DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir?
-
-
-
-
SONUCLARI KONTROL EDERKEN ASAGIDAKI EKRANA BENZER HATA ALIYORSANIZ
.
-
confirmation number'daki karakterler yanlis girilmis olabilir --> conformation number'inizi copy-paste yapin veya sifir ve O harfi gibi karisabilecek karakterlere dikkat edin
-
kuraya kayit sirasinda adiniz ve soyadiniz birbirinin yerine girilmis olabilir --> kayit oldugunuz sirada sakladiginiz onay sayfasinda "Entrant Name: SOYADI, ADI" seklinde yazar. Ona gore "SOYADI" yerinde ne yaziyorsa kontrol sayfasina onu girin
-
dogum yiliniz kayit sirasinda yanlis girilmis olabilir --> kayit oldugunuz sirada sakladiginiz onay sayfasinda ne goruyorsaniz onu girin
-
Confirmation numaranizi unuttuysaniz --> Yukaridaki kontrol sayfasinda, 1 numarali kisim altindaki "Forgot Confirmation Number" linkini takip edin
Herseyden eminseniz ve yine de hata aliyorsaniz, birkac gun sonra ve bir hafta sonra tekrar kontrol edin.
-
-
Sonuc ekraninizda, @crazycells 'in paylastigi, asagidakine benzer bir sayfa ile karsilasirsaniz,
TEBRIKLER !
Yeni Hayatinizin Mutluluklar Getirmesini DIlerim !Simdi sizi soyle alalim: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
DV-2019 icin 18 Ekim 2017'den once yapilan cekilis kayitlarinin neden iptal edildigine dair resmi aciklama icin tiklayiniz.
-
@sharm merhaba. "Eylul sonu Ekim basi sulari sonuclari tekrar kontrol etmeniz onerilir." demişsiniz. Yani bu durumda şu an kazanmamış gözükenler için hala bir umut var mı? Gitmeyen yada gidemeyenler elendikten sonra tekrar seçim mi yapılıyor?
-
@leonardo DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
@sharm merhaba. "Eylul sonu Ekim basi sulari sonuclari tekrar kontrol etmeniz onerilir." demişsiniz. Yani bu durumda şu an kazanmamış gözükenler için hala bir umut var mı? Gitmeyen yada gidemeyenler elendikten sonra tekrar seçim mi yapılıyor?
hayir oyle bir durum yok, sadece onlem amacli bu tavsiye. Sonucunuzu dogru girdiginize emin olun anlaminda bir uyari bu :)
-
2015 dv de önce siteye girdiğmde has not been selected yazıyordu 4 saat bakdığımda ise kazandığımı öğrenmişdim
-
Kimseye bos umit asilamak istemem ancak asagidaki yazismalara gozatinca, olasi bir DV2019 ek kazanan belirlenmesi durumu icin hazirlikli olunmasini oneririm; yesilkartforum.com 'un kendisini veya sosyal medya hesaplarini takip ederseniz en azindan gelismelerden haberdar olursunuz..
Mesaj linki:
Mesaj linki:
-
yoo dostum yoo aynı sene 2. şoku kaldıramam. Artık yemezler.
-
ilk başvurumda çıktı ilginç hiç umudum yoktu sonuç günün bile unutmuştum.
-
@sharm Bu şekilde bir cevap geldiyse mutlaka ek seçim gündemde. Yoksa neden böyle birşeyden bahsetsinler ki. Şaşırdım açıkçası
-
@sharm ortalik karisacak sayin @Sharm :)
bunun sadece bir ihtimal oldugunu tum uyelerimize vurgulayalim. Hickimsenin umutlanip, daha fazla kisinin kesinlikle aciklanacagi beklentisi icine girmesini istemeyiz. Surekli foruma girmeyecek arkadaslar, sayin @Sharm'in da dedigi gibi sosyal medya hesaplarimizi takipte kalabilir. Boyle bir durum soz konusu olursa zaten her taraftan duyuru yapariz.
Madem boyle bir olasiliktan soz ediyoruz, DV2017'de ne olmustu onu hatirlatalim... Cekilis sonuclari aciklandiktan 4 ay sonra Eylul'un ilk yarisinda bazi kisiler [email protected] adresinden "Important Notice About DV-2017" adli bir email almislardi. Bu email'de daha fazla kisinin DV2017 icin secildigi ve resmi siteyi kontrol etmeleri gerektigi yaziyordu. Asagida forum uyelerimizden birine gonderilen emaili gorebilirsiniz:

Daha sonradan anlasildi ki, sadece bu yapilan ek aciklamada secilen talihlilere email gonderilmis. O nedenle bu yil da boyle bir durum soz konusu oldugunda zaten secilen kisiler email ile haberdar edilecektir. Ama foruma yeni secilmis kisiler gelirse yine de basvuru sirasinda verilen email adresine erisimi artik olmayan arkadaslar icin bunun duyurusunu yapariz, herkes son durumunu kontrol eder.
-
@freeworld DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
@sharm Bu şekilde bir cevap geldiyse mutlaka ek seçim gündemde. Yoksa neden böyle birşeyden bahsetsinler ki. Şaşırdım açıkçası
Boyle acikca bahsetmelerine ben de sasirdigimi itiraf etmeliyim. DV2018 vize bultenlerindeki rakamlar ortadayken (onceki yillara gore cok yavas ilerliyor) ve "kazandiniz" denilen insanlar sabir tasina donmusken, DV2019 icin simdiden boyle bir yorum yapilmasi cok ilginc. Belki de konuyu sosyal medyada gundemde tutmaya yonelik bir yontemdir..
-
@crazycells
Haklisin, oldukca dusuk ve guvenilemeyecek bir ihtimal, sadece haberdar olalim istedim. Elciye zeval olmaz :) -
ek çekiliş yapılmasın 2018 e vize kalmazsa oraya aktarılsın desem döverler mi 2019lular beni :))))))))
-
@yekta sen cansın birşey olmaz. Ama sen zaten gidersin kardeşim 😉
-
@yekta DV-2019 Sonuclari Nasil Kontrol Edilir içinde söyledi:
ek çekiliş yapılmasın 2018 e vize kalmazsa oraya aktarılsın desem döverler mi 2019lular beni :))))))))
@yekta ben şansımı veriyorum sana :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum