IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Malesef hızlandırma başvurumuz red aldı. Gerekçe olarak eşimin annesinin ameliyat olması gerektiğini ve finansal sorunlar yaşamaya başladığımızı söyledik ancak red aldık.
-
@QMEMO, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells Merhaba,
Benim ingilizcem hiç iyi değil ve mülakata gireceğim avukatımız sorun olmayacağını söyledi ama endişelerim var mülakat illa ingilizce mi oluyor ? Ir1 vize türümKonsoloslarin bir kismi Turkce biliyor, bilmese bile konsoloslukta calisan memurlar biliyor, o nedenle sorun olmaz...
-
@EmBus çok geçmiş olsun.keşke kendinizle ilgili birşeyler belirtseydiniz daha mı iyi olurdu acaba?
-
@Ozgur-tunali finansal durum işten çıkartılmamla alakalıydı zaten.
-
Hmm..çok üzüldüm çok geçmiş olsun..valla ne dicemi bilmiyorum.ne zor işmiş ya..bazen gitmeden soğuduğumu düşünmeye başlıyorum.bizde de bu durumlardan bir sürü iş bir sürü masraf çıktı.insanı maddi ve manevi olarak yıpratıyor gerçekten.
-
@Ozgur-tunali Kesinlikle öyle işten çıkarılma sebebim de zaten abd gidecek olmam. Ama malesef gitmem uzadıkça iyice zor duruma düştük. İş verenim iyilik yaptı ancak uzamasıyla kötü bir duruma düştük. Allah hakkımızda hayırlısını versin artık diyecek bir şey bulamıyorum. Tek kelime ile mahfolduk
-
@EmBus sizi çok iyi anlıyorum.çünkğ aynı süreci bende yaşıyorum.eşim kısmetse yarın yola çıkıyor buraya gelecek doğum için sonra umuyoruz ki birlikte dönebilelim diye..her an bir aksilik bir uzatma çıkabilecek diye programda yapılmıyor..diyorum ya çok yıpratıcı hem maddi hem manevi.çok yordu bizide
-
@Ozgur-tunali Yinede gözünüz aydın :) Allah yardımcımız olsun
-
@EmBus amin Allah razı olsun ve bu durumdaki hepimizin de yardımcısı olsun..millet on binlerce dolar harcar gidip doğum yapmak için biz de buraya geliyoruz tam tersine..ne diyim 😊
-
@EmBus bu arada Amerika da olan siz veya eşiniz hanginizse yaşadığı yerdeki temsilciye ulaşın..durumunuzu anlatın.biz öyle yaptık çok ilgilendi hanımefendi sağolsun.nvc ye aktarıldığımızda mail atmış oraya hızlandırma rica etmiş bizim adımıza.onlarda evraklarını yüklesinler bize talep yapsınlar hızlandırıcaz diye cvp atmışlar..öyle ilerliyoruz şuan bir deneyin belki faydası olur..
-
@Ozgur-tunali temsilci derken kimden bahsediyorsunuz ?
-
@EmBus United States House of Representatives temsilcisi..hangi eyaletteyseniz bakın Google'dan öğrenebilirsiniz.adresi teli ofisi vs
-
@Ozgur-tunali teşekkürler bir de buradan deneyelim
-
@EmBus umarım ilgili birisi çıkar sağolsun bizimle baya ilgilendi.adeta avukatımız gibi takip ediyor..mail atıyor arıyor vs..bir deneyin bakalım
-
@Ozgur-tunali Tamamdır ilk iş deneyeceğiz çok sağolun
-
@Fatma-Gergöy-Jalal Dosya numaraniz ile zaten onlar goreceklerdir.Mukerrer olmasinin bir faydasi olmayacaktir.Bol sans.
-
@EmBus bir daha deneyin derim bu surecte israrci olun cunku zaten dosyalarimiz haddinden fazla uzadi.Bunu belirtin bence bir zarari olmaz.
-
@neslikaan arkdasim selamlar elini etegini forumdan cekmeden son bir soru sorayim konsoloslukta odeme yaptimi esiniz ve ne kadar?birde pasaport geldimi acaba?
-
@ice
MerhabaMülakatta onaylandı pasaportumuzu aldılar fakat sistemde refused olarak görünüyor şuan o yüzden konsolosluktan bilgi bekliyoruz . Pasaportumuz gelmedi bu yüzden . Konsoloslukta ödeme yapmadık biz bütün ödemeleri dosya aşamasında yapmıştık .
-
@neslikaan bu refused neden olabilirki? Bir fikriniz varmi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum