durumunda yatay geçiş konusunu nasıl halledebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Greencardlılar için üniversite indirimlerine yatay geçiş de dahil mi ya da bitirip gidersem yüksek lisans için de bu indirim geçerli midir (Bu arada yüzde yüz İngilizce eğitim veren bir üniversitede okuyorum)?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. Dediğim gibi etrafımda bu kartı kazanmış ya da benim gibi bu aşamada olan kimse yok. Umarım süreç sağlıkla işler ve tüm talihliler olarak gidebiliriz

Sorularınızı ayrı bir başlık oluşturmadan ilgili başlıklarda sormalısınız.
İlk sorunuzu bu konuda:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
İkinci sorunuzu da bu konularda:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/449/in-state-out-of-state-kavramlari
Tabii önce bu konuları okuyup aynı soru daha önce sorulmuş mu diye bakmalısınız. Bu soruların en azından onlarca defa sorulduğuna garanti verebilirim. Green card sahipleri için herhangi bir indirim olduğunu düşünmüyorum, ama tabii international student tarifesinden ücret ödemeyeceğiniz için bunu indirim gibi düşünüyor olabilirsiniz.
-
-
@omardevonlittle Yukaridakilere ek olarak bir de su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/359/amerika-da-transfer-öğrenci-olmak-üniversite
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum