[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@yusuf-pr, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar bende foruma yeni üye oldum bu forumu 6 hazirandan itibaren okudum baya iletişim ve güzel açıklamalar halinde uygulanıyor
Ben 2016 yılında itibaren 3 keren çekilişe başvurdum ve 3.sünde çekilişe hak kazandım 2021EU23 binlerde fakat öğrenmek istediğim konu DS-260 formu başvurduğun tarihten itibaren kcc den ne kadar sürede geri dönüş yapılıyor
TeşekkürlerTebrikler. Bunun net bir cevabı yok. KCC nin çalışma şeklini etkileyen bir çok faktör var. Case number sıralaması, dosya birikimi , boşluklar , fake info , seyahet geçmişi ve saire. Sizin Case number için ortalama minimum bir ay maksimum 3-4 ay . Ama bu yıl normal yıl olmadığı için daha erken ve ya daha geç de ola bilir.
-
current ne demek onu bile bilmiyorum @gucarslan
-
@yusuf-pr, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
current ne demek onu bile bilmiyorum @gucarslan
Numarınızın aktif hale gelmesi. Başlığın ilk mesajını okuyun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=1 -
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim
-
@crazycells Yes olarak işaretlenmesi mülakatın ingilizce yapılacağı anlamına gelmiyor dimi.
-
Merhabalar ben 2 yıllık bir yüksek okuldan mezun olduktan sonra dgs sınavı ile dikey geçiş yapıp. 4 yııllık bir lisans programı bitirdim ''Number of Educational Institutions Attended'' kısmına 2 mi yazmalıyım. Yoksa 3 mü yazmalıyım. 2 diye düşündüm ama tam emin olamadım buraya sormak istedim
-
selamlar, kazanan herkesi tebrik ederim,
@Uğur-Pusat , @yusuf-pr @akurtlar rica etsek imzanızı herkes gibi aşağıdaki formatta düzenleyebilir misiniz? Sorduğunuz sorulara cevap vermek isteyenler bazen bu bilgilere ihtyiaç duyabiliyor yada, sürecin diğer arkdaşlarda ne aşamada olduğunu (hangi case number da hangi gün evrak istenmiş gibi) görebiliyoruz. Ayrıca herkesin kendini kaydettiği https://bit.ly/3csLtWZ tablosuna da kendinizi listenin sonuna ekleyebilir misiniz?(liste sıralamasını admin arkdaşlar düzeltip yapıyprlar arada)Dosya Numarası: 2021EU21XXX
DS-260 Gönderimi: 24 June 2020
KCC Evrak Isteği:
KCC Evrak Onayı:
Sağlık Muayenesi:
Vize Mulakatı:
Vize Onayı:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş: -
@akurtlar, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar ben 2 yıllık bir yüksek okuldan mezun olduktan sonra dgs sınavı ile dikey geçiş yapıp. 4 yııllık bir lisans programı bitirdim ''Number of Educational Institutions Attended'' kısmına 2 mi yazmalıyım. Yoksa 3 mü yazmalıyım. 2 diye düşündüm ama tam emin olamadım buraya sormak istedim
Merhaba,
Bildiğim kadarı ile lisansı ve liseyi yazmanız yeterli olacaktır.(yani 2) daha tecrübeli arkdaşlar yorum yapacaktır. -
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
etkilemeye
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
@Uğur-Pusat, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Yes olarak işaretlenmesi mülakatın ingilizce yapılacağı anlamına gelmiyor dimi.
Hayır. Mülakata başlarken hangi dilde devam etmek istediğiniz soruluyor ve genel tercihleri İngilizce yapmak. Zaten çok edebi bir diyalog yaşanmıyor. Formda ingilizce bildiğinizi yazıp, mülakatta Türkçe tercih etmeniz garip görünebilir :)
Mülakat deneyimleri için: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2888/çeşitlilik-vizesi-mülakat-deneyimleri/181
-
@crazycells bir sorum daha olacak. DS 260 formunu gönderdikten önce veya sonrasında ödeme filan yapmam gerekiyor mu? ayrıntılı süreç hakkında bilgi verebilir misiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Greencard ödemeleri hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz. neyden önce neyden sonra ,zaman aralıkları vs.
-
@crazycells Merhabalar ben 2 yıllık bir yüksek okuldan mezun olduktan sonra dgs sınavı ile dikey geçiş yapıp. 4 yııllık bir lisans programı bitirdim ''Number of Educational Institutions Attended'' kısmına 2 mi yazmalıyım. Yoksa 3 mü yazmalıyım. 2 diye düşündüm ama tam emin olamadım buraya sormak istedim
-
@akurtlar, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Merhabalar ben 2 yıllık bir yüksek okuldan mezun olduktan sonra dgs sınavı ile dikey geçiş yapıp. 4 yııllık bir lisans programı bitirdim ''Number of Educational Institutions Attended'' kısmına 2 mi yazmalıyım. Yoksa 3 mü yazmalıyım. 2 diye düşündüm ama tam emin olamadım buraya sormak istedim
3 daha doğru bence. Sonuçta başlayıp bitirmişsiniz. Lisans okumamış olsanız myo'yu yazacaktınız değil mi?
-
@goblis Evet ama emin olmak istiyorum
-
@Ahmet-Yücel, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar,
Greencard ödemeleri hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz. neyden önce neyden sonra ,zaman aralıkları vs.
Saglık muayenesi için ortalama 500 usd
Vize mulakatı 330 usd
USCIS toprak bastı fee 220 usd -
@crazycells Teşekkür ederim. Söz vereremıyorum ama Allah nasip ederse vizeyi alıp amerikaya yerleşebilirsem söz size hediye alacağım teşekkür etmek anlamında. Çok faydanız dokundu.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Teşekkür ederim. Söz vereremıyorum ama Allah nasip ederse vizeyi alıp amerikaya yerleşebilirsem söz size hediye alacağım teşekkür etmek anlamında. Çok faydanız dokundu.
Haha aynısını düşünüyorum )))
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells hediyeye ihtiyacı yok. İşiniz bittikten sonra forumu terk etmeyin, sizden sonrakilerin sorularını yanıtlayın, deneyimlerinizi aktarın, @crazycells ile birlikte hepimiz minnettar oluruz.
-
Üniversite egitimine devam eden kişiler sahip olan diploma için university no degree mi yoksa high school secenegini mi seçmeli ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum