Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@bolatmali, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar,
Avrupa üzerinden Lufthansa ile 2 hafta sonra Newyork’a bilet alacağım acaba aktarmadan dolayı sorun yaşar mıyım?Green Card'li olunca sorun olmuyor... Sadece gocmen olmayan kisilerin Avrupa uzerinden ABD'ye girmesi sakincali...
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Belki ilgilenen vardır diye paylaşmak istedim ⬇️

Bu gonderiyi gordgumde çok şaşırdım.bildiğim kadarıyla hava yolları bilette kişi değişikliğine izin vermiyolardı.acaba değiştimi diye qatar havayolları sıtesıne faq ya baktım böyle bısşey mumkun değil.https://qatarairways.zendesk.com/hc/en-us/articles/360010860597-Can-I-refund-the-ticket-that-I-used-the-voucher-for- hele promosyon bıletın genelde aynı kısıye para ıadesı bile olmuyor @Muhtaradana iyiniyetle paylaşmılış bence ama dıkkatlı olun Qatar havayollarıyla gorusmeden para vermeyın buna ısım degısıklığıne ızın verıyorsa dusunebılırsınız.yoksa paranız gıder sız havaalanında kalırsınız haberınız olsun benden uyarması.
edit: bıletın sahıbı bıle boyle bır devır olmıyacağını bılmıyor bıle olabılır.@muhtaradana da muhtemelen bılmıyodur.devır ıslemının yapılabıceğinı ıspatlayan lınk varsa paylaşın lutfen.sağlık calısanlarına ozel bır hak verılmıs mıdır bılemıyorum.
-
Annemin 1 eylul 2020 deki Atlanta - Istanbul biletini iptal ettiler yeni bileti 19 Agustos'a duzenlediler.
-
@HockeyUmpire2 merhaba annenizin vizesi turist vizesi mi ben anneme başvurdum ret aldık nasıl bir yol izlemeliyim acaba
-
@mardin47-47 b1 ,b2 vizesi basliginda bahsetmistim . Birazdan Bakip link eklerim.
-
@Alpay25 sirketiniz mi var acaba ? Biz kayinvalideme 19 agustos u Istanbul- Atlanta alacagiz da 1100 dolar gorunuyor . Aldigimiz kisileri etiketlermisiniz lutfen referans icin. Tesekkur ederim
-
@HockeyUmpire2 ben aldım Alpay beyden Ankara İstanbul newyork 8 agustos 2 kişi biletlerimizi aldık şimdilik bir sorun görünmüyor ve biletler bana göre ucuz çünkü fazla zaman kaybı yok aktarmada ben çok rezillik çektim Qatar airways ile 33 saat
-
@mardin47-47 nasil ulasabiliriz Alpay bey 'e ?
-
@HockeyUmpire2 şimdi size yardımcı olacak foruma giriş yapacak
-
@HockeyUmpire2 Merhaba 05055838268 numaradan ulaşabilirsiniz. Yardımcı olurum
-
@mardin47-47 tesekkur ederim. Anneniz icin https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/613?_=1596372095584
Bence iyi bir ders calismaniz lazim . Ben annemi sinava hazirlar gibi hazirladim 😂 akliniza takilan birsey ,yada taktik isterseniz yazabilirsiniz. Iyi yolculuklar simdiden
-
@HockeyUmpire2 teşekkürler
-
Arkadaşlar selam bu aralar pandemi nedeniyle thy de valiz kaç kg hakkımız var acaba 3 veya 4 kilo geçerse yasak mı bide çekirdek leblebi gibi ürünler kabul ediliyor mu abd ye girişte herkese tşk ederim
-
Arkadaşlar ben aldım bileti Alpay Bey'den. 26 temmuz'da uçuşum vardı, herhangi bir sorun olmadı.
@mardin47-47
23 kg*2 diye biliyorum ben tek valiz 24,5 kg ile geldim birşey demediler. El bagajı 4 kg geçmeyecek şekilde hazırlayın. -
@mardin47-47 merhaba, 23*2, hatta benimkiler 25 ti, sırt çantamda badem ve meyveler vardı, kimse bişey demedi, hatta diğer yolcular koca koca çantalarla uçağa alındı, hicbisey değişmedi, sadece korkutuyorlar
-
@ira çok teşekkür ederim biraz korkmuştum inşallah bir sorun olmaz
-
@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar,
Avrupa üzerinden Lufthansa ile 2 hafta sonra Newyork’a bilet alacağım acaba aktarmadan dolayı sorun yaşar mıyım?Green Card'li olunca sorun olmuyor... Sadece gocmen olmayan kisilerin Avrupa uzerinden ABD'ye girmesi sakincali...
Ben de greenkart var ancal ilk girişimi bir ay önce yapıp hızlıca çıktıgım için belgeyi alamadan dönmüş bulundum türkiyeye.Son giriş tarihim 28 temmuzdu.20 haziranda giriş yaptım çıktım ve şimdi pasaportta sadece admitted stamp var.
1-direkt gidişte bir sıkıntı yaşar mıyım?
2-aktarmalı gitsem admitted stamp göstermem yeterli olur mu?
3- Avrupa aktarmalı gitsem şuanda(fransa aktarmalı düşünüyorum/ green var ve yeşil pasaportum var ) bir sıkıntı yaşar mıyım ? Green cardlı olunca sorun olmuyor demişiz ancak sadece stamp olması beni birazcık korkutuyor.
-
@Ist-to-NY, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar,
Ben de greenkart var ancal ilk girişimi bir ay önce yapıp hızlıca çıktıgım için belgeyi alamadan dönmüş bulundum türkiyeye.Son giriş tarihim 28 temmuzdu.20 haziranda giriş yaptım çıktım ve şimdi pasaportta sadece admitted stamp var.
1-direkt gidişte bir sıkıntı yaşar mıyım?
2-aktarmalı gitsem admitted stamp göstermem yeterli olur mu?
3- Avrupa aktarmalı gitsem şuanda(fransa aktarmalı düşünüyorum/ green var ve yeşil pasaportum var ) bir sıkıntı yaşar mıyım ? Green cardlı olunca sorun olmuyor demişiz ancak sadece stamp olması beni birazcık korkutuyor.
-
Yasamazsiniz, stamp'ten sonra 1 yil boyunca gecerli o belge.
-
ve 3. Yeterli olabilir de olmayabilir de... Vizenizin tarihi gectikten sonra aktarma yapacaginiz yerlerde bu belgenin gecerliligine inanmiyorlar cogunlukla, ve CBP'yi arayip sormadiklari surece de gecmenize izin vermeyebilirler. Eger aktarma yapacaksaniz (ben tavsiye etmem ama yapmaya karar verirseniz) resmi sitelerden bu belgenin gecerli olduguna dair kaynaklari indirip yaninizda tasiyin ve uzun tartismalara hazirlikli olun :) Ki, buna ragmen bile gorevliler ucaga binmenize izin vermeyip sizi Turkiye'ye geri gonderebilirler. Daha once baska arkadaslarin basina geldi...
-
-
Cok uzuyorsun beni @crazycells Cooooook :)
-
@Ist-to-NY, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Cok uzuyorsun beni @crazycells Cooooook :)
:) risk maalesef... direkt ucusla gidin...
ikinci bir yol ise CBP'nin oldugu bir havalimaninda aktarma yapmak olabilir... Biliyorsunuz bazi havalimanlarinda CBP'nin pre-clearance istasyonlari(bolgeleri) var ve burasi ABD topragi gibi sayiliyor, yani ABD'ye girisi yapmis oluyorsunuz buradan ve bu kisiler CBP gorevlisi oldugu icin kurallari da biliyorlar... Irlanda'daki Dublin Havalimani ve BAE'deki Abu Dhabi Havalimani'nda CBP pre-clearance bolgeleri mevcut...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum