Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Aydin-Osmanov a evet yanlış yazmışım 'ceac' =)

• Bu arada olumlu bir etkisi olabilmesi adına sayın @bezdarniy beyin hazırladığı aşağıdaki metni Nancy Pelosi'ye (meclis sozcusu) gönderebiliriz
    Form icin Ad-soyad-email yeterli, form bağlantı linki⬇️

https://www.speaker.gov/contact

We are winners of the green card lottery DV-2020 send you this letter with the hope to draw your attention to our difficult situation.
    The DV Lottery program is built upon foundational, democratic and egalitarian principles that strengthen the United States of America. These principles advance equal opportunity, attract entrepreneurs and workers who contribute immensely to the American small business sector, and improve the quality of our social, economic, political and cultural life. It has been a successful foreign policy, civil rights achievement and national security tool.
    We legally participated in a legal immigration program and have invested a lot of material resources and emotional costs, during this year we were collecting documents, getting medical check-ups, many of us already paid necessary fees. All this to prove that we meet all requirements of the program and can become honest and worthy citizens of the United States. All our cases were issued before the Proclamation 10014 of April 22, 2020, many interviews were already scheduled for March and April, but due to the COVID-19 pandemic they were canceled.
    As you know, Proclamation 10014 of April 22, 2020 suspends entry into the United States through the end of the year. But DV-2020 expires on September 30th, which means we are very limited in time. Unfortunately, many embassies are closed now due to coronavirus and we do not have the opportunity to get our visas. The law prohibits issuing DV visas after September 30th.

For other types of visas, this proclamation is temporary, but for us it is permanent and closes the way to chasing our dream. We do not have ties to United States’ corporations, United States citizens or lawful permanent resident family members or favored institutions that might enable us to lawfully immigrate to the United States. DV lottery winners 2020 are the most vulnerable category of people affected by the immigration ban. There is nobody who can watch our back. So we believe we need an advocate for fairness and equality.
    We kindly ask to prolong DV-2020 for the next year or exclude us from the proclamation. Your continued commitment to the immigrant community and your anticipated help in ensuring fairness and equality in our Immigration laws is appreciated. We have not any idea how to process, in our point of view this could be also compelling reason, if the proclamation is struck down, embassies are closed, they may not reschedule the interviews. In this unpredictable circumstances is there a way to break a path?

Sincerely,
    DV-2020 winners

• Bu arada Aila davasında destekleyeci belge olarak kullanılabilcek imza kampanyasından haberdarsınızdır, görmeyenler için tekrar hatırlatmak isterim, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak destek verebilirsiniz⬇️
    hala çok az sayıda desteğimiz var

https://petitions.whitehouse.gov/petition/postpone-dv-lottery-2020-program-duration-immigration-ban

20200702_120754.jpg

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Muhtaradana Öncelikle Hoşgeldiniz...Ben Bosna Hersek’te yaşıyorum..Burda yoğunluk gibi bir durum sözkonusu değil..Bahsettiğiniz dava ne zaman olacak bilginiz var mi?

• @Semihmete Semih bey merhaba 😀
    Aila biliyorsunuz ekim 2019 daki göçmenlerden sigorta istenmesiyle ilgili şartı durduran köklü bir kurum, evet 21 Nisandaki ordera karşı açmaya çalıştıkları davada bizi tatmin etmediler, ama ben bu sefer daha etkili bir savunma hazırladıklarına inanıyorum, birçok avukat hikaye ve destekleyici belge toplayarak Ailaya yardımcı oluyor, bu tür kurumlara güvenmeliyiz, ben bu sefer yine başaravaklarına inanıyorum

• @esbay79 tweetirda 13 temmuz-20 temmuz arası bibir tarih konuşuluyor

• ⭐⭐

@Muhtaradana Hayırlısı😊

• @hardrock hocam ya sanki gazetelerden değilde bilgiyi kafadan sallamışım gibi yazmiışsın link burada
    https://www.hurriyet.com.tr/dunya/koronaviruste-abdde-45-milyon-issiz-41552613

https://news.yahoo.com/us-latest-unemployment-figures-virus-explodes-012118704.html

Bence keşke herşey keşke senin fikrine göre olsaydı o zaman şu an herşey akışında olurdu ama demek öyle olmamışki durumumuz bu sen sonuca bak öyle olmuş böyle olmuş göçmen ülkesi bir sürü fasa fiso sonuçu değiştiremeyeceğin bir sürü şey yazmışsın adam tek imza ile bu işleri nisan 24-aralık 31 tam 8 ay dükkanı kapattı umarım dediklerin çıkar Trump bunu senin dediğin gibi yapar sonuçta yaşadığımız iklim bu inşallah değişir

• @takvimcas Hayal kurmayı bırakıp gerçeklere dönmeli artık.

• @Semihmete aynen keşke öyle dünya olsa haziran ilk haftası 2NL dosyasındaydık gerisi boş realize olmuş hayat bu net.

• Merak ettiğim bir konu var. DV2020 talihlileri için süreç bitmiş gibi konuşuluyor ama örneğin 1 Ağustos tarihi ile konsolosluklar açıldı ve işlemlere kaldıkları yerden devam etmeye başladılar. Mülakatlar başladı ve DV2020 talihlilerine vize verdiler. Yine tahmini 15 Ağustos günü bir talihliye vize verildi. Bu talihli 15 Şubat 2021 tarihine kadar ülkeye giriş yaparsa bir sorun olmuyor gibi görünüyor. Bu da 31 Aralık 2020 ye kadar sürecek olan kısıtlamadan sonraki bir tarih olduğu için sürecini tamamlamış olmuyor mu ? Sonuç olarak 6 ay içerisinde Amerika'ya giriş yapılması gerekiyor vize aldıktan sonra hatta 6 ay geçerse bile bildiğim kadarıyla sağlık raporunu tekrar alıp vizeyi uzatabiliyoruz. Süreç tahminlerle bile olsa bu şekilde devam edemiyor mu? Bunu gerçekten merak ediyorum

• 30 Eylül 2020 tarihinde bile vize alınsa ülkeye giriş yasağından sonra ülkeye giriş yapılamayacak mı ? (Konsolosluklar açılıp vize verilmeye başlanırsa)

• @salih2825 Şu anda meselenin konsolosluklar ile alakası kalmadı. Bazı istisnalar hariç ABD dışında Göçmen Vizesi verilmesi yasaklandı.

• @salih2825 evet bunun sizin söylediğiniz gibi olması için telegram grubundan birçok arkadaşımız inanılmaz bir özveriyle yurtdışı dv 2020 talihlilerini konsalide edip çıkmaz yoldan yol yapıp günün 24 saati usa ünlü bir göçmen avukatı ile çalışıyorlar bizim yorumlarımız şu an ki durumda yani durum ceteris paribusken bir dava kazanımı dışında süreç net bitmiştir noktasında ama dava kazanılır içeriğine göre belki ap-visa expired gider belki 55K kişi bile gider-avrupadan,afrika mısırdan gider (o grupta iyi çalışıyor)belki eylül 30 uzar şu an içerik yada mahkeme kararı belli değil selamlar

• @salih2825 ülkeye giriş yasağı diye bir şey yok eğer basılı bir vizeniz varsa ve süresi bitmemişse rahatlıkla kapıdan içeri girebilirsiniz bu dinamiği gerçekleştiren bir çok arkadaşımız en son sanırım bu hafta başı ülkeye welcome ile giriş yaptı forumda hikayesini paylaştı

• @takvimcas Giriş yasağı yanlış ibare olmuş evet. Mevcut vizesi olanlar girebiliyor biliyorum. Teşekkürler.

• @takvimcas Umarım herkes için işe yarayacak güzel bir çözüm bulunur. Teşekkürler.

• @salih2825 evet aynen vizeniz var ise hiç sıkıntı yok tarifeli uçuşlarda açık rahat rahat giriş yapılabilir

Benzer Başlıklar

• Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz :) zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • 17 Oy
    8k İleti
    919k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k