Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@civilengineer_83 Eylül sonuna doğru müsait olacağım ancak. Eylül sonu, ekim başı gibi gitmem gerekiyor
-
@Edelweiss inşallah herşey istediğiniz gibi gider, umarım herşey normalleşir diyeyim:)
-
@civilengineer_83 Teşekkürler insallah
-
@Edelweiss, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Ekim ayının basında ABD’ye dönüş yapacağım. Ancak uçak seferleri henüz başlamadı, ne zaman başlayacağı da belli degil. Skyscanner, Kayak gibi sitelerden biletimi şimdi almalı miyim sizce? Uçuşun olmaması durumunda mağduriyet yaşatırlar mı? Ne tavsiye edersiniz?
Bu aralar ne olacagi belli olmaz bence, bileti ne zaman alacaksiniz bilemiyorum ama eger ucuslarin durumunda hala bir netlik olmazsa biraz daha yuksek ucret odeyip en azindan iptal halinde paranin tamamini (veya tamamina yakinini) almak daha mantikli olabilir...
-
@crazycells O zaman acele etmiyorum bilet almak icin biraz daha bekleyeyim. Teşekkürler.
-
Ya arkadaşlar ben yanlış mı yazıyorum bileti sorup sonra pahalı diyorsunuz. Amerika tekyön dirakt uçuş 6000 ve üzerine satılıyor thy de ben 4000 istiyorum pahalı deniyor. Gidiş dönüş şukadar yada aktarmalı şu kadar deniyor. Açık açık yazdım tek yön ve direkt uçuşlarda uyguna geliyor. Lütfen sadece ilgilenenler mesaj yazsın
-
@Masda Havalimanı değişikliğini kendimiz mi yapıyoruz yoksa havayolu şirketi mi bizi diger havaalanına tasiyor? Schengen olmadan nasıl yapıyoruz acaba?
-
@Alpay25 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum sizinle irtibata geçerim.
-
@israfil Tamamdır hocam yüzyüze görüşüp te alabilirim. Ne zaman isterseniz yazmanız yeterli. İyi günler
-
@Edelweiss hiç bir fikrim yok şu an :(
-
@Edelweiss bileti almayi dusundugunuz havayollarina telefon ya da mail ile ulasip bunu sorarsaniz cevap verirler. transit vize isteyen konusunu siz de takip ediyorsunuz, transit vize de gerekebilir. Online acenta en ucuz fiyati verdigi icin havayolu , transit noktasinda havalimani degistirecekseniz transferi yapmayacaktir kanimca. Ayni havalimanindan transit ucus daha kolay gibi duruyor. kolay gelsin.
-
Herkese selam, 1 Temmuz istanbul şikago uçuşum bugün iptal oldu. Müşteri hizmetlerinin söylediğine göre Temmuz planı henüz officially yayınlanmadığı için seçtiğiniz uçak günü, planlanan uçuş günlerine denk gelmiyordur dedi. Bu yüzden 29 Haziran'a tekrardan rezervasyonumu değiştirdim. Eğer temmuz için bilet almayı planlıyorsanız, bir açıklama gelmeden almamanızı tavsiye ederim.
-
@Edelweiss havalimanı değişikliği tamamen yolcu sorumluluğunda. Normalde aktif schengen vizeniz olmadan havalimanından çıkamazsınız. Bu yola hiç girmemenizi tavsiye ederim.
-
24 Haziran LAX'a gidiş aldık dönüş 3 Temmuz. 3 Temmuz biletimiz iptal oldu mesajı geldi sabah ama saati değişmiş aynı güne diğer uçakla değiştirdiler, bir sorun olmadı. Uçuşlar haftada 3 gün planlanmış. Biz Çarşamba uçup ertesi hafta Cuma dönüyoruz eğer başka bir değişiklik olmazsa.
-
THY'nin güncel uçuş planı şu şekilde:
Amerika uçuşları
Chicago | 19 Haziran 2020'den itibaren haftada 3 uçuş
Houston | 25 Temmuz 2020'den itibaren haftada 3 uçuş
Los Angeles | 24 Haziran 2020'den itibaren haftada 3 uçuş
Miami | 22 Haziran 2020'den itibaren haftada 3 uçuş
Montreal | 14 Temmuz 2020'den itibaren haftada 3 uçuş
New York | 1 Temmuz 2020'den itibaren haftada 5 uçuş
San Francisco | 15 Temmuz 2020'den itibaren haftada 3 uçuş
Toronto | 1 Temmuz 2020'den itibaren haftada 4 uçuş
Washington DC | 19 Haziran 2020'den itibaren haftada 3 uçuş -
Su an Turkiye'den Abd'de ki herhangi bir eyalete sikintisiz ucabiliyor muyuz ?
-
Bu ileti silindi! -
Biz şu anda istanbul havalimanindayiz. Los Angeles Havalimanina THY'nin ilk tarifeli ucaginin kalkisina 2 saatten az kaldi. Pasaport kontrolünden gectik. THY Lounge Istanbul Dis Hatlar henuz kapali. Fast Track gecisler de kapali. Ama ucak ucuyor. Izmir - Istanbul ucusunda yolcular mesafe kuralina uymadi inerken. Otobus ile tasidilar inişte ama az yolcu aldilar otobüse.
-
@crywolf34 Türkiyeden herhangi bir eyalete hiç bir zaman uçuş olmadı. Sadece belli yerlere. Şu an sadece için 4-5 şehire gidiyor.
-
@smoothsurfin iyi ucuslar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum