Amerika'da ikinci el araba almak
-
@mara değerli Mara, öncelikle geçmiş olsun. Canınız sağolsun. Ben de Semavi'ye katılıyorum. OfferUp, Letgo gibi uygulamalar üzerinden satılığa çıkarın aracınızı. Sırf motorunun mali değeri olabilir. Parca parca da satabilirsiniz. Major parçalar haricinde, hic aklınıza gelmeyecek bir parçanın taliplisi cikabilir. Bagaj kilidi, ecu, cam motoru, regülatör. vs. Internetten çıkma parcalarin satış fiyatına bakarak, fiyatlandirmada bir fikir edinebilirsiniz. Ugrasamam derseniz, aracınızı olduğu gibi satın alan internet siteleri de var. Webuycars.com gibi. O paraya çıkma bir transmision yerine, Focus'tan alacağınız parayı da ekleyip baska bir araba almaya çalışın.
-
@mara bence hic biri olmazsa junklari da arayip fiyat alabilirsiniz belki iyi bir fiyat verirler.
-
@mara https://www.cashcarsbuyer.com/clutch-replacement-cost/
Size fazla fiyat çekmişler gibi gözüküyor.
-
Merhaba, evet fazla fiyat çektiler farkındayım. Önce onay verdim bu tarz işlerle tecrübem yok uğraşmak istemedim. İkinci el transmission siparişini gectiler kargo cuma gelecek dediler. Yarın gidip iptal edebileceksem etmeyi planlıyorum. Bir kaç yerden tamir ücreti fiyatı alacağım. Aynı zamanda da satılığa koyacağım. Bu arada her halükarda benden 500dolar alacaklar. Sökme takma tanı koyma falan ücretiymiş. Burdan isim vermem sorun olur mu bilmiyorum firma "Eagle transmission".
-
Açıkçası başka bir araba olsaydı yardımcı olmak isterdim. Oradan çekici ile getirirdik çok sorun olmazdı. Lakin aynı arabadan Bir tane de bende var arkadaş şanzıman bekleyen :) yani sorun şu ki yeni bir şanzıman taktığımızda onun ne kadar gideceği de garanti değil. 500 dolar ile kurt arıyorsanız kurtarın çünkü 4500 korkunç bir rakam. Ederi olsa bile arabayi düşündüğünüzde mantıksız.
-
@semavi teşekkür ederim. Az önce konuştum prosesin başladığını iptal edemeyeceklerini söylediler. Aracın şanzımanı sökük durumda duruyor. Tüm vitesi değiştireceklermiş. Sipariş verdikleri kullanılmış parça cuma gelecekmiş. Return yapın 4.000ödeyemem dedim baya tartıştık. Return işlemleri için kargo fiyatını falan da ödememi istediler. Yine de kesin değil ama akşama doğru arayıp ne yapabileceklerini söyleyecekler. Belki yapamıyoruz deyip mecbur bırakacaklar, belki de 1.000dolar isteyip arabayı geri verecekler. Bu işlerden anlamadığımız için çok kolay kandırılıyoruz. Gelişmeleri yazarım
-
Yaptırın geçin o zaman... Gün içinde yazacağım size
-
Sifir araba icin ne kadar downpayment vermeliyim ? Suan arana almak icin dogru zaman mi ? 2 ,5 aydir kredi karti kullaniyorum ,score yeterli olur mu sizce ?
-
@HockeyUmpire2 bazı markaların 0 down payment 60 ay taksıt kampanyaları oluyo. bakmanı öneririm. ama 2,5 ay skor çok az bence. yüksek faiz verirler. ben 6 aylık skorla zar zor %5,45 alabildim.
-
@HockeyUmpire2 kuzenime sadece toyotadan cikarmislar 5 yillik.Onun da bir kac ay olmustu.Faiz oranida baya yuksekti.
-
@aliarmgn bende toyota dusunuyorum. Ne kadar faiz ile kredi vermisler ? Firmami vermis ,banka mi ? Aylik ne kadar oduyor ?
-
@kundekari cok yuksek degilmi bu faiz orani ? Aylik ne kadar oduyorsunuz?
-
aylık 360 dolar ödüyorum. yüksek tabi ama kredi skoru oluşmadan zor oluyo biraz.
-
aylik 485 gibi birseydi hatirladigim kadariyla.Sigorta dahil boyle bisey oduyordu sanirim.Tam bilmiyorum ama diger markalardan alamamis toyota baya ugrasti demisti.toplamda 8-9 bin faiz oduyor 5 yilda sanirim @HockeyUmpire2
-
@HockeyUmpire2 Once alacaginiz araca ve modeline karar verin ve sonra hesabiniz olan bankadan car loan preapproval letter alin. Bu letter 90 gun gecerlidir ve size ne kadar krediyi verebileceklerini, ne kadar faiz odeyeceginizi falan yazar. Bunu cebinizde bir guvence gibi dusunun. Sonra dealer ile pazarlik yapin ve onlarin finance secenegini de ogrenin. Hangisinin uygun olduguna siz karar vereceksiniz. Sakin dealera bankadan aldiginiz preapproval letteri bastan gostermeyin. Yoksa kendi faiz oranlarini ona gore ayarlarlar. Mutlaka pazarlik yapin. Su siralarda, Arac satislari dusmus durumda ve asla musteri kacirmak istemezler.
-
@MySea @aliarmgn @kundekari Tesekkur ederim.toyota RV4 ile Honda Cv-r arasinda kararsizim. Hangisini onerirsiniz ?
-
@kundekari, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@HockeyUmpire2 bazı markaların 0 down payment 60 ay taksıt kampanyaları oluyo. bakmanı öneririm. ama 2,5 ay skor çok az bence. yüksek faiz verirler. ben 6 aylık skorla zar zor %5,45 alabildim.
Ne kadar down payment yaptiniz bilmiyorum ama 6 ay kredj skoru ile 5,45 cok iyi bir oran.galeriler Normalde yeni gelenler icin 10 uzeri faizlerden bahsederler.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@MySea @aliarmgn @kundekari Tesekkur ederim.toyota RV4 ile Honda Cv-r arasinda kararsizim. Hangisini onerirsiniz ?
Bende 2018 RAV4 var ve memnunum. Yeni modelin daha da güzel olduğunu duydum. XLE modeli fiyat/donanım açısından avantajlı oluyor genelde.
-
@goodluck, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Ne kadar down payment yaptiniz bilmiyorum ama 6 ay kredj skoru ile 5,45 cok iyi bir oran.galeriler Normalde yeni gelenler icin 10 uzeri faizlerden bahsederler.
Bence de 5,45 çok iyi bir faiz oranı.
-
@goodluck, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@kundekari, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
2 k down ödedim 36 ay için 12 k kredi çektim. yani bana biraz fazla geldi ama giriş için fena değil tabi. %8,75 verenler filan oldu. araştırmak lazım ilk aldığın rakamdan okeylememek lazım aslında. biraz da söylemeye çalıştığım şey o.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum