IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@EmBus amin Allah razı olsun ve bu durumdaki hepimizin de yardımcısı olsun..millet on binlerce dolar harcar gidip doğum yapmak için biz de buraya geliyoruz tam tersine..ne diyim 😊
-
@EmBus bu arada Amerika da olan siz veya eşiniz hanginizse yaşadığı yerdeki temsilciye ulaşın..durumunuzu anlatın.biz öyle yaptık çok ilgilendi hanımefendi sağolsun.nvc ye aktarıldığımızda mail atmış oraya hızlandırma rica etmiş bizim adımıza.onlarda evraklarını yüklesinler bize talep yapsınlar hızlandırıcaz diye cvp atmışlar..öyle ilerliyoruz şuan bir deneyin belki faydası olur..
-
@Ozgur-tunali temsilci derken kimden bahsediyorsunuz ?
-
@EmBus United States House of Representatives temsilcisi..hangi eyaletteyseniz bakın Google'dan öğrenebilirsiniz.adresi teli ofisi vs
-
@Ozgur-tunali teşekkürler bir de buradan deneyelim
-
@EmBus umarım ilgili birisi çıkar sağolsun bizimle baya ilgilendi.adeta avukatımız gibi takip ediyor..mail atıyor arıyor vs..bir deneyin bakalım
-
@Ozgur-tunali Tamamdır ilk iş deneyeceğiz çok sağolun
-
@Fatma-Gergöy-Jalal Dosya numaraniz ile zaten onlar goreceklerdir.Mukerrer olmasinin bir faydasi olmayacaktir.Bol sans.
-
@EmBus bir daha deneyin derim bu surecte israrci olun cunku zaten dosyalarimiz haddinden fazla uzadi.Bunu belirtin bence bir zarari olmaz.
-
@neslikaan arkdasim selamlar elini etegini forumdan cekmeden son bir soru sorayim konsoloslukta odeme yaptimi esiniz ve ne kadar?birde pasaport geldimi acaba?
-
@ice
MerhabaMülakatta onaylandı pasaportumuzu aldılar fakat sistemde refused olarak görünüyor şuan o yüzden konsolosluktan bilgi bekliyoruz . Pasaportumuz gelmedi bu yüzden . Konsoloslukta ödeme yapmadık biz bütün ödemeleri dosya aşamasında yapmıştık .
-
@neslikaan bu refused neden olabilirki? Bir fikriniz varmi ?
-
Evlilik cüzdanı kaybetmiştik yenisini çıkarmak zorunda kaldık . Uptade olması gerekiyor konsoloslukta uptade olması için aldılar . Biz hallederiz dendi 4 iş günüdür bekliyoruz . Sanırım vize basıma gidene kadar refused olarak görünebiliyormuş sistemde . Öyle okumuştum . Başka bir şey gelmiyor aklıma
-
Merhaba arkadaşlar CR1 olarak başvurduğumuz vize statüsü 2 yılı aşan evliliğimiz süresince otomatik olarak IR1 olarak mı geçecektir. NVC den onayımız geldi şuan sadece randevu alma aşamasına kadar geldik konsolosluk 13 Temmuzdan itibaren vize verdiğini söylüyor randevu alan oldu mu acaba son zamanlarda teşekkürler
-
@Mustaparta-Totengraber aynı şey benim için geçerli,ben amerikadan başvuru yaptım.evlilik tarihin görüşme sırasında 2.yılında ise, IR1 karegorisinde direkt 10 yıllık green card alacağız.
-
Merhaba, acil duruma başvurmadan randevu alan biri var artık😉 nvc onayımız 20 nisanda gelmişti. Bugün mülakat tarihimiz için mail aldık. 14 eylüle tarihimiz belirlendi. Sizlerede bir ümit olsun istedim.
-
@sembaloglu Muhteşem bir haber, çok sevindim. İyi şanslar :)
-
@EmBus çok teşekkür ederim, darısı tüm bekleyenlerin başına olsun.
-
@neslikaan, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Evlilik cüzdanı kaybetmiştik yenisini çıkarmak zorunda kaldık . Uptade olması gerekiyor konsoloslukta uptade olması için aldılar . Biz hallederiz dendi 4 iş günüdür bekliyoruz . Sanırım vize basıma gidene kadar refused olarak görünebiliyormuş sistemde . Öyle okumuştum . Başka bir şey gelmiyor aklıma
Sadece beklemeniz lazim, o site guncel bilgi vermiyor cogunlukla. Zaten onemli olan sitenin guncellenmesi degil, konsolosun vizeyi size gondermesi :)
-
@Mustaparta-Totengraber, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba arkadaşlar CR1 olarak başvurduğumuz vize statüsü 2 yılı aşan evliliğimiz süresince otomatik olarak IR1 olarak mı geçecektir. NVC den onayımız geldi şuan sadece randevu alma aşamasına kadar geldik konsolosluk 13 Temmuzdan itibaren vize verdiğini söylüyor randevu alan oldu mu acaba son zamanlarda teşekkürler
Mulakat gunu evliliginizin tarihi onemli... Eger 2 yili gecmisse IR-1 olarak alacaksiniz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum